1. YLEISET EHDOT

Pinky.fi on Superfy Oy:n ylläpitämä verkkokauppa, jossa Superfy Oy (Y-tunnus 2700754-4) toimii myyjänä. Superfy Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Kussakin tilauksessa sovelletaan tilauksen tekohetkellä voimassa olleita sopimusehtoja. Myyjä ei vastaa tuotteille tai asiakkaille aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingosta, joka force majeure -tilanteesta eli ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä niin pian kuin se on mahdollista.

2. ASIAKAS

Asiakas tarkoittaa henkilöä, joka tekee tilauksen verkkokaupasta. Asiakkuus astuu voimaan, kun asiakas on:
1) hyväksynyt nämä sopimusehdot ja tehnyt tilauksen vahvistamalla tilauksen ja
2) maksanut tilauksensa valitsemallaan tavalla tai vahvistanut tilauksen annettujen ohjeiden mukaisesti.

3. TUOTTEET JA HINNASTO

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman toimitustavan ja maksutavan mukaiset toimituskulut ja maksutapalisät. Tuotteet myydään sillä hinnalla ja niillä toimituskuluilla ja maksutapalisillä, jotka ovat olleet verkkokaupassa tilauksen tekohetkellä voimassa. Myyjä pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä. Tuotteiden ikärajoja (esim. DVD-elokuvat, lehdet) noudatetaan niin kuin laissa on määrätty. K-18-tuotteiden tilaaminen vaatii henkilötunnuksen luovuttamista myyjälle.

4. MAKSUTAVAT

Pinky.fi-verkkokaupassa on käytössä Paytrailin tarjoamat maksutavat; kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, korttimaksamisen, laskulla ostamisen sekä Paytrail-tilin. Tilaushetkellä käytössä olevat maksutavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Lisätietoja käytössä olevista maksutavoista löytyy Paytrailin sivustolta osoitteesta www.paytrail.com. Asiakkaalta kysytään maksutavan edellyttämänä erilaisia yhteystietoja, kuten esimerkiksi puhelinnumero. Jotkut maksutavat saattavat vaatia myös henkilötunnuksen antamista. Maksutapalisä määräytyy valitun maksutavan mukaan. Lopullinen hinta on nähtävissä ennen tilauksen vahvistamista.

5. TOIMITUSTAVAT

Toimitamme kaikki tilaukset huomaamattomasti ruskeassa paketissa ilman mitään Pinkyn tunnuksia, joten voit tilata huoletta; kukaan meitä ja Sinua lukuunottamatta ei tiedä mitä paketissasi on! Toimitamme kaikki tilaukset Postin välityksellä. Toimitustavat ovat 1) Toimitus SmartPost-automaattiin, 2) Nouto Postista ja 3) Kotiinkuljetus. Kaikki toimitustavat eivät ole kaikilla toimitustavoilla mahdollisia, esim. SmartPost-automaattiin toimitus ei onnistu jos maksutapana on Postiennakko.

6. TOIMITUSKULUT

Kaikki yli 69 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja. Kaikkiin alle 69 euron arvoisiin tilauksiin lisätään toimituskulu riippuen toimitustavasta: Smartpost-lähetyksiin 2,90 eur, nouto Postista 5,90eur, kotiinkuljetus 8,90eur. Postiennakolla maksettaviin tilauksiin lisätään viiden (5) euron postiennakkolisä. Palauttaminen on maksutonta (kts. kohta Palautusoikeus).

7. TOIMITUSAIKA

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-2 työpäivää tilauksen maksamisesta tai varmistamisesta (esim. postiennakkotilaukset). Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää – tämä riippuu kuitenkin täysin Postista. Kuljetusaika voi vaihdella myös valitun toimitustavan mukaan. Pyrimme lähettämään arkisin kello 14:een mennessä tehdyt tilaukset samana päivänä. Klo 13 jälkeen tai viikonloppuisin ja pyhinä tehdyt tilaukset pyritään toimittamaan seuraavana arkipäivänä.

8. TILAUKSEN SEURANTA

Tilausvahvistuksen saatuasi saat automaattisesti myös lähetyksesi seurantakoodin, jolla voit seurata paketin kulkua Postin järjestelmässä. Kaikki lähetystä koskeva tieto toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten huolehdithan että kirjoitat sen tismalleen oikein tilausta tehdessäsi. Muistathan antaa myös puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä nopeastikin tilausta koskevissa asioissa. Myös SmartPost-paketit vaativat puhelinnumeron, sillä SmartPost-pakettien saapumisesta ilmoitetaan tilaajalle tekstiviestitse!

9. PALAUTUSOIKEUS

Tuotteiden palauttaminen on ilmaista. Palautusoikeus on 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Asiakkaan on sovittava palautuksesta poikkeuksetta ensin sähköpostitse info@pinky.fi. Palautusoikeus on ainoastaan käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla. Peruutusoikeutta ei ole, jos 1) tuotteen sinetöinti/suojamuovi on poistettu/rikottu, 2) jos myyntipakkaus on rikkoutunut, 3) jos seuraavien tuotteiden pakkaus on avattu: alushousut, sukkahousut, sukat ja catsuit-asut. Lisäksi kondomeilla ja raskaus-/ovulaatiotesteillä ei ole palautusoikeutta. Myyjä vaihtaa vialliset tuotteet aina uusiin ilman eri veloitusta.

10. MUUTA

Superfy Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Superfy Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Superfy Oy ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille.