Kaikki me pidämme hyvästä seksistä ja hyvästä ruoasta, mutta tiesitkö että hyvä ruoka voi johtaa hyvään seksiin? Luonnolliset kiihottimet voivat lisätä seksuaalista halukkuuttasi ja saada sinut sopivalle tuulelle. Listasimme viisi ruoka-ainetta, jotka helpottavat seksinnälkäsi tyydyttämistä!

1. Hunaja

Mausta seksielämääsi käyttäen hunajaa lemmenruokana. Täynnä B-vitamiinia oleva hunaja nostaa sekä estrogeenin että testosteronin tuotantoa, jotka ovat seksuaalisuuden ja halukkuuden kannalta tärkeitä hormoneja. Miksi et yllättäisi puolisoasi sivelemällä päällesi hunajaa ja antamalla hänelle jälkkäriä makkarin puolella? Muistakaa pestä hunajat pois yhteisessä kuumassa suihkussa jälkikäteen!

2. Osterit

Ehkä kuuluisin lemmenruoka, osterit, ovat pieniä äyriäisiä, joita on läpi historian hotkittu seksuaalisen halukkuuden kasvattamiseksi. Osterit ovat täynnä rautaa, joka ei nosta ainoastaan energiatasojasi – raudanpuute voi johta uupumukseen – mutta kasvattaa myös seksinnälkääsi. Ne sisältävät myös rutkasti sinkkiä, joka on tärkein hedelmällisyyteen vaikuttava mineraali! Ostereiden seksuaaliset edut eivät kuitenkaan lopu siihen; ne sisältävät myös aminohappoja, jotka lisäävät mieskuntoa saaden miehen kestämään pidempään. Tarjoa osterit seksikkäänä alkupalana, ja pääruoka nautitaankin sitten lakanoiden välissä..

3. Suklaa

Mikä tahansa syy on hyvä syy syödä suklaata, ja seksihimon kasvaminen vasta onkin erinomainen syy! Paras valinta on puhdas, tumma suklaa, sillä se sisältää fenyylietyyliamiinia, joka on tärkeässä roolissa koettaessa ihastumisen ja rakkauden tunteita. Suklaa myös stimuloi dopamiinia aivoissa – joka on siis se sama hyvänolon hormoni, jota kehosi tuottaa seksin aikana. Lisäksi suklaa sisältää kofeiinia ja auttaa sinua pysymään hereillä riittävän pitkään.. Joten, miksi et antaisi hänen nuolla sulanutta suklaata alastomalta vartaloltasi? Se on herkullinen tapa saada teidät molemmat erittäin lämpimiin tunnelmiin..

4. Tulinen chili

Tulisten chilien syöminen on varma tapa maustaa seksielämääsi! Chilipippureiden sisältämä kapsaisiini kiihdyttää verenkiertoa ja punastuttaa ihoasi ja saa huulesi törröttämään seksikkäästi. Pippurit myös vapauttavat endorfiinia, joka ovat myös hyvänolon tunnetta lisäävä kemikaali. Lisää siis maustetta illallisesi tänään ja seuraa sen vaikutusta makuuhuoneessa..

5. Avokado

Kukapa ei pitäisi avokadosta salaatissaan? Terveydellisten etujen lisäksi on muitakin syitä valita “luonnon oma voi” ruokavalioon. Runsaasti E-vitamiinia sisältävä päärynänmuotoinen hedelmä auttaa ylläpitämään elinvoimaa ja energiatasoja – joita molempia tarvitaan hyvään seksielämään. Avokadoissa on myös runsaasti B6-vitamiineja, jotka auttavat sinua jaksamaan läpi pitkän illan petipuuhissa. Niiden sisältämät Omega-3-rasvahapot nostavat mielialaasi ja tuottavat sinulle tyydytystä.

Seuraavan kerran kun olet nälkäinen, kokeile näitä lemmenruokia ja tyydytä kaksi nälkää yhdellä aterialla.. ;)