Ihmiskeho voi olla outo ja kiehtova, varsinkin kun puhutaan seksistä. Lehdet ja toimittajat ympäri maailman ovat penkoneet esiin oudoimmat ja yllättävimmät seksiin liittyvät faktat ja kas, tässä tuon listan TOP 30!

1. Naiset ovat ovulaation aikaan halukkaampia pettämään kuin missään muussa kuukautiskierron vaiheessa. Merkittävin syy on kehon tarve hedelmöittää munasolu.

2. Suurin osa naisista, jotka menettävät neitsuutensä 15 ja 19 ikävuosien välillä, toivovat odottaneensa hieman pidempään. Suurin osa teineistä kuitenkin menettää neitsyytensä 17 ikävuoteen mennessä, mutta yleensä ne, jotka eivät menetä neitsyyttään 24 ikävuoteen mennessä, pysyvät neitsyinä koko ikänsä.

3. Jos naarasfretti ei ole yhdynnässä vuoteen, se kuolee. Onneksi näin ei käy ihmisnaaraille – naistenkin seksuaaliset halut voivat toki olla melkoisen vahvoja, mutta eivät naiset sentään kuole puutteessa elämiseen.

4. Jotkut ihmiset on “ohjelmoitu” haluamaan seksiä enemmän kuin toiset. Tutkijat eivät ole aivan varmoja miksi näin on, mutta tämä pätee sekä miehiin että naisiin. Toiset haluavat enemmän, kun taas toiset vähemmän. Aivan luonnollista.

5. Yksi niistä oikeasti oudoista faktoista joita juuri kukaan ei ole kuullut aiemmin: Yhdynnän aikana nenäsi sisukset turpoavat aivan samoin kuten esimerkiksi häpyhyylet tai rinnat. Tämä johtuu suurelta osin kiihtyneestä verenkierrosta.

6. Toisin kuin niin miehet kuin naisetkin luulevat, miehen peniksen koko ei ole niin tärkeä kuin luullaan. Sitäpaitsi, peniksen keskipituus erektiossa on 14,2 senttiä. (Kokoasiasta olemme kirjoittaneet aiemminkin, lue juttu tästä)

7. Miesten energiankulutus seksissä on noin 100–200 kaloria. Naisilla vastaava luku on keskimäärin 69 kaloria. (Selittääkö tämä sen, miksi seksi poistaa naisilta pääkivun ja miehillä lisää sitä?)

8. Jos olet miettinyt tätä, niin kyllä – yhdessä miehessä on riittävästi spermaa hedelmöittämään joka ikinen hedelmällinen nainen KOKO PLANEETALLA.

9. Kaikki tietävät että hyvään seksiin vaaditaan hyvä kunto, mutta tutkimusten mukaan matala kolesteroli on suoraan verrannollinen seksisuoritukseen.

10. Teille, jotka mietitte, vieläkö isovanhempanne harrastavat seksiä, vastaus on - yllättävää kyllä – KYLLÄ. Noin kolmasosa 80-vuotiasita naisista harrastaa seksiä miehensä tai poikaystävänsä kanssa, jos ovat molemmat fyysisesti riittävän hyvässä kunnossa.

11. Ihmiset eivät ole ainoita suuseksistä pitäviä olentoja – myös sudet, karhut ja lepakot tunnetaan melko aktiivisina suuseksin harrastajina.

12. Kuten yleisesti ottaen tiedetään, suklaa voi olla erinomainen kiihoke seksiin, mutta hieman yllättäen myös kurpitsan tuoksu voi kasvattaa veren virtausta penikseen ja saada aikaan erektion. Naiset, tiedätte mitä keittiössä tehdä..

13. Matala verensokeri heikentää seksielämääsi, sillä nälkäisenä olet helposti v***mainen, eikä sinua silloin kiinnosta varmaan seksikään.

14. Orgasmin hetkellä sekä miehillä että naisilla syke on yleensä 140 kieppeillä; selkeästi koholla ja tavallista kiivaampi, kuten kevyessä urheilusuoritteessa yleensä.

