Hieromalaitteet

We-Vibe 4 Plus APP Älykäs Hieromalaite

149,00 €

Ei varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Älypuhelinsovelluksella käytettävä seksiväline We-Vibe 4 Plus

Huippu-uutuus, älypuhelin sovelluksella käytettävä seksilelu nyt tilattavissa. We-Vibe 4 Plus toimii kaukosäätimen avulla ja on langattomasti ladattava. Älypuhelimiin ladattavan, sekä ilmaisen sovelluksen avulla voit ladata hieromalaitteeseen lisää värinäohjelmia. Parasta tuotteessa on kuitenkin se että partnerisi voi säädellä värinäohjelmia vaikka toiselta puolelta maailmaa. Naisen anatomisten muotojen mukaan suunniteltu tuplasauva asettuu g-pisteen ja klitoriksen päälle tarjoten hyvän pysyvyyden paikoillaan yhdynnän aikana. We-Vibe 4 Plus hieromalaite on suunniteltu käytettäväksi yhdynnän aikana. Monipuoliset ja tehokkaat värinäohjelmat hierovat naisen genitaalialueita tehokkaasti, mutta samalla nautintoa saa myös mies. Tuote soveltuu erinomaisesti naisellisiin singleseksi hetkiin yhdistettynä kiihottavan tekopeniksen kanssa käytettynä. We-Vibe 4 Plus on käyntiääneltään todella hiljainen, joten sitä voidaan huomaamattomasti käyttää vaikka pikkuhousujen alla. 

We-Vibe 4 Plus APP tuotteen mukana tulee laadukas ja hyvän näköinen säilytyslaatikko, joka toimii We-Vibe 4:sen latausyksikkönä. Vibraattori ladataan näppärästi mukana seuraavan USB-kaapelin avulla.

We-Connect sovellus on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa: 
iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s iPhone 6plus, iPod Touch 5th Gen ja uudemmat, iPad 3rd Gen ja uudemmat, iPad mini ja uudemmat, Android 4.3 ja uudemmat ja Bluetooth Smart Ready. We-Connect on ladattavissa App Storesta, Google Playsta.

Tsekkaa lisätiedot osoitteesta We-Vibe.com/app 

We-Vibe 4 Plus hieromalaitteen kanssa suosittelemme käytettäväksi vesipohjaista liukuvoidetta.