Kaipaatko vähän maustetta ja kipinää parisuhteeseesi? Listasimme viisi perustavanlaatuista vinkkiä, joilla saat intohimoa petipuuhiin!

Intohimoisinta seksi on silloin, kun sitä harrastavat kaksi toisiinsa syvästi ihastunutta tai rakastunutta ihmistä. Tuota intohimoa on vaikea teeskennellä, sillä se pyyhkäisee läpi koko kehosi katsoessasi ihmistä johon olet sydämessäsi jo kiintynyt. Kun huulenne koskettavat, intohimot törmäävät ja syttyvät roihuun vapauttaen teidät varautuneisuudesta ja estoista.

Paras tapa tuollaisen intohimon seksielämään palauttamiseksi – tai sen ensi kertaa kokemiseksi – on parisuhteen voimistaminen. Jos et jaksa tai sinulla ei ole aikaa tehdä loputtomasti parisuhdeharjoituksia, kerromme sinulle viisi yksinkertaista asiaa, jotka voit tehdä heti saadaksesi seksielämäsi taas kipinöimään.

1. Ota rauhassa
Älä kiirehdi seksiin, äläkä kiirehdi seksiä kun siihen saakka pääset. Intohimon kokeminen on vaikeaa, kun hätäilet homman maaliin etkä keskity itse asiaan. Flirttaile partnerillesi ja opettele kiusoittelemaan häntä, jotta hän varmasti tietää että jotain on tapahtumassa.. Tämä nostaa jännitystä joka voi kääntyä ihtohimoksi – mutta haluat kumppanisi tekevän hieman töitä palkkionsa eteen. Haluat kumppanisi kiemurtelevan edessäsi jo ennen kuin otat vaatteet pois.

2. Käytä kaikkia aisteja
Kosketus ei ole ainoa tärkeä aisti. Kiinnitä huomiota kehoosi ja ympäristöön hyödyntääksesi kaikkia aisteja maksimaalisen nautinnon eteen. Hajusteet ja lämpimät öljyt voivat kiihottaa sinua hajuaistin kautta samalla kun tuhmien puhuminen tai eroottiset voihkaisut voivat lisätä kiihottumistasi kuuloaistin kautta. Makuaistia ja sitä kautta seksuaalista kiihotusta voi stimuloida mm. kermavaahdon ja suklaan avulla.

3. Luokaa yhdessä uusia kokemuksia
Oletko koskaan käynyt lomalla uuden kumppanisi kanssa ja huomannut intohimon palaavan seksiinne? Tämä on luonnollista, kun kaksi ihmistä vapautuu arjen stressistä ja rentoutuvat yhdessä uudessa paikassa. Suunnitelkaa pako arjesta yhdessä, ja viettäkää yö vaikka hotellissa! Jo uusi ympäristö ja rutiinista poikkeava ohjelma saa teidät näkemään toisenne uudessa valossa. Jos teillä on hieman enemmän aikaa, poistukaa arjesta kokonaiseksi viikonlopuksi. Jos mahdollista, suunnitelkaa aktiviteetteja jotka nostavat adrenaliinitasojanne, sillä sellaiset tuovat teitä lähemmäksi toisianne ja kiihottavat vartaloitanne.

4. Tee siitä yllätys
Heittäydy kumppanisi fantasioihin ja mieti luovasti, miten teet seksuaalisista kohtaamisistanne yllätyksiä. Livahda suihkuun kun kumppanisi on peseytymässä ennen töihin lähtöä, sovi nakutreffit erkkeri-ikkunalle kun on tarpeeksi pimeää etteivät naapurit enää näe.. Pue päällesi asuja, maalaa vartaloasi syötävällä maalilla tai hanki vibraattori mukaan leikkeihin.

5. Opettele ja opi seksistä
Tämä on ehkäpä paras asia jota voit tehdä saadaksesi rakkauselämäsi todella kipinöimään. Etsi nettisivuja, blogeja ja kirjoja seksiin liittyen. Lue kirjoja jotka suosittelevat lukuisia eri asentoja ja sitten kokeile rohkeasti noita asentoja kumppanisi kanssa. Lue seksivinkkejä; syö esimerkiksi erilaisia karkkeja suuseksin aikana ja kokeile mikä tuntuu kumppanistasi miltäkin.. Mitä enemmän tiedät seksistä, sitä enemmän temppuja voit tehdä tehdäksesi seksistänne jännittävämpää!

Lopuksi; ole varma siitä, että nautit jokaisesta seksuaalisesta kanssakäymisestä. Jos olet kyllästynyt, kumppanisi on todennäköisesti myös. Mikä tekisi seksistä nautinnollisempaa sinulle? Vastaukset johdattavat sinua kohti intohimoisempaa seksiä..

Lähde: Lifestyle You