Water Glide

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

8 tuotetta

Water Glide

Waterglide tuotemerkin liukuvoiteet innostaa jo miljoonia käyttäjiä makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella, aistillisilla vaihtoehdoillaan täyttäen rakkauden ja intohimon tarpeet.

Tuotemerkillä on hyvä hinta-suhde, mutta sen lisäksi myös erityisen monipuolinen tuotevalikoima: Natural lubes, maustetut voiteet, 2: 1 liuku- ja hierontavoiteet tai jännittävämmät voiteet, joilla saat erilaisia ​​vaikutuksia ihoon sekä koko kehoosi!

Loistava piirre Waterglide merkin tuotteissa on, että kaikki voiteluaineet ovat vesipohjaisia ​​ja siksi ovat täydellisiä voiteluaineita seksilelujen kanssa. Koska voiteluaineet valmistetaan ilman silikonia, ne eivät reagoi lelujen materiaalin kanssa ja täten voidaan käyttää huoletta silikonisten lelujen kanssa. Vesiperusteinen kaava on myös hyvin rikas ja takaa pitkäaikaisenkin käyttömahdollisuuden, joten voiteluaineet ovat täydellisiä kumppaneiden yhteisille hetkille. Käytännöllisen kallistuslukon ansiosta voiteluainetta voi nopeasti ja helposti annostella toiminnan keskellä pelkästään yhdellä kädellä. Koska tuotteisiin ei ole lisätty väriaineita eikä rasvoja, on käytön jälkeen helppo pestä niin iholta kuin lakanoistakin voiteluaineet pois.

Water Gliden liukuvoiteet ovat vegaanisia, turvallisia käyttää ja ne ovat iho- ja limakalvoystävällisiä. Ne ovat kliinisesti ja dermatologisesti testattua, saksalaista laatua.