Kuulavibraattorit

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

6 tuotetta

Yleistä tietoa kuulavibraattoreista

Kuulavibraattorit ovat motorisoituja yleensä suhteellisen pieniä ovaalin ja pyöreän muotoisia seksileluja. Useissa malleissa on erinomaisia säätöjä tärinän voimakkuudelle, rytmille ja nopeudelle. Pienen koonsa vuoksi ne ovat helposti otettavissa mukaan vaikka työmatkalle. Monipuolisten käyttökohteiden vuoksi kuulavibraattorit ovat erittäin suosittuja seksileluja naisille. Niitä voi käyttää myös hyvin kiihottimena esileikeissä. Kuulavibraattorit valmistetaan yleensä kovamuovista tai silikoonista. Oli materiaali valintasi mikä tahansa on kuulavibraattori suositeltava lisä seksileikkeihin. Jos et ole vielä kokeillut kannattaa tehdä niiden kanssa hiukan lähempää tuttavuutta.

Käyttökohteet ja puhdistus

Kuulavibraattorit ovat monipuolisia seksileluja ja ne soveltuvatkin käytettäväksi lähes. Ainoastaan mielikuvituksesi on rajana. Se kiihottaa ihanasti takapuolessa tai vaginassa samalla kuin kumppanisi hyväilee sivua kielellä. Sitä voi myös käyttää klitoriskiihottimena tai esileikissä henkeäsalpaavaan kiusotteluun. Aika ihana laite eikö vain? Kuulavibraattorit kuten kaikki muutkin seksilelut tulee pestä huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Pesemiseen suosittelemme seksileluille kehitettyjä hellävaraisia puhdistusaineita. Suurin osa kuulavibraattoreista toimii paristoilla tai akulla, joten muistathan käyttää niitä varoen märissä tiloissa. Niitä ei suositella käytettäväksi suihkussa tai saunassa.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Mitä eroa on kuulavibraattorilla ja kiihotinkuulilla?
A: Molemmilla tarkoitetaan yleisesti samaa asiaa. Tietenkin kaikki kiihotinkuulat eivät ole motorisoituja, niinkuin kuulavibraattorit ovat.

Q: Mitä paristoja tulee käyttää?
A: Pienen koonsa takia yleisimmät käytettävät paristot ovat AAA paristoja. Niitä on mallista riippuen 1-2kpl. Kannattaa kuitenkin lukea tilaamasi tuotteet käyttöohjeet varmistuaksesi oikeasta koosta ja määrästä.

Q: Miten valitsen itselleni oikean mallin?
A: Suosittelemme tutustumaan tuotteiden esittelyteksteihin, jotta saat tarkemman kuvan mitä eroa malleilla on. Kannattaa myös hiukan miettiä, että mihin käyttötarkoitukseen haluat tuotteen ja onko jossain haluamiasi ominaisuuksia. Ulkonäkö ja muoto ovat myös ratkaisevia tekijöitä. Vaihtoehtoisesti voit myös kokeilla muutamia malleja ja sitä kautta löytää itsellesi sen parhaan vaihtoehdon.