Harmillinen, monia naisia (ja miehiä) koskettava ongelma on turhautuminen, joka syntyy, kun mies laukeaa liian aikaisin. Sen aiheuttamat negatiiviset tunteet ovat voimakkaimmillaan, kun et tiedä mitä asialle pitäisi tehdä tai miten tilanteen voisi korjata. Asiasta pitäisi tietysti puhua, mutta loukkaantumisen pelko on suurin este keskustelulle näissä tilanteissa.. Jos tilanne kuulostaa tutulta, tästä artikkelista saat monia ideoita tilanteen korjaamiseksi ja seksielämänne parantamiseksi.

Tärkein ensin - joko olette puhuneet asiasta?

Jos olette ottaneet asian jo puheeksi, hyvä. Silloin olette ottaneet sen tärkeimmän askeleen. Silloin todennäköisesti etsitte käytännön ideoita siihen, miten mies voisi kestää pidempään.

Jos kuitenkin luet tätä siksi, että kyseessä on ongelma josta ei ole koskaan puhuttu, tilanne on täysin eri. Käytännön ratkaisut auttavat, mutta niiden hyödyntämiseksi asia täytyy ottaa ensin puheeksi. Voi olla hyvä ajatus esitellä asia vain vähän sinua vaivaavana tilanteena mieluummin kuin isona ongelmana. Sinä kuitenkin tunnet miehesi parhaiten, joten lähesty parhaaksi katsomallasi tavalla. Sen jälkeen voitte kokeilla näitä käytännön menetelmiä:

1. Luonnolliset harjoitustekniikat

Kaikista ennenaikaista siemensyöksyä hillitsevistä menetelmistä vain fyysiset treenit ovat ne, joilla on mahdollista ratkaista ongelma kokonaan. Jos sinä ja miehesi olette valmiit harjoittelemaan näillä tekniikoilla, voitte saavuttaa miehellesi paljon pidemän keston ja paremman hallinnan. Lisäksi se säästää teiltä paljon rahaa, kun teidän ei tarvitse ostaa turruttavia tuotteita keston pidentämiseksi.

2. Viivästyssuihkeet

Viivästyssuihkeet ovat erityisen hyödyllisiä miehille, jotka kärsivät ennenaikaisesta siemensyöksystä, mutta niitä voivat käyttää toki kaikki miehet, jotka haluavat kestää pidempään ja jatkaa iloittelua tavallista kauemmin. Jos kumppanisi suostuu kokeilemaan sellaista, näet tuloksia todennäköisesti heti.

Suihkeet sisältävät puuduttavaa aineosaa, joka heikentää tuntoa peniksessä. Ainetta suihkaistaan terskaan ja peniksen varteen hetki ennen seksiä, ylimääräiset pyyhitään pois, ja eikun menoksi.

3. Benzokaiinikondomit

Myös kondomeja saa valmiiksi puuduttavalla aineella varustettuna. Niissä käytetään samaa ainetta kuin viivästyssuihkeissakin, mutta se on valmiina kondomin sisäpinnalla. Jos siis miestäsi ei haittaa käyttää kondomia, tässä voi olla yksi apu ongelmaan.

4. Tavallista paksummat kondomit

Kaikki tietävät, että kondomit heikentävät tuntoaistia ja saavat miehen kestämään pidempään. Siksipä tietysti paksummat kondomit tekevät sitä vielä enemmän. Kokeilkaa paksumpaa kondomia  ja testatkaa miten se vaikuttaa miehesi kestävyyteen.

5. Lääkkeet

Lääkärit toisinaan määräävät masennuslääkkeitä ennenaikaisen siemensyöksyn hillitsemiseen, ja ne ovat toisinaan olleet melko tehokkaita siinä.

Ongelma on siinä, että niitä tarvitsee ottaa joka päivä, ja voi kestää jopa viikkoja ennen kuin vaikutus alkaa. Niin, ja ne sivuvaikutukset.. Emme suosittele tätä vaihtoehtoa.

