Dildoja on häkellyttävän monenlaisia; aina tyylikkäistä teräksisistä värikkäisiin silikonisiin ja erilaisiin lasisiin malleihin. Ehkä olet ostamassa dildoa ryhtyäksesi uuteen itsetutkiskelevaan seikkailuun itsetyydytyksen maailmaan – tai sitten vain seksielämän mausteeksi. Miten tahansa, tästä artikkelista löydät kaikki tärkeimmät vinkit dildon käyttöön! Olet ehkä kokenut konkari joka haluaa oppia uusia temppuja, tai ehkä koet että aidon seksin matkiminen dildon kanssa ei anna sinulle riittävää mielihyvää? Nämä tekniikat auttavat sinua saamaan suuremman nautinnon dildon kanssa.

Ennen kuin aloitat

Tunnelman luominen: Jos olet joskus sulkenut kaihtimet, sammuttanut valot ja sytyttänyt muutaman kynttilän ennen seksiä, tiedät kuinka paljon ympäristö voi edesauttaa mielialasi muuttamista. Sama pätee myös sooloseksissä. Sytytä kynttilä, laita miellyttävää musiikkia soimaan ja himmennä valot – ja lukitse ovet, ettei sinun tarvitse pelätä kenenkään ryntäävän sisään.

Dildon kanssa leikkiminen voi johtaa sotkuisiin liukuvoide- tai ejakulaatiolammikoihin, joten voit tuntea olosi mukavammaksi, jos asettelet pyyhkeen allesi ennen kuin aloitat.

Älä unohda lämmittelyä: Ennenkuin alat leikkiä jonkin jättiläisdildon kanssa, sinun täytyy toki lämmitellä. Tämä voi tarkoittaa manuaalista stimulaatiota, tai vaikka orgasmia tai kahta pienemmän dildon kanssa. Kun tunnet olosi mukavaksi, voit alkaa työstää itseäsi isommalla lelulla tai kovemmin ottein, mutta muista että et voi aina aloittaa heti alkuun kovin ottein ilman omatoimista lämmittelyä tai liukuvoidetta.

Suosikkitekniikkamme

Kun olet kunnolla lämmennyt, on aika kokeilla näitä erittäin miellyttäviä tekniikoita:

Syvätyönnöt – Kun opettelet käyttämään dildoa, huomaat että tämä tekniikka on juuri sitä miltä se kuulostaa. Dildon työntäminen koko vaginasi mitalta voi tuottaa erittäin voimakkaita tuntemuksia, eritoten jos dildon pinta on kuvioitu. Kiivas työntäminen vaatii lelun, jonka ydin on jäykkä eikä taitu tahdin koventuessakaan. Taipua se kuitenkin saa, eli aivan jäykkäkään sen ei tarvi olla.

Lyhyt työntö – Suurin osa herkistä hermopäätteistä sijaitsee vaginan ensimmäisessä kolmanneksessa, joten ei ole aivan välttämätöntä työntää dildoa syvälle saadaksesi kaiken irti omasta leikkisessiostasi. Lyhyet ja nopeat työnnöt tarkoittavat, että dildosi ei osu kohdunkaulaasi, ja se on ranteillekin helpompaa. Muista; vaikka voit työntää sisääsi jopa vajaat parikymmentä senttiä dildoa, sinun ei täydy. Sen sijaan voit hyödyntää dildon pitkää vartta saadaksesi siitä paremman otteen.

Keinuta – Kaikki eivät pidä työntämisen pumppaavasta liikkeestä. Vaikka dildo voikin olla kohtalaisen suora, se ei tarkoita etteikö sillä voisi kokeilla myös muita juttuja. Dildon keinuttaminen puolelta toiselle sisältää toki myös työntöä sisään ja ulos, mutta se stimuloi myös klitorista ja kiihottaa vaginan suuta. Keinuttaminen toimii parhaiten hieman jäykillä dildoilla tai taivutetuilla, sekä klitoriksen että vaginan kiihottamiseen tarkoitetulla tuplakiihottimilla.

Käännä – Käännettäville dildoille on oma terminsä; mehustajat. Sisääntyöntämisen jälkeen niitä käännetään akselinsa ympäri. Tämä liike toimii kuitenkin kaikilla dildoilla, kunhan dildossa ei ole terävää kulmaa joka voisi tuntua epämiellyttävältä.

