Muut Kiihottimet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 43 yhteensä

Seksuaaliset kiihottimet

Laajasta valikoimastamme löydät todella monta erilaista kiihotinta, mitä mielikuvituksellisempiin käyttötarkoituksiin. Erikokoisia ja näköisiä klitoriskiihottimia, jotka ovat suunniteltu erilaisille naisille klitoriksen kiihottamiseen. Nykyään kuulee puhuttavan mielummin erogeenisten alueiden kiihottimista, sillä kaikkia erogeenisia alueita voidaan kiihottaa, stimuloida ja hyväillä niin kutsutuilla klitoriskiihottimilla. Tästä kategoriasta löytyvät myös erillaiset langattomalla kauko-ohjauksella varustetut kiihotinkuulat ja naisen pikkuhousuihin sujautettavat klitoriksen kiihottamiseen suunnitellut "perhoset", joko sähköterapia shokeilla tai ilman. Erilaisiin klitoriskiihottimiin on saatavilla myös erilaisia irtopäitä kiihottimen kärkeen kiinnitettäviksi.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Voinko käyttää pikkuhousuihin asennettavaa kiihotinta julkisilla paikoilla?
A: Kyllä, aivan hyvin voit ja moni näin tekeekin. Pikkuhousut pitävät klitoriskiihottimen hyvin paikallaan ja ääni on niin hiljainen että sitä tuskin kuulee. Toki tämä asia kannattaa tarkistaa, ennen julkisille paikoille menoa. Ihan kotioloissa asiakkaamme ovat raportoineet mm. siivouksen sujuvan paljon mielekkäämmin kuin ennen klitoriskiihottimen hankkimista.

Q: Voinko käyttää päälle puettavaa klitoriskiihotinta yhdynnän aikana?
A: Tämä riippuu paljon kiihottimesta, mutta useampia malleja voi käyttää myös yhdynnän aikana. Yleensä näissä suunnittelun lähtökohtana on ihan oman kivan pitäminen. Monissa klitoriskiihottimissa on vielä ns. hands free toiminto joka vielä helpottaa käyttöä, kun ei turhia lankoja ole harrastuksen tiellä.

Q: Riittävätkö tuotteeseen sisältyvät kiinnityshihnat myös isommille tytöille?
A: Aivan varmasti riittävät. Mikäli kuitenkin olet niin iso että kiinnitysvaljaiden pituus eivät sinulle riitä, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Keksitään sitten yhdessä jokin ratkaisu ongelmaan.