Vibraattorit

We-Vibe Wish

109,00 €

Varastossa

Aivan mieletön Wish-intiimihieroja tuo ennenkokematonta nautintoa, jonka väriseviin aaltoihin vajoat, yksin tai yhdessä!

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Laitteen pehmeän silkkinen pinta sekä pitkälle ulottuva värinä stimuloivat klitorista uskomattomalla tavalla. Hieman kaarevan ja litteän muotonsa ansiosta laite asettuu täydellisesti intiimialueillesi. Muotoilu mahdollistaa monipuolisen käytön, kapealla kärjellä saat kohdistettua stimuloinnin tiettyyn pisteeseen kun taas leveällä pinnalla saat värinät ja stimulaation leviämään laajemmalle alueelle.

Wish-intiimihieroja on erinomainen myös kumppanisi kanssa käytettäväksi, sillä se sopii hyvin väliinne yhdynnän aikana. Kokeile Wish-laitetta myös koko vartalolla ja hiero sillä kumppanisi kireitä lihaksia.

Wish-intiimihierojan moottori värisee voimakkaasti matalalla taajuudella. Moottorin ääni on mukavan hiljainen, joten se ei häiritse nautinnon hetkiäsi. Laitteesta löytyy vakiona 10 erilaista värinäohjelmaa, joita säädetään pohjassa olevan pienen napin avulla. Käynnistääksesi laite paina virtanäppäintä n. 2 sek. ajan ja sitten lyhyesti uudestaan. Värinäohjelmat vaihtuvat joka painalluksella.

Lisää kiihottavia ja stimuloivia värinäohjelmia saat, kun lataat älylaitteeseesi ilmaisen We-Connect-sovelluksen. Sovelluksen avulla voit luoda loputtomasti omia värinäohjelmia ja säädellä hieromalaitetta älypuhelimellasi. Myös kumppanisi voi säädellä laitetta vaikka toiselta puolelta maapalloa oman älypuhelimeen ladatun We-Connect-sovelluksensa kautta! Kahden älylaitteen, kahden We-Vibe-tuotteen (esim. Verge) ja nettiyhteyden kautta voi pariskunta harrastaa keskenään myös kaukoseksiä.

Wish ilmoittaa valolla, kun akun teho on vähissä. Wish-intiimihieroja ladataan sen oman USB-latauskaapelin avulla, joka kiinnittyy laitteeseen kätevästi magneettinapojen avulla. Lataustapansa ansiosta laite on täysin vesitiivis! Voit siis nautiskella laitteen värinöistä myös suihkussa tai kylvyssä.

Katso alla oleva tuote-esittelyvideo!

Pinkyn Vinkki:

Pese silikoninen tuote miedolla saippuavedellä ja desinfioi tarvittaessa erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. Voit myös lisätä nautintoa käyttämällä vesipohjaista liukuvoidetta.

Tukeva pahvipakkaus sisältää intiimihierojan, USB-kaapelin, satiinisen säilytyspussukan sekä kuvitetun pika-käyttöohjeen (kielinä mm. englanti). We-Connect on ladattavissa App Storesta, Google Playsta tai We-Viben omilta sivuilta We-Vibe.com/app. Sovellus toimii laitteissa: iOS9 tai uudempi, iPhone 4S tai uudempi, iPad (3rd Generation/iOS9 tai uudempi), iPad Mini, iPod Touch (5th generation tai uudempi), Android 4.4 tai uudempi, Google Pixel, HTC Droid, HTC One (M7, M8), LG Nexus, OnePlus One, Samsung Galaxy (S4 tai uudempi), Samsung Galaxy Nexus, Sony Xperia Z3.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: Silikoni
  • Koko, pituus: 10,4 cm Leveys: max. 6,6 cm Paksuus: max. 3,6 cm Paino: 165 g
  • Moottori: Vakiona 10 värinäohjelmaa. Säädetään yhden napin avulla. Ilmaisen sovelluksen kautta runsaasti lisää ohjelmia Toimii: Ladataan laitteen oman, magneettisesti kiinnittyvän USB-kaapelin avulla. Huom! UBS-adapteri ei sisälly pakkaukseen. Peruslatausaika: 90 min. Lataa tuotetta 120 min. ennen ensimmäistä käyttökertaa Toiminta-aika täyteen ladatulla akulla: jopa 120 min Laite ilmoittaa vilkkuvalla valolla, kun akku on vähissä.
  • Vesitiivis
  • Liukuvoide: Vesipohjainen
  • Väri: Sininen