Vibraattorit

Vive - Nim

94,90 €

Ei varastossa

Tyylikkään Vive-tuoteperheen rabbit - vibraattori Nim kiihottaa ja stimuloi sinua todella nautinnollisesti, sisäisesti sekä ulkoisesti. Vibraattori on onnistuneesti muotoiltu naisen anatomiaa ajatellen. Klitoriskiihotin mukailee tyydyttävästi vartalosi liikkeitä. Nim on USB-ladattava, siinä on kaksi tehokasta moottoria ja se on vesitiivis.
 • Huomaamaton toimitus.
 • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
 • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
 • Aina ilmainen palautus

Tämä uniikki ja linjakkaasti muotoiltu vibraattori saa sinut voihkimaan nautinnosta!

Ladattavan Nim-vibraattorin kauniisti kaareutuvat sauva ja klitoriskiihotin koskettelevat taidokkaasti kaikkia sopukoitasi. Kauniin Nim-vibraattorin silkkinen pinta liukuu hivelevän hellästi ihoasi ja limakalvojasi vasten. Vive-sarjan tuotteet on "anti-dust"-silikonia. Sen pinta ei pölyynny tai kerää epäpuhtauksia monen muun silikonipinnan tavalla. Silikoni on hypoallerginen, kestävä ja miellyttävän tuntuinen materiaali.

Nim-vibraattorissa on kaksi erillistä, hiljaista ja erittäin tehokasta moottoria, toinen sauvassa ja toinen klitoriskiihottimessa. Moottoreiden 10 eri värinäohjelmaa toimivat yhtäaikaisesti ja niitä säädetään näppärästi led-valaistujen +/- -painikkeiden avulla. Malttamattomille käyttäjille löytyy tästä vibraattorista loistava climax function toiminto: kun painat + -nappia pitkään, laite menee suoraan tehokkaimmalle voimakkuus- ja rytmitasolle! Tämä vibraattori ladataan pakkauksen mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Säätönäppäinten led-valon väri kertoo sinulle, kun laite tarvitsee latausta. Kaapelin pistoke työnnetään silikonipinnan läpi DC-kirjaimilla merkityn kohdan alapuolelta.

Pinkyn Vinkki:

Koska sekä sauvan latauspistoke että vibraattorin säätönapit ovat silikonisen pinnan alla, tämä sauva on vesitiivis. Tämän sauvan voi siis huoletta ottaa mukaan suihkuun ja kylpyyn!

Vesipohjainen liukuvoide tekee leikeistä Nimin kanssa entistäkin nautinnollisempia! Silikoninen tuote kannattaa pestä miedolla saippuavedellä ja desinfioida tarvittaessa erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineella.

Nim-vibraattori on pakattu tyylikkääseen mustaan laatikkoon, jossa sitä on kätevä säilyttää. Pakkauksessa on mukana käyttöohje (9 kielellä, mm. englanti) sekä USB-latauskaapeli.

Alla vive nim - tuote-esittelyvideo

Tuotetiedot:

 • Materiaali: 100% silikoni / ABS
 • Tuotteen koko pituus: 18,8 cm, Sauvan käyttöpituus: n. 14 cm cm Sauvan halkaisija: 2,3-4 cm Klitoriskiihottimen pituus: n. 8 cm Klitoriskiihottimen leveys: 2,2-3 cm
 • Moottori: 2 erillistä moottoria, joiden 10 värinäohjelmaa toimivat yhtäaikaisesti. Ohjelmia säädetään +/- painikkeiden avulla. Käynnistääksesi/sammuttaaksesi moottorin paina virtapainiketta n. 5 sekunnin ajan.
 • Toimii: Ladataan mukana tulevan USB-kaapelin avulla (huom! UBS-laturi ei sisälly pakkaukseen). Latauskaapeli työnnetään tuotteen silikonisen pinnan lävitse DC-kirjaimilla merkityn kohdan alapuolelta. Latausaika: n. 150 min Toiminta-aika täyteen ladatulla akulla: n. 60 min
 • Äänenvoimakkuus: 50 db
 • Vesitiivis
 • Liukuvoide: Vesipohjainen