Monille saattaa kesän kuumina päivinä ja iltoina alkaa tekemään mieli muutakin kuin pelkkää jäätelöä. Ja miksipä ei, onhan sitä monissa elokuvissakin harrastettu seksiä hiekalla. Mutta onko se turvallista? Ensimmäisenä riskinä tulee mieleen, että hiekkaa pääsee mitä erilaisimpiin paikkoihin. Ja se jos jokin varmasti tuntuu epämiellyttävältä ja varmasti ei niin hygieenistä.

Onko se turvallista?

Kyllä seksi rannalla on lähtökohtaisesti turvallista, mutta on hyvä pitää mielessä kohonnut riski saada bakteerien aiheuttamia tulehduksia. Toinen mitä tulee pitää mielessä, ettei hiekkaa pääsisi genitaalialueille. Hiekan ollessa mukana toiminnassa, voitte saada ikävän tuntuisia hiertymiä.

 

Vinkkejä

Suojellaaksesi itseäsi, kannattaa pitää pyyhettä alla touhuamisen yhteydessä sekä on olemassa tukevampia alustoja ja patjoja jos tuntuu siltä ettei pyyhe riitä turvaamaan teitä molempia.

Muistathan myös aurinkovoiteen käyttämisen. Sen unohtuessa voi tulla ikäviä yllätyksiä kun olette pidemmän aikaa touhunneet auringon alla. Kondomin käyttö on myös hyvä keino suojautua, niin hiekalta kuin hiertymiltä. Ja jos on kyseessä satunnainen kumppani, niin siinä tapauksessa suojaudut myös mahdollisilta sukupuolitaudeilta. Jos hiekkaa pääsee genitaalialueille ja se pääsee hiertämään ihon rikki, niin sitä alttiimpi kehosi on vastaanottamaan erilaisia tauteja, on sitten kyse bakteeritulehduksesta tai sukupuolitaudista.

Eli jos hiekkarannalla treffit etenee suunniteltua pidemmälle, niin otathan edellä mainitut seikat huomioon ettei kokemuksesta jää ikäviä muistoja taikka pitkäikäisiä vaivoja.

 

Lähde: PopSugar