Lelo

HÖH! Kategoriassa ei ole tuotteita

LELO-tuotemerkki

LELO on ruotsalainen muotoilutoimisto ja johtava intiimituotteiden valmistaja. Heidän valikoimansa kattaa laajalti hieromalaitteet, dildot, geishakuulat sekä eroottiset tuotteet kuten huiskat. Vuonna 2003 perustettu yritys löysi nopeasti uskollisen asiakaskunnan heidän uniikille design-seksilelujen valikoimalleen.

"Miljoonat ihmiset käyttävä LELO-seksileluja. Se on joskus vain parasta luksusta, jonka haluaa pitää itsellään."

- Perustaja Filip Sedic

LELO näyttää suuntaa seksilelujen ideologialle

Jokaisen henkilön oikeus on nauttia intiimeistä hetkistä täysin rinnoin ilman pelkoja tai ahdistusta. Se on inhimillistä ja tärkeää, joka vaatii erityisesti lisää arvostusta, tukea ja suojaa. Se on juuri se mitä LELO haluaa toiminnallaan sekä tuotteillaan tukea ja viestittää. He tukevat oikeutta oikeaan nautintoon ja ovat omistautuneita viestittämään tätä sanomaa koko maailmalle. LELO ei vain valmista seksileluja; he valmistavat ja tarjoavat kokonaisia seksuaalisia elämyksiä sekä täysin uusia ulottuvuuksia antaen sinulle täydellisen hetken rakkautta, voimaa ja nautintoa. Kaikki tämä mahtuu kämmenellesi kauniisti muotoilluksi paketiksi. Yli vuosikymmenen ajan LELO on asettanut uudet standardit seksilelujen ja -välineiden muotoilulle ja laadulle.
Lopputulos? Maailman kauneimmat, tyylikkäimmät ja eniten muotoilupalkintoja voittaneet elämystuotteet jokaiselle nautinnonhaluiselle.

LELO kantaa vastuun turvallisuudesta ja ympäristöstä

LELO:n käyttämät materiaalit ja komponentit ovat käyneet kattavat tuotetestit ja ovat 100% turvallisia sekä myrkyttömiä. Kaikki LELO-tuotteet valmistetaan maksimoimaan tuotteen elinikä ja toimivuus – tehokkuutta ja muotoilua unohtamatta. Heidän tuotesuunnittelijansa testaavat jatkuvasti uusia, parempia materiaaleja sekä komponentteja, jotta he saisivat pienennettyä hiilijalanjälkeä entisestään. LELO:n valmistusosasto on tehostanut toimia vähentäen materiaalihävikkiä sekä pienentäen energian- ja vedenkulutusta.

Kun haluat tuotteen, jonka suunnittelu, käyttökokemus sekä valmistus on hiottu hipomaan täydellisyyttä on valintasi LELO.