Uutiset & artikkelit

23 Tapaa nostaa intohimoa suhteessasi!

15Jul Comments| Kategoria Artikkelit Kirjoittaja Pinky.fi
Olemme keränneet 23 esimerkin listan, joiden avulla nostat seksikokemuksia vielä virikkeisemmäksi ja antoisammaksi!

Seksi hiekkarannalla, onko se turvallista?

01Jul Comments| Kategoria Artikkelit Kirjoittaja Pinky.fi

Sex on the beach. Niinkuin monissa elokuvissa, on se varmasti sinunkin mielessä käynyt!

Kaipaatko lisämaustetta makuuhuoneeseesi?

07Apr Comments| Kategoria Artikkelit Kirjoittaja Pinky.fi

Kegel-pallot, jotka tunnetaan maailmalla monella nimellä kuten, Ben Wa balls, tai Orgasm balls, rin-no-tama tai Venus balls.

Helpoin tapa miellyttää naista ja siten saada lisää seksiä jää usein käyttämättä

Monet naiset saavat nautintoa siitä, että tuntevat olevansa “täynnä”. Tämän tuntemuksen tuottamiseen on omiaan fistaus - tässä artikkelissa kerromme, kuinka fistaat taidokkaasti, ilman että aiheutat kipua tai vahinkoa. Seuraa siis opastamme askel askeleelta aina alkulämmittelystä orgasminjälkeiseen poistumiseen, jotta voit tuottaa naisellesi suurta nautintoa ja kokemalla itseäsikin kiihottavia hetkiä, kun kätesi on kokonaan hänen sisällään.

30 oudointa faktaa seksistä

21Mar 1 Comments| Kategoria Artikkelit Naisille Kirjoittaja Pinky

Ihmiskeho voi olla outo ja kiehtova, varsinkin kun puhutaan seksistä. Lehdet ja toimittajat ympäri maailman ovat penkoneet esiin oudoimmat ja yllättävimmät seksiin liittyvät faktat ja kas, tässä tuon listan TOP 30. Tiesitkö esimerkiksi, että Ihmiset eivät ole ainoita suuseksistä pitäviä olentoja? Myös sudet, karhut ja lepakot tunnetaan melko aktiivisina suuseksin harrastajina!

"Poikaystäväni laukeaa melko nopeasti seksimme aikana. Alan nipin napin päästä vauhtiin, kun koko homma onkin yhtäkkiä ohitse. Emme ole koskaan puhuneet aiheesta avoimesti, enkä oikein tiedä miten lähestyisin häntä asiasta. Olen myös miettinyt onko ongelma minussa, kun minulla kestää niin kauan lämmetä ja saada orgasmi. Mitä voisin tehdä, jotta laukeaisin itse nopeammin? Haluaisin meidän saavan orgasmin samaan aikaan."

Orgasmit ovat monimutkaisia juttuja miehille ja naisille yhtä lailla. Yhden henkilön orgasmin hallinta on haastavaa, mutta kun kyse on kahdesta ihmisestä, se on miltei mahdotonta. Tässä kuitenkin kuusi vinkkiä joita voit kokeilla, jos kumppanisi laukeaa paljon ennen sinua.

Penistulpat ja -porat ovat yhä suositumpia leluja seksuaalisiin kokeiluihin ja nautinnon etsintään. Miehet käyttävät niitä laajentaakseen seksuaalisia kokemuksiaan ja saavuttaakseen seksuaalisen nautinnon uusia tasoja. Näitä leluja voidaan käyttää masturbointiin, seksiin kumppanin kanssa, roolileikeissä, lääkärileikeissä ja monin muin tavoin – vain mielikuvitus on rajana! Jotta saat niistä kaiken irti, sinun täytyy ymmärtää miten ne toimivat, mitä ne tekevät ja mikä on paras tapa aloittaa niiden käyttö.

Jos on olemassa joku asia, missä suurin piirtein jokainen mies on asiantuntija, se on masturbointi – runkkaaminen, tumputtaminen, tatinhakkaus ja niin edelleen. Rakkaalla harrastuksella on monta nimeä. Vuosien kattavan kokemuksen jälkeen sitä luulisi että tiedät kaiken tarpeellisen. Ammattilaisten mukaan suurin osa kuitenkaan ei tiedä. Tässä muutama fakta, joita et todennäköisesti tiennyt!

Parisuhteet ovat hankalia ja vaativat työtä, sehän tiedetään – ja sama koskee myös seksielämää. Kuten on käynyt ilmi, huonoista tavoista on vaikea päästä eroon, ja sama pätee myös petipuuhiin. Kysyimme kahdelta avioliittojen ammattilaiselta, mistä tavoista on parisuhteessa päästävä pikimmiten eroon, jotta kipinä lemmenleikkeihin ei sammu – tai syttyy uudelleen.

Hyviä uutisia miehille, joilla on hieman ekstraa keskivartalossa! Uuden tutkimuksen mukaan ylipainoiset harrastavat enemmän seksiä. Chapmanin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa arvioitiin sitä, kuinka miesten pituus ja paino vaikuttavat heidän seksikumppaneidensa määrään.

Netissä tehtyyn kyselyyn vastasi kaiken kaikkiaan 60 000 miestä ja naista, joiden keski-ikä oli 37 vuotta. Tuloksien mukaan miehet, jotka ovat painoindeksin mukaan ylipainoisia, harrastavat eniten seksiä – heidän seksikumppaniensa lukumäärä oli keskimäärin kahdeksan. Hyvänä kakkosena tulivat keskipainoiset miehet, joilla kumppanien keskimääräinen luku on kuusi.

Tervetuloa nelikymppiseksi! Tämä on ikä, jossa seksielämän muutokset alkavat olla entistä huomattavampia – sekä fyysisesti että elämäntapojen osalta. Ei hätää, silti ei ole tarvetta piilottaa niitä seksikkäitä alusasuja loppuelämäksi hyllyn perälle. Muutamilla viilauksilla voit olla aivan yhtä tuhma vielä nelikymppisenäkin!

Vagina kostuu yleensä luonnollisestikin naisen kiihottuessa ja itse seksiaktin aikana, ja näin keho tuottaa siis luonnollista liukastetta seksiä varten. On kuitenkin aina yksilöllistä, kuinka paljon vagina kostuu luonnostaan ja kuinka paljon liukastetta tarvitaan miellyttävään aktiin. Nämä vaihtelevat varsin paljon, mutta huoli pois – se on täysin normaalia.

Luonnollisen liukasteen vähäisyys on perin yleistä ja voi olla seurausta mm. naisen kehon hormonaalisista muutoksista – esimerkiksi imetyksestä ja vaihdevuosista, tai vaikka lääkkeistä, kuten antihistamiinista, hormonaalisesta ehkäisystä, kemoterapiasta tai masennuslääkkeistä. Liian vähäinen kostuminen voi johtua myös nestehukasta tai yksinkertaisesti siitä, että nainen ei ole tarpeeksi kiihottunut.

Tässä kuvaan astuvat liukuvoiteet, joita onkin joka lähtöön. Olitpa sitten harrastamassa ihan tavallista seksiä tai hoitelemassa itseäsi omin käsin, liukuvoide tekee kaikesta parempaa!

Kuka tahansa itseään ja naistaan kunnioittava mies on valmis käyttämään vibraattoria mukana seksissä tuodakseen naiselleen mahdollisimman suuren nautinnon, eikö? Valitettavasti vain taitaa olla vielä niitäkin miehiä, jotka näkevät seksilelut kilpailevana nautinnonlähteenä, eivätkä halua käyttää niitä kahdenkeskisessä seksissä. Meidän mielestämme näkökanta on väärä!

