Penispumput

Silicone Power Pump Penispumppu

31,90 €

Varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Silicone Power Pump penispumppu on erittäin helppokäyttöinen, tehokas väline kovempaan ja pitkäkestoisempaan erektioon. Tämän penispumpun erikoisuutena on silikonista valmistettu, nystyröity sisäpinta

Silicone Power-penispumppu sopii mainiosti ensi kertaa penispumppuihin tutustuville miehille! Penispumpun toiminta perustuu alipaineeseen, joka muodostuu sylinterin sisälle pumpattaessa. Alipaineen ansiosta veri virtaa peniksen paisuvaiskudoksiin ja aiheuttaa erektion. 

Kirkas ja läpinäkyvä sylinteri mahdollistaa kehityksen seurannan ja yksinkertaisen pumppumekanismin avulla tuote sopii hyvin hyvin myös aloittelijalle. Tämän penispumpun tiiviste ja sisus on valmistettu allergiaystävällisestä ja pehmeästä silikonista. Sisäpinnaltaan nystyröity tiiviste ja sisus takaavat penispumpun ilmatiiviyden ja lisäävät nautintoa. 

Kun peniksesi on saavuttanut haluamasi koon, vapauta paine pikaventtiilin avulla. Halutessasi erektioon lisää kestoa, sujauta pakkauksen mukana tuleva penisrengas paikalleen. Miellyttävyyden takaamiseksi tuotteen kanssa voidaan käyttää vesipohjaista liukuvoidetta!

Tuotetiedot: 
- Materiaali: PVC
- Sylinterin pituus: 18 cm
- Sylinterin leveys: 5 cm
- Väri: Kirkas
- Pakkauksen mukana on penistä paksuntava voide (10 ml.), kosteusvoide (10 ml.) sekä puhdistusaine (10 ml.) sekä penisrengas.