Kuka tahansa itseään ja naistaan kunnioittava mies on valmis käyttämään vibraattoria mukana seksissä tuodakseen naiselleen mahdollisimman suuren nautinnon, eikö? Valitettavasti vain taitaa olla vielä niitäkin miehiä, jotka näkevät seksilelut kilpailevana nautinnonlähteenä, eivätkä halua käyttää niitä kahdenkeskisessä seksissä. Meidän mielestämme näkökanta on väärä! Seksilelut ovat apuvälineitä, joilla voidaan tuottaa kumppanille järisyttävä orgasmi. Kun oikeat vibraattoritekniikat ovat hallussa, olet makuuhuoneen himoittava saalistaja.. ;) Vibraattori nimittäin on tehokas ase, kun sitä käytetään oikein – alla viisi tekniikkaa, joilla saat naisesi nautinnon huipulle.

1. Vaihtelua

Pelkän vibraattorin käyttäminen ei ole se paras vaihtoehto, vaan kannattaa hyödyntää vibraattorin käyttö osana “luontaisia” rakastelutaitoja. Tämä tarkoittaa sitä, että kun olet saanut hänet lämpöiseksi ja kiihottumaan, stimuloi hänen klitoristaan vuorotellen suullasi, sormillasi ja vibraattorilla. Niiden aiheuttamat erilaiset tuntemukset saavat hänet sekaisin, ja kun naisesi on saanut tarpeekseen, voit siirtyä rakastelemaan häntä viimeistelläksesi nautinnon.

2. Vibraattori-sormi-yhdistelmä

Kaada naisesi selälleen ja lämmittele hänet oikeaan tunnelmaan. Kun hän on sopivan kostunut, työnnä hitaasti sormi hänen sisälleen. Paina sormeasi hieman etuseinämää vasten, noin 4-5 sentin syvyydessä, jossa pitäisi hermoryppään myötä tuntua hieman epätasaisempi pinta. Hyväile sitä kohtaa hellästi sormella koukistellen; tulkitse naistasi ja kiinnitä huomiota siihen, mikä aiheuttaa eniten hyvän olon voihkintaa. Toista oikeita asioita, kunnes hän on selvästi kunnolla kiihottunut. Jatka samaan aikaan kun toisella kädelläsi asetat vibraattorin hänen klitoriksensa lähelle. Älä koskaan stimuloi klitorista oikopäätä; on aina parempi kiusoitella hetki ennen herkkua.. ;)

3. Vibraattorin ja kielen yhteispeli

Kyllähän kaikki jo tänä päivänä antavat suuseksiä naiselleen? Jos et, on aika aloittaa. Käytä kieltäsi hänen kiihottamisekseen, ja kun hän on tarpeeksi märkä, liu’uta vibraattori hänen sisäänsä hetkeksi ja käytä sitä myös klitoriksen stimulointiin. Kun hän on lähellä orgasmia, vetäydy tilanteesta hetkeksi.. Joo, naistasi saattaa hieman kismittää, mutta odotus on sen arvoista. Liu’uta vibraattori takaisin hänen sisäänsä ja käytä suutasi (kieli ja huulet tuovat erilaisia tuntemuksia, kokeile!) klitoriksen stimuloimiseksi. Kun hän on taas lähellä orgasmia, ime häntä kunnes hän räjähtää.

4. Värisevä ratsastaja

Tämä on melko pitkälle sitä miltä se kuulostaakin. Tekniikka on hieman haastava suorittaa, ja teillä täytyy olla hyvä keskinäinen rytmi. Anna naisesi ratsastaa sinulla, ja kun olette päässeet laukalle, liu’uta vibraattori väliinne. Ole varovainen, ettet satuta jompaa kumpaa (tai molempia) runnomalla vibraattori liian hätäisesti sinne – tee se hitaasti. Värinät osuvat hänen klitorikseensa juuri oikealla hetkellä, kun hän kampeaa sinua sisäänsä. Valmistaudu kosteaan kyytiin!

5. Värisytellen takaapäin

Tämä tekniikka vaatii naisesi osallistumista, mutta koska hän todennäköisesti saa tästä massiivisen orgasmin, häntä tuskin haittaa. Kun olette päässeet normaaliin takaapäin-asentoon, ja kun hän kiihottuu riittävästi, anna vibraattori hänelle, jotta hän voi stimuloida sillä klitoristaan samalla kun sinä jatkat häneen työntymistä takaapäin. Jos teillä on ylimääräinen vibraattori, voit ehkä samalla hieman kiusoitella hänen anaaliaan sillä? Mies ja peräti kaksi vibraattoria tuottamassa huumaa hänen jalkovälissään – miten kukaan nainen ei voisi pitää moisesta?


Lähde: Made Man