Seksilelut ovat apuvälineitä, joilla voidaan tuottaa kumppanille järisyttävä orgasmi. Kun oikeat vibraattoritekniikat ovat hallussa, olet makuuhuoneen himoittava saalistaja.. ;) Vibraattori nimittäin on tehokas ase, kun sitä käytetään oikein – listasimme viisi tekniikkaa, joilla saat naisesi nautinnon huipulle.

Vaikka haluaisimme uskoa olevamme uskomattomia rakastajia, totuus on kuitenkin se, että jokaisella meistä on myös niitä kertoja, jotka eivät ole menneet aivan putkeen. Positiivista on kuitenkin se, että näistä kokemuksista voi oppia ja sitä kautta kehittää itseään aina paremmaksi rakastajaksi. Ihan siltä varalta, että haluat muistella omia kömmähdyksiäsi, listasimme yleisimmät seksiin liittyvät mokamme, joita tuntuu tapahtuvan enemmän kuin muita..

Oikean kondomin valitseminen on vähän kuin valitsisi juoksukenkää: voit valita hyllystä lonkalta jonkin yleismallin ja saada sillä homman maaliin ihan mukavasti. Jos kuitenkin uhraat aikaa ja ajatusta oikeaan kokoon ja erilaisiin, sinulle paremmin sopiviin ominaisuuksiin, nautit koko hommasta luultavasti paljon enemmän.

Harmillinen, monia naisia (ja miehiä) koskettava ongelma on turhautuminen, joka syntyy, kun mies laukeaa liian aikaisin. Sen aiheuttamat negatiiviset tunteet ovat voimakkaimmillaan, kun et tiedä mitä asialle pitäisi tehdä tai miten tilanteen voisi korjata. Asiasta pitäisi tietysti puhua, mutta loukkaantumisen pelko on suurin este keskustelulle näissä tilanteissa.. Jos tilanne kuulostaa tutulta, tästä artikkelista saat monia ideoita tilanteen korjaamiseksi ja seksielämänne parantamiseksi.

Aloittelijan opas anaaliseksiin

13Jan Comments| Kategoria Artikkelit Kirjoittaja Pinky

Kiinnostaako anaaliseksi, mutta et ole koskaan kokeillut sitä etkä tiedä mitä odottaa? Pyytääkö kumppanisi sinua anaaliseksikokeiluun, mutta et ole varma haluatko? Tarjoamme aloittelijoille kymmenen kohdan tietopaketin, jonka perusteella tiedät mitä tehdä – vai tehdäkö ollenkaan.

Kaikki me pidämme hyvästä seksistä ja hyvästä ruoasta, mutta tiesitkö että hyvä ruoka voi johtaa hyvään seksiin? Luonnolliset kiihottimet voivat lisätä seksuaalista halukkuuttasi ja saada sinut sopivalle tuulelle. Listasimme viisi ruoka-ainetta, jotka helpottavat seksinnälkäsi tyydyttämistä!

Intohimoisinta seksi on silloin, kun sitä harrastavat kaksi toisiinsa syvästi ihastunutta tai rakastunutta ihmistä. Tuota intohimoa on vaikea teeskennellä, sillä se pyyhkäisee läpi koko kehosi katsoessasi ihmistä johon olet sydämessäsi jo kiintynyt. Kun huulenne koskettavat, intohimot törmäävät ja syttyvät roihuun vapauttaen teidät varautuneisuudesta ja estoista.

Onko koolla väliä?

17Dec 2 Comments| Kategoria Artikkelit Miehille Kirjoittaja Pinky

Peniksen koko on huolenaihe monille miehille. Huoli voi kasvaa niin suureksi, että se lakaisee heidän itseluottamuksensa kokonaan maton alle. Tämä on ymmärrettävää, kun otetaan huomioon peniksen koon tärkeys miesten mielessä yleisesti. Mutta onko peniksen koko tästä varsin aidon tuntuisesta huolesta huolimatta niin tärkeää, kun puhutaan itse seksistä?

