Haluat tietää miten fistataan? Et ole yksin!

Meiltä kysytään yllättävän usein parhaita liukuvoiteita fistaamiseen, joten tiedämme että harrastus on melko yleinen. Fistaus (engl. fisting) tarkoittaa siis nimensä mukaisesti koko käden (nyrkin) työntämistä vaginaan. Fistaus ei tietysti sovi kaikille, mutta joillekin naisille se tuottaa suuria väristyksiä ja mahtavaa nautintoa. Vaginan sisällä ei ole herkkiä, pientä kosketusta havaitsevia hermopäätteitä, mutta sen sijaan painetta aistivia reseptoreita on paljon. Niinpä monet naiset nauttivat fistauksen myötä niiden välittämästä täyttymyksen tunteesta ja sisäisestä paineesta, joka voi olla erittäin kiihottavaa.

Vääriä mielikuvia

Fistausta ajatellaan melko usein äärimmäisenä ja brutaalina seksin muotona – mutta sen ei tosiaankaan tarvitse olla sellaista. Fistaus voi olla myös erittäin rauhallista ja herkkää. Kuten mikä tahansa seksuaalinen akti, kokemus riippuu hyvin pitkälti siitä, miten siihen suhtautuu ja mitkä ovat omat tavoitteet. Voit opetella fistaamaan naisen eleitä havainnoiden, rauhassa ja taidokkaast tuottaaksesi hänelle juuri sellaista nautintoa kuin hän haluaa.

Fistaus on eittämättä melko kehno nimi tälle aktille, sillä monet ihmiset kuvittelevat sen nimen perusteella sisältävän kokonaisen, jännitetyn nyrkin työntämistä vaginaan. Unohda se mielikuva ja korvaa se rauhallisella, yhden sormen kerrallaan lisäämisellä, kun vagina kiihotuksen myötä avautuu ja kun nainen on valmis siihen. Fistaamisen harjoittelu opettaa sinut tulkitsemaan hänen eleitään, kiihottumistaan ja tekemään asioita hänen tahtiinsa.

Käden asettelu

Yksi olennaisimmista taidoista fistaamisessa on käden taittelu fistaamisystävälliseen muotoon. Yksi tai kaksi sormea sopii yleensä sisään hyvin, mutta kun aletaan käyttää enemmän, sinun täytyy tietää miten kättäsi käytät. Aloita siirtämällä etusormi ja nimetön keskisormesi päälle, jolloin sormet muodostavat mukavan kolmion. Sitten voit asetella pikkurillisi ja peukalosi niiden alle, jolloin sormesi ovat kompakteimmassa mahdollisessa asetelmassa. Käden hierominen ja venyttely saattaa auttaa tekemään siitä vielä ohuemman ja virtaviivaisemman paketin.

Ensiaskeleet

Kun opettelet ensi kertaa fistaamaan, käytä paljon liukastetta ja aloita sormi kerrallaan. Fistaus vaatii suurta kiihotusta, joten lämmittele hänet vaikka suuseksillä, stimuloimalla klitorista ja vaikka pienellä anaalikiihotuksella – mutta vain jos hän pitää siitä. Sitten voit pyytää häntä hoitamaan klitoriksen stimuloinnin itse ja keskittyä itse penetraatioon. Älä aseta tavoitteita, vaan anna hänen kehonsa kutsua sinut sisäänsä sen omalla tahdilla. Haastavin osa on saada rystyset sisään. Kuten todettua, odota että vagina on valmis, älä yritä sitä väkisin! Kun olet päässyt sitään, muista että pienetkin liikkeet tuottavat valtavia paineen tunteita. Heiluta kättäsi hellästi, liikuta sitä pienin, ympyränmuotoisin liikkein ja seuraa sitä, miten naisesi reagoi kaikkeen mitä teet. Hyödynnä seuraamaasi ja toista niitä asioita, joista hän selvästi pitää.

Fistaamisen opettelu voi olla hauska, kiihottava ja seksikäs tutkimusmatka. Aloittakaa hitaasti – ja muista: penetraation ei koskaan tarvitse sattua, oli kyse sitten yhdestä sormesta tai koko nyrkistä!