1. Hän vaihtaa tekniikkaa juuri kun alat nauttia; juuri herkällä hetkellä, kun koet lähestyväsi kliimaksia, hän alkaakin liikutella kieltään yhtäkkiä pystysuunnassa, eikä ympyröitä tehden kuten aiemmin saadessaan sinut hurmokseen. Pyydät häntä jatkamaan, mutta on jo liian myöhäistä ja olet kadottanut fiiliksen.. Samalla hän katsoo sinua kysyvästi, "mitä tein väärin?".

2. Hän kertoo että "ei harrasta sellaista". Tämä on typerä syy, ellei hänellä ole joku suun kautta tarttuva tauti tai suuseksiin liittyvä mielenterveysongelma.. 

3. ​Hän nostaa jatkuvasti päänsä kysyäkseen "tykkäätsä tästä?". Aivan väärä aika.

4. ​Hän kysyy "onko tämä se vagina?" kun pääsee napaasi saakka. Okei, ehkä hän ei ole niin huono, mutta jostain syystä hänen antaessaan sinulle suuseksiä, et voi olla ajattelematta perheen taannoista Espanjan-matkaa ja kuinka sukulaismiehesi ei suostunut kysymään ajo-ohjeita ja eksyitte isosti. Toisin sanoen, jalkovälissäsi puuhaileva kaveri on yhtä eksyksissä eikä tunnu löytävän perille klitorikseesi..

5. Hän hätäilee päästäkseen itse yhdyntään. Okei, onhan se monien mielestä se mukavin osuus, mutta siihen ei missään nimessä pidä hätäillä.

6. Hän ei ole kovin innokas. Kuten joku viisas mies joskus sanoi, "innostus on onnistumisen äiti" – ja hän sanoi sen varmaan suu täynnä tuheroa. Jos kumppanisi ei pidä siitä, se voi johtua myös siitä että hän ei tiedä miten vaginasi toimii ja tästä syystä on epävarma ja hieman paniikissa. Auta ja opasta häntä.

7. Hän tökkii vaginaasi sormillaan. Tökkiminen ei tunnu koskaan hyvältä, riippumatta siitä, mitä paikkaa tökitään.

8. Hän ei tunne oloaan mukavaksi. Hän sätkii patjalla kuin kala, koska ei löydä sopivaa asentoa puuhaan, mikä tietysti vie sinulta fiilikset – koska kalat nyt vaan eivät ole seksikkäitä. 

9. Hän kysyy "mitä haluat minun tekevän" yrittäen saada sen kuulostamaan seksikkäältä – paino sanalla yrittäen. Tämä tarkoittaa, että hän ei tiedä mitä pitäisi tehdä ja näkee vaginasi tikittävänä aikapommina joka pitäisi osata purkaa.

10. Hän kysyy josko haluaisitte masturboida yhtä aikaa. No okei, se voi olla kivaa ja kiihottavaa, mutta ei silloin kun sitä ehdotetaan pienen, masentavan huokauksen säestämänä. Hän on käytännössä luovuttanut ja haluaa sinun tekevän hoitavan itse itsesi.

Lähde: Cosmopolitan