Pinky on

täysin uudenlainen, sosiaalinen verkkokauppa, jossa asiakkaamme voivat olla tekemisissä sekä toistensa että tietysti meidän kanssamme. Sivustollamme jokainen vahvistettu asiakas voi jakaa omia kokemuksiaan tuotteista sekä kertoa tarinoitaan tuotteidemme parissa viettämistään hetkistä. Muut asiakkaamme voivat antaa peukkua, jos yhtyvät kirjoittajan arvosteluun tai tykkäävät kirjoituksesta. Toimimme luonnollisesti asiakkaidemme ehdoilla, mikä tarkoittaa että julkaisuja voi tehdä anonyymisti.

Sivustoltamme löydät myös paljon hauskaa ja opettavaista luettavaa liittyen hyvinvointiin ja seksuaalisuuteen. Meiltä löydät viimeisimmät tutkimustulokset maailmalta, kymmenittäin artikkeleita seksuaalisuuteen alan huippuammattilaisilta ja paljon muuta! Oletko valmis hallitsemaan hyvinvoinnin ja seksuaalisuuden salat? Me kerromme ne ensimmäisenä!

Olemme myös tehneet valtavasti tutkimustyötä alan trendeistä sekä juuri suomalaisille sopivista tuotteista. Voimmekin ylpeänä esittää yhden Suomen suurimmista valikoimista seksivälineitä ja erotiikkatuotteita, jotka ovat nyt tilattavissa helposti ja nopeasti. Lähes kaikki tuotteet ovat meillä varastossa, joten ne lähtevät toimitukseen salamannopeasti.

Hullut tiedemiehet asialla

Pinkyn taustalla on joukko verkkokaupan ammattilaisia, jotka ovat olleet useiden start-up-verkkokauppojen taustalla Suomessa ja ulkomailla. Kokemusta verkkokaupasta sekä logistiikasta on yhteensä 40 vuotta. Laitamme itsemme sataprosenttisesti likoon, jotta kauppamme olisi mahdollisimman kattava ja asiakkaamme Suomen onnellisimpia. Kuten sanonta kuuluu, rahalla ei saa onnea – mutta meidän tuotteillamme saa.

Kuvaustiimimme napsii seksikkäät ja tyylikkäät kuvat studiossamme samalla kun toimituksemme tuottaa artikkeleita ja uutisia alan uutuuksista ja trendeistä. Haluatko tietää miksi kehosi reagoi tietyllä tavalla seksin jälkeen, tai miksi seksuaaliset halusi kasvavat tiettyinä aikoina kuukaudesta? Löydät vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin uutiset-osiostamme.

Jos haluat tietää lisää meistä tai meidän toimintatavoistamme, olethan yhteydessä.

Meillä on tavoite

Haluamme olla Suomen paras verkkokauppa alallamme. Uskotko? Me uskomme ja teemme valtavasti töitä saavuttaaksemme tavoitteemme.

 


OTA YHTEYTTÄ

Pinky.fi
TeeMik Oy

asiakaspalvelu@pinky.fi

040 6621033