Penisrenkaat vibralla

We-Vibe Verge kiihotusrengas

97,00 €

Varastossa

We-Vibe Verge- kiihotusrengas pariskunnille taikka ihan vain omiin leikkeihin!

 • Huomaamaton toimitus.
 • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
 • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
 • Aina ilmainen palautus

Perinteiset penisrenkaat tekevät erektion kovemmaksi ja kestäväksi sekä voimistavat orgasmia, mutta Verge stimuloi välilihan aluetta vielä lisäksi tuoden vielä syvemmät tuntumat hetkiisi.

Verge-kiihotin pujotetaan peniksen ja kivesten ympärille niin, että kaarevan laitteen uloke asettuu taaksepäin, kivesten ja anusaukon väliin. Renkaan sopivasti puristaessa antaa uloke välilihalle kevyttä painetta ja nautinnollista värinää. Kiihotusrengasta voi käyttää myös perinteisen kiihotusrenkaan tavalla niin, että uloke tulee peniksesi päälle. Tällöin se värisee ja stimuloin kumppanisi klitorista yhdynnän aikana. Kiihotusrengas on monipuolinen, joten mielikuvitus on rajana.

Verge-kiihotinrengas on valmistettu silikonista. Silikoni on allergisoimaton ja kestävä materiaali, joka varastoi kehon lämpöä. Tämä rengas ei juurikaan jousta. Saat sen pujotettua paikoilleen helpoiten, kun peniksesi on vielä lepotilassa tai vasta matkalla täyteen mittaansa ja apuna voit käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Pujota renkaaseen ensin toinen kives, sitten toinen ja lopuksi penis. Eikun nautintoa kohden!

Tämän kiihotinrenkaan moottori värisee voimakkaasti matalalla taajuudella. Moottorin ääni on todella hiljainen, joten se ei häiritse nautintohetkiä. Renkaasta löytyy vakiona 10 erilaista värinäohjelmaa, joita säädetään ulokkeen sivulla olevasta pienestä napista.

Lisää ihania värinäohjelmia kiihotusrenkaaseen saat, kun lataat älylaitteeseesi We-Connect-sovelluksen. Sovelluksen avulla voit luoda loputtomasti omia värinäohjelmia ja säädellä kiihotusrengasta älypuhelimellasi. Myös kumppanisi voi säädellä laitetta vaikka toiselta puolelta maapalloa oman älypuhelimeen ladatun We-Connect-sovelluksensa kautta!

Verge ladataan sen oman USB-latauskaapelin avulla. Kaapeli kiinnittyy laitteeseen kätevästi magneettinapojen avulla. Tässä kiihotusrenkaassa ei ole lainkaan saumoja tai reikiä, joten laite on täysin vesitiivis! Voit siis nauttia laitteen värinöistä myös suihkussa tai kylvyssä.

Pese tuote miedolla saippuavedellä ja desinfioi tarvittaessa erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. We-Vibe Pivot -pakkaus sisältää kiihotusrenkaan, USB-kaapelin sekä kuvitetun pika-käyttöohjeen (kielinä mm. englanti).

We-Connect on ladattavissa App Storesta, Google Playsta tai We-Viben omilta sivuilta We-Vibe.com/app.

Sovellus toimii laitteissa: iOS9 tai uudempi, iPhone 4S tai uudempi, iPad (3rd Generation/iOS9 tai uudempi), iPad Mini, iPod Touch (5th generation tai uudempi), Android 4.4 tai uudempi, Google Pixel, HTC Droid, HTC One (M7, M8), LG Nexus, OnePlus One, Samsung Galaxy (S4 tai uudempi), Samsung Galaxy Nexus, Sony Xperia Z3.

 • Tuotetiedot: Materiaali: 100% silikoni
 • Tuotteen koko pituus: n. 14 cm Kiihotinosan pituus: n. 6,5 cm Tuotteen max. ulkoleveys: 6 cm Penisrenkaan halkaisija lepotilassa: 44 x 52 mm
 • Moottori: 10 värinäohjelmaa. Säädetään kiihotusrenkaan sivulla olevan painikkeiden avulla. Ilmaisen sovelluksen kautta runsaasti lisää ohjelmia
 • Toimii: Ladataan mukana tulevan USB-kaapelin avulla (huom! UBS-laturi ei kuulu pakkaukseen). Latauskaapeli kiinnittyy laitteeseen magneettipäiden avulla Latausaika: n. 90 min Toiminta-aika täyteen ladatulla akulla: jopa 120 min
 • Vesitiivis
 • Liukuvoide: Vesipohjainen
 • Väri: Tummanharmaa