Valtaosa maapallon naisista kärsii jossain vaiheessa elämäänsä jonkin asteisesta alapään väljyydestä. Tämä on huolenaihe, sillä väljyys vaikeuttaa seksuaalista nautintoa ja orgasmin saamista, sillä emättimen ja peniksen välillä olevaa sopivaa kitkaa ei tällöin ole. Tämän lisäksi se aiheuttaa naisille itsetunto-ongelmia. Itsetunnon takaisinsaamiseksi ja nauttiakseen seksistä uudelleen on tärkeää hyödyntää menetelmiä, joilla voidaan treenata alapäätä; esimerkiksi geishakuulat.

Voiko se venyä seksissä? Kuuluuko sen tuoksahtaa? Ja miksi tuntuu niin älyttömän hyvältä, kun sitä kosketaan? Vaginan pikaoppaassa kerromme vastaukset näihin kysymyksiin ja vinkit oman emättimesi kunnossapitämiseen.

10 mielenkiintoista faktaa spermasta

07Dec 0 Comments| Kategoria Artikkelit Kirjoittaja Pinky

Siemennesteen sisältämä siittiö on yksi elämän rakennuspalikoista, joka on olennainen osa sen tsygootin luomisessa, josta tuli mm. sinä ja minä. Ne sisältävät 22 kromosomia, mukaanlukien X tai Y-kromosomin, joka määrittää sukupuolemme. Siittiö on kooltaan vain noin 0,005 millimetriä, joka on jo itsessään melko ihmeellistä – alla listaamme kuitenkin vielä kymmenen erikoista faktaa lisää. Lue ja hämmästy!

Miten valita oikeanlainen liukuvoide?

04Dec Comments| Kategoria Artikkelit Kirjoittaja Pinky

Monet käyttävät liukuvoidetta parantaakseen omaa ja kumppaninsa seksuaalista nautintoa. Liukasteet parantavat seksiä tekemällä sukuelinten kudokset kosteaksi ja liukkaaksi, mikä tietysti vähentää kitkaa ja tekee kosketuksen miellyttävämmäksi. Liukuvoidetta käytetään usein myös kondomien kanssa lateksista aiheutuvan ärsytyksen vähentämiseksi, mutta tottakai sitä voidaan käyttää myös pelkästään. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana liukuvoidetta valitessa, sillä vääränlaisen liukasteen valinta voi aiheuttaa ongelmia.

 

Masturboinnin selkein hyöty on helpost kerrottu; saat orgasmin, ja todennäköisesti haluat uuden, ja uuden, ja uuden.. Mutta vaikka nautinto onkin itsessään varsin palkitsevaa, masturboinnista on myös muita hyötyjä! Vaikka kulttuurissamme sooloseksiä ei otetakaan vielä vakavasti (eikä se toki varsin vakavaa olekaan!), on siitä tutkimusten mukaan monia hyötyjä fyysiselle ja psyykkiselle terveydelle kuin myös parisuhteille ja omalle onnellisuudelle ylipäätään. Tässä hieman knoppitietoa ja vinkkejä masturboinnista!

On yleinen stereotypia, että miehille seksi on kuin pizzaa, eli huononakin aika hyvää. Tämä on kuitenkin yksi seksuaalisista harhakäsityksistä, jotka haluamme heittää roskikseen – pysyvästi. "Aina puhutaan miesten ja naisten välisistä eroista, mutta valitettavasti liioitellusti", kertoo Harvardin yliopiston urologian professori ja Why Men Fake It -kirjan kirjoittaja Abraham Morgentaler, joka on auttanut miehiä parantamaan seksielämäänsä jo yli 25 vuoden ajan. Hän on myös lääkärinä kuullut melkoisia tarinoita, joten pyysimme häntä kertomaan yllättävimmät asiat, joita naiset eivät tiedä miehistä ja seksistä.

