"Poikaystäväni laukeaa melko nopeasti seksimme aikana. Alan nipin napin päästä vauhtiin, kun koko homma onkin yhtäkkiä ohitse. Emme ole koskaan puhuneet aiheesta avoimesti, enkä oikein tiedä miten lähestyisin häntä asiasta. Olen myös miettinyt onko ongelma minussa, kun minulla kestää niin kauan lämmetä ja saada orgasmi. Mitä voisin tehdä, jotta laukeaisin itse nopeammin? Haluaisin meidän saavan orgasmin samaan aikaan."

Orgasmit ovat monimutkaisia juttuja miehille ja naisille yhtä lailla. Yhden henkilön orgasmin hallinta on haastavaa, mutta kun kyse on kahdesta ihmisestä, se on miltei mahdotonta. Tässä kuitenkin kuusi vinkkiä joita voit kokeilla, jos kumppanisi laukeaa paljon ennen sinua.

1. Älä luule että olet “liian hidas”

Tärkein asia: sinussa ei ole mitään vikaa. Kehosi vaatima aika orgasmin saavuttamiseen on se mikä se on, eikä siinä ole mitään väärää. Vähän sama juttu kuin sanoisi että tarvitsemasi unen määrä on väärä. Kaikkien kehoilla on erilaiset tarpeet, ja meidän tehtävämme on huolehtia noiden tarpeiden täyttymisestä parhaamme mukaan ja ilman tuomitsemista.

Ymmärrän että sinusta tuntuu “hitaalta”, mutta ihan yhtä lailla voisimme sanoa – ja useammin varmaan sanotaankin – että kumppanisi tulee “liian nopeasti”. Ei kuitenkaan ole hyvä juttu tuomita kumpaakaan orgasmin keston perusteella, sillä se ei johda mihinkään hyvään. Tosiasia on, että keskivertomiehen orgasmin saavuttaminen kestää noin kolmesta viiteen minuuttia, kun taas naisella aika on noin 20 minuuttia. Näin ollen suuri enemmistö heteronaisista on samassa tilanteessa kuin sinä.

2. Anna hänen huolehtia sinunkin orgasmistasi

Valitettavasti monet miehet keskittyvät yksinomaan omaan orgasmiinsa eivätkä huolehdi kumppaninsa tyydyttyneisyydestä. Jos et ole koskaan puhunut sinun orgasmisi vaatimasta ajasta, on mahdollista että hän ei tajua että haluaisit hänen kestävän pidempään. Voi olla, että hänellä on ollut aiemmin tyttöystäviä jotka ovat pitäneet pikapanoista. Ehkä olet teeskennellyt orgasmia ja hän luulee kaiken olevan hyvin. Yksi melko todennäköinen vaihtoehto on, että hän tietää laukeavansa liian aikaisin, mutta on liian nolostunut puhuakseen asiasta kanssasi. Toki, voihan hän olla myös ääliö.

Jos kumppanisi on yleisesti ottaen ajattelevainen ihminen, ehdota hänelle ympäripyöreästi seksuaalisista toiveista ja haluista puhumista, mutta melko lavein käsittein. Voit vaikka kertoa lukeneesi artikkelin siitä, kuinka voitte parantaa orgasmeja ja tiedustella haluaisiko kumppanisi kokeilla artikkelista löytämiäsi tekniikoita. Sitten voit ehdottaa alla listaamiamme vinkkejä. Tämä voi olla haastava tilanne, mutta harkitsevalla keskustelulla ja lähestymisellä etenette hienosti kummankaan loukkaantumatta. Ottakaa tilanne yhteisenä projektina kohti molemmille nautinnollisempaa seksielämää.

Jos kumppanisi kavahtaa keskustelua tai ei halua huomioida pyyntöäsi, on se melko selvä merkki siitä, että hänestä ei ole kovinkaan kummoiseksi seksikumppaniksi. Kaikki me voimme olla herkkiä palautteelle, mutta ihminen, joka ei halua tehdä muutoksia toimintatapoihin, ei välttämättä ole pitkän suhteen kumppanimateriaalia..

3. Käyttäkää enemmän aikaa esileikkiin

Puhutaanpa sitten tarkemmista toimenpiteistä, joita kokeilla tilanteessa. Jos itse yhdyntä tuppaa olemaan hänen osaltaan liian pikaisesti ohi, yksi parhaista keinoista kasvattaa sinun orgasmin saamisesi todennäköisyyttä on käyttää aikaa kaikkiin hyviin juttuihin ennen itse yhdyntää. Esileikki on kivaa, joten tämän ei pitäisi olla mikään huono juttu!

