Suurin osa miehistä opettelee masturboimaan nopeasti ja hiljaa, sillä usein opetteluvaiheessa pelätään, että vanhemmat tai sisarukset tulevat häiritsemään tilannetta. Salaileva ja äkkipikainen tapa masturboida saattaa jäädä tavaksi myös aikuisikään saakka, kertoo Emily Morse, seksologi ja suositun Sex with Emily -podcastin vetäjä. "Monet miehistä kiirehtivät läpi masturboinnin, eivätkä koskaan mieti, miten voisivat hieman maustaa sooloseksiään nauttiakseen siitä enemmän!"

Oletko sinä yksi mastuboinnin läpijuoksijoista? Jos kyllä, missaat monta juttua jotka tekevät siitä ja orgasmeista paljon nautinnollisempia! Kokeile näitä juttua seuraavan kerran, kun saat olla rauhassa yksin.

1. Hae rajojasi

Viiden minuutin pikarunkku on useimmiten ihan ok. Jos sinulla on kuitenkin vähän enemmän aikaa, kokeile hakea rajojasi, äläkä päästä itseäsi orgasmiin heti ensimmäisellä kerralla kun tunnet sen tulevan. Tämä start-stop-metodiksikin kutsuttu menetelmä mahdollistaa voimakkaammat orgasmit, Morse lupaa. Hyväile itseäsi aivan orgasmin rajoille ja sitten lopeta hetkeksi – vain siksi aikaa että erektiosi hieman pehmenee. Sitten aloita taas uudelleen. Toista tämä kolme-neljä kertaa ennen lopullista kliimaksia, ja orgasmisi on jykevämpi ja värisyttävämpi. 

2. Vaihda käsiä

Olet varmastikin kokeillut käyttää "heikompaa" kättäsi masturboinnissa. Olet saattanut jopa kokeilla myyttistä "muukalaista" – eli istunut kätesi päällä kunnes se puutuu tunnottomaksi, ja sitten käyttänyt sitä masturbointiin ikään kuin ohjaimissa olisikin aivan joku muu. Morse kuitenkin neuvoo käyttämään kättä monipuolisemmin ja luovemmin; käännä käsi niin päin, että pikkurilli on peniksen varren suuntaan ja kierrä kättä samalla kun masturboit. Voit myös kokeilla pitää penistäsi vatsaasi vasten ja hyväillä sitä ylösalas muutamalla sormella sen alapinnalta. Ihan kuten asentojen vaihtaminen seksissä, myös käden asentojen vaihtaminen voi tuntua yhtäkkiä poikkeukselliselta ja poikkeuksellisen hyvältä!

3. Kokeile uutta kaveria

Seksilelut eivät missään tapauksessa ole vain naisille. "Suosittelen Fleshlightia kaikille miehille jotka ylipäätään masturboivat", Morse hehkuttaa. Suosittu seksilelu on kädessäpidettävä tunneli, joka sujautetaan peniksen päälle aidon vaginan tai anuksen simuloimiseksi. Fleshlightiin on saatavilla mittava sarja erilaisia lisäosia ja varusteita, joilla sen käyttötapoja voi laajentaa hulppeasti. 

4. Aloita alhaalta

Puolisen tusinaa tutkimusta – enimmäkseen koirista ja rotista – ovat näyttäneet, että lisäkiveksen hierominen voi aiheuttaa ejakulaation. Nettifoorumeiden pikainen skannaus osoittaa, että myös ihmismiehet voivat kiihottua tästä. Lisäkives on kiveksen pinnalla ja osittain kiveksen takana sijaitseva elin, jossa kiveksen tuottamat siittiöt kypsyvät ja varastoituvat. Hiero sitä masturboidessasi, ja valmistaudu uusiin, villeihin tuntemuksiin..

5. Ota pojat mukaan

Kiveksissäsi on miltei yhtä paljon hermopäätteitä kuin peniksessäsikin. Älä jätä niitä huomiotta, Morse huomauttaa. Vaikka yksilölliset mieltymykset ja herkkyydet määrittävätkin suurelta osalta sen, mistä nautit, monet miehet löytävät uusia, ennenkokemattomia tuntemuksia ja vahvempia orgasmeja kun vetävät kiveksiään rytmikkäästi alaspäin ennen ejakulaatiota.