Naisille

TEATIAMO® - Arctic Anal Anustappi, pitkä

129,00 €

Varastossa

Teatiamon ihanat suomalaista käsityötä olevat ja puusta valmistetut Arctic Anal tapit ovat vihdoin saapuneet Pinkyyn!

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Nämä mielettömän kauniit Teatiamon Arctic Anal tapit ovat valmistettu CWP-lankusta, joka on kehitetty Suomessa. Se on läpivärjättyä ja puristettua koivuviilua, joka on värjätty ympäristöystävällisin menetelmin. Materiaali kestää aikaa ja kulutusta ja samasta materiaalista valmistetaan myös mm. aseenperiä. Tappien valmistus ja viimeistely tapahtuu revontulien alla, Rovaniemellä.

Jokainen tappi valmistetaan käsityönä, joten ne ovat kaikki uniikkeja!

Tuotteen kanssa voi käyttää kaikkia liukuvoiteita, eli rajoituksia liukkarin valinnassa ei ole. Pinta hylkii myös hyvin likaa ja kosteutta. Anustapin voi puhdistaa miedolla saippualiuoksella ja lämpimällä vedellä.

Hyvin hoidettuna puutuotteet kestävät lähes ikuisesti.

Tämä solakampi Arctic Anal anustappi on ihanan pitkä ja kapeamman muotoilunsa vuoksi se sopii hyvin myös aloittelijoille. Se on anatomisesti muotoiltu luomaan tajunnan räjäyttävää mielihyvää. Muotonsa vuoksi tappi on helppo asentaa anaaliin liukuvoiteen avulla ja leveän kantansa avulla se ei pääse luiskahtamaan liian syvälle vaan sen poistaminen onnistuu helposti. Solakan muotonsa vuoksi tappia voi käyttää myös puudildona. Tämän kaverin kanssa voi mielikuvituksen antaa lentää!

Tuotetiedot:

Materiaali: Läpivärjätty koivuviilulankku

Tuotteen koko pituus: n. 15 cm

Tuotteen käyttöpituus: n. 12,5 cm

Halkaisija: max. n. 3,5 cm

Paino: n. 65 g

Vesitiivis

Väri: Sateenkaaren värinen