Masturbaattorit

Tenga Standard Soft Tube Cup Masturbaattori

17,90 €

Varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Japanilainen Tenga-tuoteperhe on lahja ympäri maailman, jotka pitää miehet tyytyväisinä ympäri maailman. Tenga Air-Tech -masturbaattorit ovat kuin käteen tehtyjä, joiden kuoren alla on ilmatyynyillä varustettu, jellymäisestä materiaalista sisusta. Käyttäessäsi tengaa, ilmatyynyt elävät edestakaisen liikkeen ansiosta, muodostaen todella toimivan imun kotelon sisään. Kotelon päässä on reikä jota sormella peittämällä ja vapauttamalla käyttäjä voi säädellä kotelon sisään muodostuvan alipaineen määrää.
Air-Tech-sarjan Strong-mallin insertti on valmistettu jämäkästä materiaalista. Strong-malli sopii henkilöille, jotka pitävät jämäkämästä ja rajummasta stimulaatiosta. Insertin tunnelissa on juomuja ja kovemmin stimuloivaa tekstuuria kuin sarjan muissa inserteissä.

Tenga Cup -tuotteiden rakenne on hieman erilainen kuin perinteisissä masturbaattoreissa. Työnnyttyäsi ensimmäisestä reiästä, on heti ensimmäinen kammio, jossa on liukasteella täytetty sienimäinen rengas, joka takaa parhaan istuvuuden. Tähän ensimmäiseen kammioon on itse asiassa kaksi reikää. Tämä ns. ylimääräinen reikä tuo kuitenkin ensimmäiseen kammioon ainutlaatuisen alipaineen, joka vain tiukkenee toiseen kammioon päästäessä! Painamalla sormellasi aukkoa auki ja kiinni saat rytmikkäästi säädettyä imutehoa ja sisuksen supistelua. Tämä masturbaattori on yhteensopiva Tengan Vacuum Controllerin kanssa.

Tenga Cup -tuotteet ovat valmiiksi liukastettuja ja valmistaja on suunnitellut ne kertakäyttöiseksi. Jotkut käyttää tengaa kuitenkin uudelleen. Uudemman kerran käyttömahdollisuus kasvaa, jos käytät kondomia sekä huuhtelet tuotteen käytön jälkeen. Suosittelemme vesipohjaista liukastetta ennen seuraavaa käyttöä niin saatat 

Kotelon pituus 16 cm. 

Huom! Tuotteen suuaukon puolella kuuluu olla kaksi reikää. Tuote ei siis ole viallinen, vaikka suuaukon läheisyydessä on pieni litteä reikä