6. Enemmän esileikkiä

Esileikin takana on idea siitä, että sen aikana miehen kiihotustaso pidetään samana ja huomio keskittyykin enemmän kumppaniin, jolloin kumppanin kiihotustasonsa nousee korkeammaksi. Näin olette molemmat lähempänä laukeamista itse seksin alkaessa.

7. Suuseksi

Tämä voi toimia kahdella tapaa: miehesi voi tuottaa sinulle orgasmin suullaan ja käsillään ensin, tai sitten viedä sinut aivan äärirajoille ja sitten kliimaksin saavuttamiseksi aloittaa varsinaisen seksin. Päättäkää itse, kumpi toimii paremmin.

8. Valitse asennot viisaasti

Jotkin asennot saavat miehesi laukeamaan aivan liian pian, ja jotkin taas saavat hänet kestämään hieman pidempään.

Parhaat asennot ovat kaikki ne, joissa sinä olet päällä, tai sivulla kuten lusikassa. Huonoimmat asennot ovat lähetyssaarnaaja ja kontallaan takaapäin. Ajatus tässä taustalla on se, että hänen täytyy pysyä rentona. Kaikki asennot, joissa hän joutuu jännittämään vatsaansa, haarojaan, reisiään tai alaselkäänsä, ovat huonoja.

Myös asentojen muuttaminen auttaa, joten jos miehesi kiihottuu liikaa, vaihtakaa asentoa toisenlaiseksi.

9. Pyydä häntä masturboimaan ensin – tai varmista että harrastatte seksiä ainakin kahdesti

Miehesi kestää aina ja poikkeuksetta pidempään toisella kierroksella. Käytä sitä hyväksesi!

10. Käyttäkää liukastetta

Enemmän kitkaa, enemmän hyvänolontunnetta. Liukasteella saat penikseen kohdistuvaa painetta vähennettyä, mikä pidentää miehesi kestoa.

11. Muistakaa hengittää

Hengittäminen voi olla tärkeässä roolissa myös tässä asiassa. Muistuta häntä rauhoittumaan ja hidastamaan, jos huomaat hänen huohottavan. Ylipäätään yritä pitää hänet rentona seksin ajan. Jos huomaat että hän jännittyy, pyri rentouttamaan hänet.

12. Harrastakaa seksiä useammin

Jos harrastatte seksiä kerran viikossa, hän ei helposti totu siihen ja laukeaa todennäköisesti aina liian aikaisin, varsinkin jos hän ei masturboi välillä.

Harjoitus tekee mestarin, joten vaikka et olisi sillä tuulellakaan, seksin ottaminen tavaksi hillitsee ennenaikaista siemensyöksyä.

13. Aseta oikea tahti

Jos paukutatte toisianne kuin saluunan ovia, on ilmiselvää että miehesi tulee liian pian. Rauhoittukaa, rentoutukaa ja nautiskelkaa. Miehesi mielestä voi olla myös parempi tehdä syvien työntöjen sijasta lyhyitä, mikä ei tunnu aivan niin sietämättömän hyvältä. Jos sekin on liikaa, ainahan hän voi vetäytyä hetkeksi kokonaan ja tyydyttää sinua tovin suullaan samalla kun hän itse palautuu.

14. Poistakaa seksuaalinen ahdistus

Jos miehesi huolehtii tai stressaantuu sinun tyydyttämisestäsi, silloin hän todennäköisesti laukeaa liian aikaisin (tai hänellä ei seiso alkuunkaan), mutta jos hän kokee että olet onnellinen ja nautit seksistä, hän kestää pidempään. Joten, vaikka hän saisikin orgasmin joka kerta ja sinä et, voi olla pitkällä aikavälillä hyödyllistä antaa hänen tuntea että nautit seksielämästänne.

 

Oletko kohdannut ennenaikaista siemensyöksyä ja miten olet tilanteen taltuttanut? Kommentoi!