Sormi & kielikiihottimet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

11 tuotetta

Yleistä tietoa Sormi -ja kielikiihottimista

Markkinoilta löytyy valtava valikoima erillaisia kiihottimia moniin eri käyttötarkoituksiin. Tässä osiossa keskitymme pelkästään sormi -ja kielikiihottimiin, jotka ovat kehitetty tehostamaa esileikkiä ja nautintoa. Nämä kiihottimet ovat yleensä melko pieniä sormeen tai kieleen pujoitettavia kiihottimia vibraattorilla tai ilman. Yhteistä molemmilla malleilla on täsmällinen toiminta esimerkiksi klitoriksen tai erogeenisen pisteen kiihottaminen. Jos parisi on hitaasti syttyvää sorttia kannattaa kokeilla käyttää esileikissä erilaisia kiihottimia, jotka takuulla sytyttävät kynttilät täyteen liekkiin.

Vinkki: Haluatko esileikkien mestariksi? Ota kiihottimien lisäksi käyttöön nuoltavat liukuvoiteet ja anna kumppanillesi melkoinen suuseksi elämys kielelläsi kiihottimen surruttaessa sormessasi.

Sormikiihottimet

Sormikiihottimet ovat sormeen pujoitettavia tai puettavia kiihottimia, joissa usein on erillaisia ulokkeita ja nystyröitä. Yksi sormikiihottimen suurin etu on tarkkuus. Ihminen pystyy koordinoimaan sormia erittäin tehokkaasti ja tarkasti, joten kun löydät hyvän rytmin tai tavan kiihottua tai kiihottaa, niin voit jatkaa sitä vaivattomasti ja keskittyä muihin kehon osa-alueisiin.

Kielikiihottimet

Kielikiihottimet ovat kieleen pujoitettavia kiihottimia tärinällä tai ilman. Kielikiihotin on loistava tapa tuoda lisää ihanuutta suuseksiin. Kiihottimet nystyrät ja ulokkeet stimuloivat intiimialueita voimakkaasti, joten onkin suositeltavaa aloittaa kiihottimien käyttö hitaasti ja hellästi.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Kumpi tuntuu paremmalta, suuseksi pelkästään kielellä vai kielikiihottimella?
A: Erinomainen kysymys, joka varmasti askarruttaa erityisesti miespuolisia. Valitettavasti tähän ei ole oikeaa vastausta vaan jokainen henkilö nauttii erillaisesta suuseksistä. Suosittelemmekin kysymään kumppanin mielipidettä. Toiset nauttivat suunnattomasti suuseksistä ja eivät tarvitse kiihottimia lisäksi, kun taas toiset tarvitsevat jotain extraa. Keskustelemalla palkitsette toisenne myöhemmin paremmalla seksillä.

Q: Voiko sormikiihotinta käyttää yksin?
A: Ilman muuta voi. Sormikiihotin on pieni sormeen pujoitettava kiihotin, jossa usein erillaisia nystyröitä. Kannattaa kokeilla muutamia erillaisia malleja, jotta löydät omasi. Myös kiihottimet vaihteleminen aika-ajoin takaa paremman nautinnon.

Q: Suositteletteko kieli tai sormikiihotinta aloittelijoille?
A: Kyllä. Kiihottimen käyttö riippuu käyttäjästä, joten kannattaa pyytää kumppania aloittamaan hellästi ja rauhallisesti. Kun meno villiintyy, niin voi vähän nopeauttaa tahtia.