Kegel-pallot, olet varmasti kuullut niistä, mutta niiden hankkiminen saattaa arvelluttaa sinua etkä ole varma, miten ne toisivat iloa elämääsi. Usko tai älä, monia muitakin on kohdannut epävarmuus tai jopa pelko kyseisiä tuotteita kohtaan. Nämä tunteet ovat täysin normaaleja ja ne hyväksymällä pääset eteenpäin elämässäsi kokemaan aina vain mielenkiintoisempia asioita ja tapahtumia.

Kegel-pallot on suunniteltu vahvistamaan emättimen seinämiä sekä lantiopohjanlihaksia. Monet naisista käyttävät palloja ilman mitään rekvisiittaa tai extra mausteita, kuten vähentääkseen inkontinenssi oireita. Mutta niin heidän kuin muidenkin kohdalla pikku lisämausteet itse tilanteeseen ei ole mitenkään pahasta ja täten voivat tuoda sinulle hyvinkin nautinnollisen treenihetken.

Kegel-pallot ovat keholle turvallisia onttoja palloja, joiden sisällä on pieniä painoja ja sitten nämä itse kegelit laitetaan kokonaisuudessaan sisälle vaginaan.

Pallojen idea on, että niiden sisällä olevat pikkupallot liikkuvat aina kun sinä liikahdat ja täten saavat koko kegel-pallon liikahtamaan emättimessäsi. Nämä pallojen liikkeet saavat sinun lantiopohjanlihakset reagoimaan automaattisesti ja treenaaminen tapahtuu itsestään, sinusta riippumatta. Joillakin voi kadota nopeastikin tunne siitä, että pallot ylipäätänsä ovat sisälläsi. Vaikka aika ajoin saatat tuntea pallojen olemassa olon, se on kuitenkin aina hieman yllättävä ja iloinen tunne.

Säännöllinen pallojen käyttö auttaa saavuttamaan tiukemman ja aktiivisen emättimen ja sitä kautta paremman tuntuman yhdynnässä sinulle ja samalla kumppanisi saa tiukemman tuntuman. Mieti kuinka hienolta tuntuu tunne, kun huomaat pikkuhiljaa kykeneväsi enemmän ja enemmän säätelemään sisintäsi kumppanin elimen ympärillä ja sitä kautta saamaan aivan uuden tason orgasmeja.

Harkitsetko pallojen hankintaa?

Seuraavaksi muutama seikka joka sinun olisi hyvä tietää.

Miten laitat pallot sisällesi?

Ei huolta, hyvin nopeasti sinusta tulee taitava pallojen käyttäjä etkä niiden käyttämistä mieti sen kummemmin. Aluksi suosittelemme, että laitat pallot makuuasennossa. Jos olet hieman kuiva, niin kannattaa käyttää liukastetta joka sopii yhteen pallojen materiaalin kanssa. Yhtä lailla voit hieman kosteuttaa itseäsi pienellä stimuloinnilla.

Toinen tapa jolla voit laittaa pallot sisällesi on kuin laittaisit tamponia.

Pallojen ulossaamiseksi useimmissa tuotteissa on pieni naru sitä varten, että saat ne helposti vedettyä ulos. Eikä huolta pallojen karkaamisesta jonnekin mystisiin uumeniin, koska pallot eivät pääse kohdunkaulaasi pidemmälle ja vaikka pallot tuntuisivat jääneen ns. jumiin. Odotat vain hetken ja rentoudut, niin pallot tulevat häpyhuultesi läheisyyteen. Emme suosittele tämän tyypin palloja anaaliin laitettavaksi, koska silloin voi käydä niin, ettet saa niitä ulos, varsinkaan jollei tuotteessa ole sitä narua.

Mitä materiaaleja on olemassa?

Kuten seksivälineissäkin, kegel-palloja saa eri materiaaleissa, kuten metallisia, lasisia ja silikonisia. Kannattaa hankkia materiaali joka on sinulle mieluisin eikä ole millään tavalla allergisoiva. Kannattaa välttää huokoisia materiaaleja sekä niitä tuotteita joiden naru on jotenkin punottu/koristeltu, koska sellainen voi helposti alkaa kerätä vääränlaisia bakteereja.

Minkä kokoinen ja painoinen on hyvä?

Palloja on montaa erikokoa ja painoista, mukaan lukien yksittäiset pallot pienikokoisille vaginoille ja sitten vielä erikseen suunnattuja palloja juuri synnyttäneille.

Ainut keino olla täysin varma mikä itselleen on paras koko, on vain kokeilun ja erehdyksen kautta. Kuitenkin perus nyrkkisääntönä voidaan pitää pallojen painon puolesta, että mitä painavampi pallo, sitä harjaantuneempi sinun emättimesi tulee olla, pallojen pysyäkseen sisälläsi. Eli kannattaa aloittaa kevyemmästä päästä ja siitä siirtyä pikkuhiljaa painavampaan.

Esimerkiksi Ben Wa Balls 3 harjoituskuulat ovat yksi hyvä vaihtoehto aloittaa treenailemaan. Mutta kannattaa kyseisen sarjan lisäksi tutustua myös muihin palloihin joita löytyy markkinoilta.

Miten palloja tulisi käyttää?

Aloita pallojen kanssa siten, että alkuun pidät niitä sisälläsi vain muutaman minuutin. Kuten kaiken uuden tekemisen kohdalla, siihen pitää pikkuhiljaa totuttautua ja sitä myötä tulla harjaantuneemmaksi käyttäjäksi.

Loppujen lopuksi voit pitää palloja hyvinkin pitkiä aikoja aina oman mieltymyksesi mukaan, kunhan muistat hygienian ennen ja jälkeen käyttämisen. Mitä pidempiä aikoja olet tottunut käyttämään, sitä vähemmän sinun tarvitsee tehdä varsinaisia treenejä, koska pelkästään pallojen sisällä pitämisellä tulee automaattista treeniä.

Voiko palloja käyttää seksin yhteydessä?

Vastaus on helppo, kyllä voi! Mutta kannattaa hieman olla jo harjoitellut pallojen kanssa ennen kuin lähtee kokeilemaan. Täten välttyy ikävän tuntuisilta kokemuksilta. Kegel-pallojen kanssa kannattaa lähteä etenemään pikkuhiljaa ja rauhassa, ilman kiireitä. Joten kun olet laittanut pallot paikoilleen, varmista kumppanisi kanssa tahdin rauhallisuus ja asennon mieluisuus. Kun löydätte yhteisen sävelen pallojen kera, nautinto voi olla jotain hyvin positiivista ja ennen kokematonta myös kumppanillesi.
Yhdynnässä suosittelemme käyttämään yhtä palloa useamman sijasta. Mutta tämäkin on vain suositus, koska jokaisella meistä on kuitenkin omat mieltymyksemme.

 

Lähde: Popsugar