Baci

Sijainti
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

1 tuotetta

Jokaisen naisen parhaat puolet

Bacin, jonka italiankielinen nimi tarkoittaa suomeksi suudelmia, alusvaatteet juhlivat naiseutta ja korostavat jokaisen naisen parhaita puolia. Laadukkaat materiaalit ja monenlaisia vartaloita imartelevat mallit ovat jatkuvan tuotekehityksen tulosta. Bacin valikoimaan kuuluu myös Diva-mallisto, joka rohkaisee kaikenkokoisia ja -muotoisia naisia olemaan rohkeasti omia itsejään ja tuomaan omaa seksuaalisuuttaan häpeilemättä esiin. Bacin kansainvälisistä toimijoista koostuva kumppaniverkosto pyrkii jatkuvasti sopeutumaan trendeihin ja suuntauksiin kuitenkin koko ajan pitäen mielessä brändilupauksen tarjota parasta mahdollista laatua kaikille naisille.

Legenda jo ennen ensimmäistä tuotetta

Baci-tuotemerkki nousi otsikoihin jo ennen kuin merkki oli ehtinyt julkaista yhtään tuotetta. Kansainväliset otsikot nostivat Bacin esiin, kun he järjestivät yhdet alan kalleimmista valo- ja videokuvauksista, joiden ympäristönä käytettiin satumaisia linnoja Saksassa, Englannissa ja Ranskassa. Mukana oli lukuisia tunnettuja malleja, jotka puettiin yli 500 Baci-asukokonaisuuksiin. Kuvauksista syntynyt materiaali on käytössä Bacin pakkauksissa, joka nostaa yrityksen selkeästi omalle tasolleen alan yritysten keskuudessa.

Bacin hehkeät ja ylelliset alusvaatteet ovat kuumaa tavaraa missä tahansa missä ne ovat myynnissä; Amerikan molemmilla rannikoilla eli Miamissa ja Los Angelesissa, sekä Euroopassa ja Pohjoismaissa, joissa yritys laajentaa vahvasti.