Täyttävä tunne – Et välttämättä tarvitse liikettä dildon hyvältä tuntumiseen – kun löydät sopivan dildon, voit jättää sen sisääsi ja kiihottaa itsesi muilla tavoin klitorisorgasmiin, jolloin sisässäsi oleva dildo tehostaa kokemaasi orgasmia.

Lämpöleikkejä – Eritoten lasisten ja metallisten dildojen lämpötilaa voi muuttaa erilaisten tuntemusten aikaansaamiseksi. Kylmä dildo nänneillä voi tuntua hyvältä, kun taas lämmitettynä esimerkiksi isompi dildo on usein miellyttävämpi ottaa sisään. Kokeile ja tutki mikä on sinusta miellyttävää!

Lämpötilaa voi muuttaa vedenpitävien lelujen osalta helpoiten vedellä. Parhaiten lämpötiloja omaksuvat lasiset, teräksiset ja keraamiset dildot. Muista kuitenkin AINA tarkistaa lelun lämpötila ennen kuin työnnät sen vaginaasi. Ethän koskaan laita lelua mikroaaltouuniin!

Asennon hiomista

Ennen kuin kuin hylkäät jonkin lelun tai tekniikan, muista että se voi toimia joissain asennoissa paremmin kuin toisissa. Olet todennäköisesti kokeillut eri asentoja ja tyynyjen apua päästäksesi parempaan asentoon kumppanisi kanssa – sama pätee parhaan mahdollisen tuntemuksen löytämiseksi dildon kanssa! Asentoja on sooloseksissäkin erittäin laaja kirjo, joten kokeile rohkeasti.

Makuulla – Monet naiset masturboivat selällään, kasvot kattoa kohti. Ei ehkä mikään paras näköala, mutta toimii hienosti. Kokeile vetää polvet rintaan vaihtaaksesi kulmaa ja saadaksesi enemmän G-pisteen stimulaatiota. Voit myös asettaa tyynyn lantiosi tai peppusi alle, mikä tarjoaa helpomman pääsyn vaginaan.

Kasvot alaspäin – Voit myös maata mahallasi. Jos sinulla on pitkät kädet, voit kiertää kätesi selän kautta, mutta toki myös mahan kautta, jos se on helpompaa. Tässäkin asennossa tyynyn asettaminen lantion alle nostaa pepun ilmaan ja parempaan asentoon.

Sivuttain – Kyljelläsi maaten, jalat yhteen puristettuna voit saada lelun tuntumaan isommalta kuin se onkaan. Se voi olla myös helpompaa kuin mahallaan makaaminen. Voit pitää jalat suorana tai taivuttaa ne vaihdellaksesi tuntumaa.

Istuen – Emme tarkoita vain istumista jalat maassa; voit myös nostaa ne seinää vasten tai pöydälle, jolloin saat erinomaisen sisäänpääsyn dildollesi. Tässä asennossa voit nauttia helposti myös visuaalisista kiihokkeista.

Dildolla ratsastaminen – Imukuppidildot tarjoavat laajan kattauksen erilaisia vaihtoehtoja. Voit kiinnittää sen suihkun seinään nauttiaksesi ilman käsiä tapahtuvasta kiihotuksesta – tai vaikka keittiön pöytään ja ratsastaa sen päällä kyykyssä. Silloinkin kätesi jäävät vapaaksi vaikka klitoriksen kiihottamista varten.

Lopuksi

Mitä jos et pidä siitä? – Älä stressaa, jos joku asento tai tekniikka ei tunnu hyvältä. Vaikka paras kaverisi vannoo, että dildo tuntuu parhaalta kovaa ja rajusti, sama ei välttämättä toimi sinulle. Lisäksi oma kehosi voi reagoida eri lailla lukuisista eri syistä. Yhtenä päivänä voit olla aivan mehuissasi G-pisteen lypsämisestä, kun taas toisena se tuntuu inhottavalta. Monet asiat vaikuttavat siihen, mikä sinusta tuntuu hyvältä. Tärkeintä on, että kokeilet ja tunnustelet kehoasi.

Miltei kaikkia näitä tekniikoita voidaan soveltaa myös oikealla peniksellä tai vibraattorilla, mutta paljon voit pitää paljon hauskaa myös perinteisellä, tavallisella dildolla!

 

Lähde: Bad Girls Bible