Suurin osa miehistä opettelee masturboimaan nopeasti ja hiljaa, sillä usein opetteluvaiheessa pelätään, että vanhemmat tai sisarukset tulevat häiritsemään tilannetta. Salaileva ja äkkipikainen tapa masturboida saattaa jäädä tavaksi myös aikuisikään saakka. Oletko sinä yksi mastuboinnin läpijuoksijoista? Jos kyllä, missaat monta juttua jotka tekevät siitä ja orgasmeista paljon nautinnollisempia! Kokeile näitä juttua seuraavan kerran, kun saat olla rauhassa yksin.

7 vinkkiä seksilelun ostamiseen

24Nov Comments| Kategoria Artikkelit Kirjoittaja Pinky

Olitpa naimisissa tai tuoreessa parisuhteessa, seksielämän piristämiselle on aina sijaa. Usein se on kuitenkin helpompaa teoriassa kuin käytännössä – varsinkin jos aiot tuoda seksileluja mukaan petipuuhiin. "Jotkut pelkäävät pahoittavansa kumppaninsa mielen, mutta tämä pelko on usein aiheeton", kertoo Jessica O'Reilly, torontolainen lääkäri ja seksologi. "Tutkimusten mukaan sekä miehet että naiset eivät koe kumppaninsa "jakamista" paristokäyttöisen laitteen kanssa epämukavaksi". Joten, miksipä ei ottaa asiaa esiin kumppanisi kanssa? Tässä listaamme vinkkejä, joiden avulla voit murtaa jään seksilelun tuomisessa suhteeseen..

Dildoja on häkellyttävän monenlaisia; aina tyylikkäistä teräksisistä värikkäisiin silikonisiin ja erilaisiin lasisiin malleihin. Ehkä olet ostamassa dildoa ryhtyäksesi uuteen itsetutkiskelevaan seikkailuun itsetyydytyksen maailmaan – tai sitten vain seksielämän mausteeksi. Miten tahansa, tästä artikkelista löydät kaikki tärkeimmät vinkit dildon käyttöön! Olet ehkä kokenut konkari joka haluaa oppia uusia temppuja, tai ehkä koet että aidon seksin matkiminen dildon kanssa ei anna sinulle riittävää mielihyvää? Nämä tekniikat auttavat sinua saamaan suuremman nautinnon dildon kanssa.

Ero, työt, matkustaminen, työreissut – on paljon syitä, miksi seksielämäsi saattaa hyytyä. Yllättävää kyllä, kuiva kausi pehkuissa vaikuttaa myös moniin muihin asioihin kuin siihen, kuinka usein vaihdat lakanasi..

Tässä neljä asiaa, jotka sinulle voivat seksin vähennyttyä tapahtua.

Jos et ole koskaan kuullutkaan kohdunkaulaorgamista, et ole yksin. “Kohdunkaulaorgasmit tunnetaan heikommin kuin klitoris- ja G-pisteorgasmit, sillä ne eivät ole niin yleisiä – tai yleisesti tunnistettuja, kertoo Jessica O’Reilly, lääkäri ja The New Sex Bible -kirjan kirjoittaja. Vaikka ei olekaan olemassa tieteellistä dataa siitä, kuinka monet naiset voivat tämän orgasmien multihuipentuman saavuttaa, miksi ei kannattaisi kokeilla oletko yksi heistä? Alla kerromme, mitä sinun tarvitsee tietää ennen kuin lähdet jahtaamaan tätä tarunhohtoista ilmiötä.

Mistä tiedät, että kumppanisi eksyy vaginaasi, eikä oikein tiedä mitä sille pitäisi tehdä?

Jos olet onnellisessa asemassa, olet saanut roppakaupalla klitorisorgasmeja – olet ehkä saanut jopa G-pisteorgasmeja. Nyt asiantuntijoiden uusien tutkimusten mukaan nämä on mahdollista yhdistää ja saavuttaa kliimaksien Graalin malja! Homma ei tokikaan ole niin helppoa kuin saada jompikumpi yksinään, mutta seksivalmentaja Amy Levine kertoo, että pienellä vaivannäöllä se on täysin mahdollista.

Julkaisu
Aseta nouseva suunta
sivua kohden

34 tuotetta