Jos olet onnellisessa asemassa, olet saanut roppakaupalla klitorisorgasmeja – olet ehkä saanut jopa G-pisteorgasmeja. Nyt asiantuntijoiden uusien tutkimusten mukaan nämä on mahdollista yhdistää ja saavuttaa kliimaksien Graalin malja! Homma ei tokikaan ole niin helppoa kuin saada jompikumpi yksinään, mutta seksivalmentaja Amy Levine kertoo, että pienellä vaivannäöllä se on täysin mahdollista.

Yhdistetyn multiorgasmin saamiseksi täytyy toki kiihottaa sekä klitorista että G-pistettä yhtäaikaisesti. Tämän onnistuminen riippuu tietysti seksuaalisesta tilanteesta jossa olet:

Masturboidessa

Tiedät mikä sinulle toimii ja mistä pidät, joten aloita siitä. Keskity stimuloimaan klitoristasi kädellä tai kädet vapaaksi jättävällä lelulla. Kun olet päässyt tunnelmaan ja kiihottunut, ala käyttää G-pisteen kiihotinta ja jatka klitoriksen stimuloimista.

On tärkeää odottaa että olet kunnolla kiihottunut ennen kuin alat käyttää G-pisteen kiihotinta; G-piste kun ei välttämättä löydy ennenkuin olet aidosti kiihottunut. – Amy Levine

Suuseksissä

Lämmitelkää siten mikä tuntuu hyvältä, mutta keskittykää klitorikseesi.

Kun olet kiihottunut – mutta et siis vielä lauennut – pyydä kumppaniasi asettamaan sormensa sisääsi ja tekemään sillä hellästi luokseen kutsuvaa koukistelua. Auttaaksesi häntä löytämään G-pisteesi, makaa selälläsi ja nosta jalkasi ylös. Pyydä kumppaniasi laittamaan sormi sisääsi kämmen ylöspäin. G-pisteesi on häpyhuuliesi ja kohdunkaulan puolivälissä – se tuntuu hieman kovalta ja rosoiselta, joten se on verrattain helppo löytää.

Jos teillä on G-pisteen kiihotin, kumppanisi voi käyttää myös sitä sormiensa sijaan stimuloidakseen G-pistettäsi samalla kun keskittyy klitorikseesi suullaan.

Seksin aikana

Levine suosittelee, että kumppanisi stimuloi klitoristasi sormillaan tai seksilelulla esileikin aikana. Sitten kun olet kiihottunut, siirtykää seksiin takaapäin, mikä on hyvä asento G-pisteen löytämiseen. Sen sijaan että olisit kontallaan kädet suorana, laskeudu kyynärpäidesi varaan; näin lantiosi nousee ja kääntyy parhaaseen kulmaan parhaan G-pisteen stimuloinnin onnistumiseksi!

Lähde: Women's Health