15. Alle 40-vuotiailla miehillä keskimääräinen aika erektioon on vain 10 sekuntia. Joillakin se kestää vielä vähemmän, ja jos se taas kestää pidempään, se voi olla merkki erektiohäiriöstä.

16. Enimmäinen SPRUIT siemensyöksyssä lähtee noin 45 kilometrin tuntivauhdilla! Se on kovempaa kuin 100 metrin aitojen maailmanennätys, joka on juostu nopeudella 39 km/h.

17. Niiden, jotka ovat kiinnostuneet kolminpelistä, kannattaa matkustaa Australiaan, sillä 28% väestöstä myöntää harrastaneensa kimppakivaa ainakin kerran.

18. Vain 5% maailman väestöstä harrastaa seksiä päivittäin, mutta jo 20% harrastaa seksiä 3-4 kertaa viikossa. Lopun aikamäärää ei tiedetä, mutta toivottavasti se ei kuitenkaan ole aivan naarasfretin kuolemanrajoilla..

19. Naisilla on kyky saada äänensä kuulostamaan “seksikkäämmältä” houkutellakseen miehiä tarpeen vaatiessa. Miehillä tällaista kykyä ei ole, vaan miesten täytyy nojata muihin avuihin.

20. Noin 60% kiihottuneista miehistä on “pitkät päällä” eli koholla olevat nännit. Itse asiassa nännit ovat yhtä herkät miehillä kuin naisillakin, mikä on syy siihen että monilla miehillä nousevat myös nännit pystyyn.

21. Syy klitoriksen herkkyyteen on sen 8000 hermokuidussa, joka on tuplasti enemmän kuin koko peniksessä. Siitä johtuen se on alue, joka helpoiten johdattaa naisen orgasmiin.

22. Orgasmin lähestyessä vagina pienenee jopa 30%. Tämä supistuminen tapahtuu todennäköisesti herkkyyden kasvattamiseksi ja orgasmin varmistamiseksi.

23. Masturbointi auttaa masennuksen voittamisessa, kun tunteet ja hormonit vapautuvat orgasmin koittaessa. Ne rauhoittavat mieltä ja saavat sinut tuntemaan olosi mukavammaksi.

24. Testataksesi kuinka paljon testosteronia miehessä on, vertaa hänen nimettömänsä pituutta hänen etusormeensa. Mitä pidempi nimetön on suhteessa etusormeen, sitä enemmän testosteronia hänen kehossaan on.

25. Kliimaksia tavoittelevalle naiselle nopein reitti on masturbaatio, jolla se onnistuu noin neljässä minuutissa. Yhdynnässä se kuitenkin kestää jopa pidempään kuin 10-20 minuuttia.

26. Migreenille herkät naiset harrastavat todennäköisesti enemmän seksiä, sillä orgasmi lievittää migreenikipua.

27. Noin 1% naisista voi saavuttaa täyden orgasmin ainoastaan rintoja stimuloimalla.

28. Lähes kaksi kolmasosaa kaikista miehistä ja naisista on fantasioinut toisesta ihmisestä harrastaessaan seksiä kumppaninsa kanssa. Yleensä fantasioinnin kohde on joku, kenen kanssa ei ole todennäköistä päästä harrastamaan seksiä, mutta sen ajattelu saa heidät kiihottumaan enemmän.

29. Kun olet kiihottunut ja valmis seksiin, olet itse asiassa valmiimpi myös kohtaamaan mahdollisia “ällöttäviä” juttuja joita puuhassa saattaa tulla vastaan.

30. Orgasmeja, aivan kuten aivastuksiakaan, ei voi pysäyttää kun ne ovat lähteneet käyntiin, sillä ne ovat fysiologisia reaktioita.

 

Tuleeko mieleen muita faktoja tai omia havaintoja? Kommentoi! Saat hyväksytystä kommentista 10€ alennuskupongin!