Vaginat

Tenga Air Tech Regular Masturbaattori

32,90 €

Varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Tenga Air-Tech -masturbaattori on ihmeiden tekijä. Matkakokoinen masturbaattori imee sinusta kuivaksi nautinnollisemmin kuin osaat kuvitella. Masturbaattori on moninkertainen kaverisi irroitettavan insertin ansioista. 

Japanilainen Tenga-tuoteperhe on lahja ympäri maailman, jotka pitää miehet tyytyväisinä ympäri maailman. Tenga Air-Tech -masturbaattorit ovat kuin käteen tehtyjä, joiden kuoren alla on ilmatyynyillä varustettu, jellymäisestä materiaalista sisusta. Käyttäessäsi tengaa, ilmatyynyt elävät edestakaisen liikkeen ansiosta, muodostaen todella toimivan imun kotelon sisään. Kotelon päässä on reikä jota sormella peittämällä ja vapauttamalla käyttäjä voi säädellä kotelon sisään muodostuvan alipaineen määrää.

Air-Tech-sarjan Regular-mallin insertti on keskikovaa materiaalia. Regular-malli sopii henkilöille, jotka pitävät kovan ja pehmeän (juuri sopivan) stimulaation välimuodosta. 
Air-Tech-masturbaattoin kuori on joustava ja sen sisällä oleva insertti on helppo ottaa pois ja pestä käytön jälkeen.

Pinkyn Vinkki:

Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta ja meno on entistä nautinnollisempaa! Pese tuote miedolla saippuavedellä ja desinfioi se tarvittaessa erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineella.

Tuotetiedot:
- Insertin pituus: n. 15 cm ja halkaisija n. 4.5 cm.
- Kotelon pituus: n. 15.5 cm ja halkaisija max. 6.5 cm.
- Mukana liukuvoide