Fun factory

Sijainti
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 34 yhteensä

 

 

Fun Factory esittelyssä

Saksalainen Fun Factory valmistaa innovatiivisia ja laadukkaita seksileluja naisille ja miehille. Heidän tuotevalikoimansa kattaa laadukkaat silikoniset seksilelut, vibraattorit ja intiimituotteet.
Oli kyse sitten taiteesta, ruoanlaitosta tai urheilusta, ihmiset ovat jatkuvasti hakemassa erikoisia ominaisuuksia, näyttävää ulkonäköä tai jotain erikoista mitä muilla ei ole. Nämä halut yleensä kulminoituvat, kun kyseessä on erotiikka ja seksi; elämän osa-alueista ehkä intiimein ja nautinnollisin. Pitkän aikaa seksilelujen ympärillä leijui haluttomuus kokeilla niitä. Ne miellettiin likaisiksi tai epänormaaleiksi käyttää. Yleensä seksilelut olivat esillä vain pimeissä kellareissa, joten ihmekös tuo, jos ne eivät vetäneet puoleensa. Dirk Bauer ja Michael Pahl päättivät vuonna 1996 tehdä muutoksen ihmisten ajatusmaailmaan ja lähtivät tavoittelemaan pyhää Graalin maljaa, eli ultimaattista orgasmia ja hyvää oloa.

 

 

Fun Factory on edelläkävijä seksilelujen laadussa

Oli kyseessä sitten henkilö tai tuote, niin pienet asiat takaavat suuren rakkauden. Ja koska Fun Factory rakastaa tuotteitaan, pitävät he silmällä kaikkia pieniä yksityiskohtia aina muotoilusta materiaalien turvallisuuteen ja mukavuuteen. Kaikki heidän tuotteensa on valmistettu 100% lääketieteen laatuvaatimukset ylittävästä silikonista sekä keholle ystävällisestä muovista – ja muuten suurin osa tuotteista tehdään vieläkin käsin, jotta voidaan varmistua niiden huippulaadusta. Jopa kaikki heidän tuotteensa suunnitellaan, valmistetaan sekä varastoidaan heidän omalla tehtaallaan Saksassa.

Seksilelujen ei tarvitse näyttää oikean "tavaran" halvalta kopiolta. Itse asiassa Fun Factory toi mukanaan markkinoille täysin uuden sukupolven seksilelut värikkäinä ja hivelevän kauniisti muotoiltuna. Ei enää mitäänsanomattomia mustia tai harmaita patukoita, vaan kauniita ja värikkäitä leluja, joita on ihana katsella ja kosketella.

 

 

 

Palkintoja ja kiitosta ympäri maailmaa

Fun Factory -tuotteiden laadukkuus ei ole saanut pelkästään positiivista palautetta ja kiitosta asiakkailta, vaan ne ovat myös voittaneet maailman arvostetuimpia muotoilupalkintoja. 2008 Fun Factory voitti ensimmäisenä seksilelujen valmistajana "Reddot design award" -palkinnon Delight-vibraattorillaan. 2010 he saivat "IF Product Design Award" -palkinnon Delight-, Flash- ja Smartballs-tuotteilla. Myös Cobra Libre -masturbaattori sai "American Good Design Award" -palkinnon.
Muotoilupalkinnot lisäävät Fun Factoryn erotiikkamuotoilijoiden motivaatiota kehittää täysin uudenlaisia seksileluja myös jatkossa.

 

 

 

Kaikki Fun Factory seksilelut ovat keksitty, kehitetty ja käsin valmistettu Bremenissä Saksassa.