Kertakäyttöiset masturbaattorit

Tenga US Soft Tube Cup Masturbaattori

21,90 €

Varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Tämäkin tuubi kuuluu japanilaiseen tenga-tuoteperheeseen ja on Utra Size -kokoinen. Tuubi on siis isompi ja kosteampi, joten tämä tenga on luonnollinen valinta jos varustuksesi ei ole sieltä pienimmästä päästä.

Tenga US Soft Tube Cup on 18 senttiä pitkä, jonka sisällä on miellyttävän tuntuinen pehmeä tunneli. Sisuksessa on jopa 40 nystyrää, erilaisia juomuja ja taskuja. Ilmataskut elävät käytön aikana rytmisi tahtiin ja muodostavat imutehon joka vie miehen mennessään. Tuubia pystyt lisäksi säätelemään kun puristat sitä. Lisäksi tuubin toisessa päässä oleva aukko on sitä varten, että voit sormella säädellä imutehoa ja supistelua. 

Tenga Cupin rakenne on aavistuksen erilainen kuin muissa masturbaattoreissa. Heti ensimmäiseksi on kammio, jossa on liukasteella täytetty sienimäinen rengas. Ensimmäiseen kammioon johtaa kaksi reikää. Toinen reikä tuo ensimmäiseen kammioon kutkuttavan tuntuisen alipaineen.

Tenga Cup -tuotteet ovat valmiiksi liukastettuja ja valmistaja on suunnitellut ne kertakäyttöiseksi. Jotkut käyttää tengaa kuitenkin uudelleen. Uudemman kerran käyttömahdollisuus kasvaa, jos käytät kondomia sekä huuhtelet tuotteen käytön jälkeen. Myös liukasteen käyttö ennen seuraavaa käyttöä on suositeltavaa.