Belladot

Sijainti
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

9 tuotetta

Belladot on laadukas ruotsalainen tuotemerkki

Ruotsissa kehitetty Belladot-tuotemerkki valtaa sydämiä kauniilla muotoilullaan sekä poikkeuksellisen laadukkailla tuotteillaan. Kun haluat kokea yksityiskohtaisen tarkan suunnittelun, tuotekehityksen tuomat väreet ja hyvän olon, on aikasi hypätä Belladotin maailmaan. Belladot valmistaa seksileluja, kuten vibraattoreita, penisrenkaita, penispumppuja sekä erillaisia hyvinvointituotteita kuten liukuvoiteita ja eroottisia hierontaöljyjä. Belladot seksilelut ovat myös saaneet ansiokkaasta muotoilustaan Svenska Design Priset -palkinnon. Belladotin slogan "Best friends moments", joka on printattuna heidän tuotteidensa pakkauksiin, kertaa vahvaa kieltä heidän omistautumisesta tuotteidensa muotoiluun, jossa jokainen yksityiskohta on tärkeä. Kokeile Belladot-tuotteita ja löydä itsellesi uusi paras ystävä, josta et halua enää luopua.

Vahvasti pohjoismainen

Belladotin ideologiaan kuuluu vahvasti nostaa eroottisen nautinnon määrää eritoten meissä jäyhissä Pohjolan asukeissa, ja heidän tavoitteenaan onkin tulla Pohjoismaiden myydyimmäksi aikuisten seksilelumerkiksi. Belladotin seksilelut, liukuvoiteet ja hierontaöljyt kehitetään yhteistyössä seksologin kanssa, jotta tuotteet edustavat parasta laatua kaikin mahdollisin tavoin. Belladot myös tekee töitä edistääkseen kestävää kulutusta ja kehitystä minimoiden yhtiön vaikutuksen luontoon. Tämä tarkoittaa jätteen minimointia ja tarkkaa lajittelua, tehokasta jakelua ja paketointimateriaalien uudelleenkäyttöä monissa eri vaiheissa. 

Laadukkaat sekä turvalliset seksilelut ja liukuvoiteet

Belladotin seksilelut valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista, joilla saadaan yhdistettyä laadukkaat ominaisuudet ja kilpailukykyinen hinta. Materiaalit ovat:

  • Silikoni
  • TPE – kuminen muovi, hieman silikonia pehmeämpi.  TPE:tä käytetään mm. katetreissa.
  • ABS – harmiton muovi, jota käytetään mm. kertakäyttöaterimissa

Belladotin liukuvoiteet ja hierontaöljyt valmistetaan myös parhaista raaka-aineista, sillä Belladotin ideologiaan kuuluu tarjota vain parasta laatua. Useimmat nestemäiset tuotteet ovat täysin luonnontuotteita. Synteettisiä ainesosia käytetään vain kun se on välttämätöntä. Kaikki nestemäiset tuotteet valmistetaan Ruotsissa ISO 22718:2007-standardien mukaisesti.