Ensi kerralla kun alatte puuhiin, sano että haluat antaa tilanteelle aikaa ja edetä rauhallisesti. Käyttäkää hetki vain suuteluun. Pyydä häntä koskemaan sinua joka puolelle – ja koske häntä joka puolelle. Ottakaa vaatteenne pois hitaasti. Pyydä häntä kiusoittelemaan sinua ja härnäämään sinua kunnes miltei rukoilet häntä siirtymään seksiin kanssasi. Mitä lähempänä olet orgasmia varsinaisen yhdynnän alkaessa, sitä nopeammin saat sen.

4. Katkaiskaa yhdyntä muilla touhuilla

Toinen hyvä tapa pitkittää hauskuutta on ottaa pieniä taukoja yhdynnästä. Jos hän puskee täyttä höyryä eteenpäin kohti orgasmia, tauko on hyvä tapa antaa hänen hieman rauhoittua. Pyydä kumppaniasi kiusaamaan sinua enemmän ja kiihottamaan sinut orgasmin rajamaille lopettaen juuri ennen kliimaksia – ja sitten tekemään sama uudelleen. Pyydä häntä ottamaan peniksensä pois sisältäsi, sitten kiihottamaan sinua sormillaan ja suullaan – tai käyttämään vaikka dildoa tai vibraattoria välissä. Sinäkin voit kiusata häntä! Yritä seuraavalla seksikerralla ottaa ohjat käsiisi ja pysähdy kun tunnet että hän alkaa olla laukeamisen partaalla.

5. Älkää jahdatko yhtäaikaista orgasmia

Tietysti haluatte saavuttaa orgasmin samaan aikaan, mutta se ei vain ole kovin käytännöllinen tavoite. Vaikka yhtäaikaisia orgasmeja näkeekin televisiossa ja leffoissa, oikeassa elämässä ne ovat hyvin, hyvin harvinaisia. Sen yrittäminen vie suuren osan seksin hauskuudesta, kun toinen yrittää hidastaa tahtia ja toinen kiihdyttää. Tämä johtaa siihen, että kumpikin osapuoli keskittyy enemmän ajoitukseen ja itseensä kuin intiimiin yhteyteen kumppaninsa kanssa. Yhtäaikaiset orgasmit voivat olla hauskoja kun ne tapahtuvat luonnollisesti, mutta olet paljon onnellisempi jos et pidä niitä tavoitteena.

6. Ole avoin orgasmistasi

Kun ette yritä saada orgasmeja yhtäaikaisesti, teidän täytyy olla joustavampia ja avoimempia omien orgasmienne suhteen. Onneksi leikkiä voi monella tapaa, joten kokeilkaa sekoittaa pakkaa; kerro kumppanillesi, että haluaisit kokeilla vaihtelun vuoksi saada orgasmin ensin. Voit tehdä siitä kiusoittelevan leikin ehdottamalla vaikka “mitäpä jos tänä iltana ei annetakaan sinun laueta ennen minua?” kun taas toisinaan taas voit sanoa hänelle “tänään keskitymme vain sinuun”.

Voitte myös kokeilla erottaa orgasmin yhdynnästä. Valtaosalla naisista on helpompaa saada orgasmi manuaalisesta kiihotuksesta tai suuseksistä kuin perinteisestä yhdynnästä, joten tämä on mainio ja toimiva ratkaisu. Pyydä häntä saattamaan sinut orgasmiin muilla keinoin ennen kuin siirrytte yhdyntään, tai pitäkää tauko yhdynnässä ja pyydä häntä keskittymään hetkeksi vain sinuun. Jos hän laukeaa ennen sinua, pyydä häntä “viimeistelemään” sinut käsin, suulla, vibraattorilla tai pyydä häntä katsomaan kun masturboit.

Lopuksi

Tämä voi olla herkkä aika käsitellä, mutta älä anna sen estää sinua kertomasta omista tarpeistasi. On tärkeää, että sinulla on kumppani joka tukee ja auttaa sinua saavuttamaan nautinnon omilla ehdoillasi ja niillä tavoilla joista pidät. Tsemppiä!

 

Lähde: Bustle