Valtaosa maapallon naisista kärsii jossain vaiheessa elämäänsä jonkin asteisesta alapään väljyydestä. Tämä on huolenaihe, sillä väljyys vaikeuttaa seksuaalista nautintoa ja orgasmin saamista, sillä emättimen ja peniksen välillä olevaa sopivaa kitkaa ei tällöin ole. Tämän lisäksi se aiheuttaa naisille itsetunto-ongelmia. Itsetunnon takaisinsaamiseksi ja nauttiakseen seksistä uudelleen, naisten on tärkeää hyödyntää menetelmiä, joilla voidaan palauttaa emättimeen se tiukkuus, joka siinä on ollut ennen väljyyntymistä. Tässä toimivat erinomaisesti esimerkiksi geishakuulat.

Väljyyteen voi olla monia syitä, joista suurinta osaa ei tarvi hävetä lainkaan. Suurin yksittäinen tekijä on lapsen synnyttäminen. Vaikka tämä ei välttämättä aivan kaikilla pidäkään paikkaansa, useimmin useampien lapsien synnyttäminen luonnollisesti vaikuttaa. Jos pelkäät, että sinun emättimesi on väljä, olemme listanneet viisi oiretta, jotka viittaavat kyseiseen ongelmaan. Tarkista, vaivaako sinua jokin näistä!

1. Virtsaputkentulehdus

Valtaosa naisista jotka menettävät emättimen kireyttä, kokevat virtsankarkailua, tarkemmin ponnistusinkontinenssia. Tämä on kiusallinen tila, joka ilmenee kun lihakset, jotka hallitsevat virtsan vapauttamista ja tukeva rakkoa, heikentyvät. Lantionpohjan lihakset voivat heikentyä ikääntymisen myötä tai menopaussin jälkeen, kun estrogeenitasot laskevat. Synnytys, virtsaputken vaurio ja lantion seudun leikkaus voivat myös heikentää näitä lihaksia.

Ponnistusinkontinenssi tarkoittaa sitä, että virtsaa karkaa fyysisen ponnistuksen myötä, esimerkiksi aivastus, nauraminen, painavan esineen nostaminen leak tai vastaava. Ponnistusinkontinenssin esiintymisen riski kasvaa raskauden myötä, sillä kuten kerrottu, synnyttäminen on heikkojen lantionpohjanlihasten pääaiheuttaja. Muita tekijöitä ovat ylipaino, diabeteksen aiheuttama ylimääräinen virtsa, jatkuva yskiminen ja virtsaputkentulehdus.

2. Vaikea “tarttua” etusormeen

Pujota etusormi emättimeesi ja purista sitä lantionpohjanlihaksillasi. Sitten pujota sisään sekä keski- että etusormi arvioidaksesi tiukkuutta verrattuna etusormeen. Jos voit pujottaa sisään nimettömän, keski- ja etusormen, etkä tunne puristusta, on suuri todennäköisyys siihen, että emättimesi on väljä.

Onneksi on kuitenkin keinoja, joilla voit palauttaa sen kireämpään kuntoon! Älä odota että emättimesi on löysä, jotta voit tarttua toimeen. Kokeile treeniä jo nyt, ja huomaat eron parissa viikossa. Kun alan käyttää tiukentavia tekniikoita, emättimesi pitäisi palata normaaliksi muutamien kuukausien aikana. Se vaatii kuitenkin työtä: et voi tehdä yhtä-kahta treeniä päivässä ja olettaa että homma on siinä.

Jos haluat tiukentaa emätintäsi ja saada sen samaan kireyteen kuin se oli nuorempana, sinun täytyy nähdä siihen vaivaa. Tärkeintä on kuitenkin pysyä positiivisena!

3. Ongelmia orgasmin kanssa

Kun huomaat, että sinulla on vaikeuksia saada orgasmi, se voi olla merkki siitä että olet väljä. Orgasmi on kliimaksi, joka on yleensä seksuaalisen Orgasmi koetaan enimmäkseen tyydyttävänä, ja se seuraa lantion lihasten supistelua.

Orgasmin saamattomuus ei pitäisi olla ongelma, etenkään kun suurin osa naisista on kykeneväisiä saamaan perättäisiä orgasmeja. Kireämmän emättimen hyödyt kannattaa ilman muuta tietää: kun emätin on riittävän kireä, orgasmien saanti ei ole ongelma. Itse asiassa, saat useita, järisyttävämpiä orgasmeja. Tämän lisäksi, voit havaita tulevan orgasmin ja hallita sitä.

4. Tunnonvähyyttä pienillä esineillä

Kun sinua ei tyydytä mikään, mitä emättimeesi laitetaan ja sinulle on vaikeaa saada nautintoa mistään stimulaatiosta, se on vahva vinkki liiallisesta venymisestä. Useimmat ihmiset eivät tiedät tätä, mutta tässä vaiheessa alati isomman esineen käyttäminen stimulointiin ei ole ratkaisu ongelmaan. Vaikka isommat esineet ja lelut omaavat omat etunsa, tärkein tieto on tämä: pitkällä tähtäimellä ne vain pahentavat ongelmaa. Emättimen treenaamiseen kireämmäksi on olemassa monia tekniikoita, joten suosittelemme ilman muuta niitä.

Treenaaminen on tärkeää ensisijaisesti oman itsetunnon ja sitä kautta onnellisen elämän vuoksi. Onnellisuus ja terve itsetunto on tärkeintä.

5. Vähentynyt seksuaalinen nautinto

Sinulla on väljä emätin, jos et seksissä tunne enää paljoa ja jos kumppanisi ei vaikuta nauttivan siitä. Terve seksielämä on rinnastettavissa terveeseen elämään yleensä; molemmilla on eri merkitys eri ihmisille. Se, mikä tekee terveen seksielämän yhdelle parlle, voi olla täysin eri juttu toiselle parille. Joka tapauksessa, kaikki naiset haluavat olla kireämpiä, koska sen ansiosta voi saada enemmän seksuaalista nautintoa.

Yhtä lailla, kukaan mies ei koskaan kyllästy naiseen – tai ainakaan hänen emättimeensä, jos se on kireä. Kuten aiemmin mainitsimme, vaikka väljä emätin olisi uhka avioliitollesi, se ei tarkoita sitä että sitä ei voi selättää. Pienellä vaivannäöllä ongelma voidaan voittaa melko helpostikin. Mikä parempaa, monet tiukennustekniikat auttavat sinua ja kumppaniasi nauttimaan seksistä enemmän! Joten, näe tämä hauskana aktiviteettina mieluummin kuin pakollisena tekemisenä.

Jos huomaat että joku oireista osuu kohdallesi, emättimesi voi olla hieman väljä, mutta älä säikähdä! Voit käydä gynekologilla tarkastamassa, josko kiristystoimet ovat tarpeen.