Hieromalaitteet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

17 tuotetta

Hieromalaitteiden käyttötarkoitukset

Hieromalaitteet myydään yleisesti intiimialueiden kiihottamiseen, mutta ne toimivan erinomaisesti myös tavallisessa hieronnassa. Hieromalaite on yksi suosituimmista naisten itsetyydytysvälineistä hieromasauvojen ohella. Useissa malleissa on erillaisia säätöjä tärinän voimakkuudelle ja nopeudelle. Markkinoille tulee jatkuvasti uusia ja mitä teknillisempiä hieromalaitteita, kuten Ohmibod blue motion, jota kumppani voi ohjata puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta. Vain mielikuvitus on rajan mihin teknologia meidät viekään.

Hieromalaitteen käyttö tavallisessa hieronnassa

Hieromalaitteen käyttö soveltuu myös erinomaisesti tavalliseen hierontaan. Kokovaratalon hierontaan ja hyväilyyn suosittelemme käytettäväksi hiukan suuremmalla päällä olevia hieromalaitetta. Hyviä vaihtoehtoja tähän ovat vibrator massager ja Lelo smart wands.
Aloita hieronta etsimällä jännittyneet lihakset ja levitä niihin hierontaöljyä. Voit aloittaa lihaksen pehmentämisen hieromalaitteella, jonka jälkeen siirtyä hierontaan käsivoimin. Parhaaseen lopputulokseen pääset toistamalla tämän muutamia kertoja ja siirtyä seuraavaan lihakseen tai lihasryhmään. Jos hierottavana on kumppanisi tulee hän varmasti palkitsemaan sinut hyvin tehdystä työstä.

Hieromalaitteiden puhtaanapito ja säilytys

Hieromalaite tulee puhdistaa huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Parhaiten puhdistus onnistuu seksilelujen puhdistusaineella tai miedolla saippua vedellä. Hieromalaitteen mukana tulevasta ohjeesta voit tarkistaa ostamasi laitteen tarkat puhdistuohjeet. Hieromalaite, kuten muutkin sähkölaitteet tulee säilyttää kuivassa ja lämpimässä tilassa.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Mitä eroa on intiimihierojalla ja hieromalaitteella?
A: Molemmat tarkoittavat samaa asiaa. Rakkaalla lapsellahan on monta nimeä.

Q: Voinko käyttää hieromalaitetta suihkussa?
A: Emme suosittele käyttämään sähkökäyttäisiä tuotteita suihkussa ellei niitä ole erikseen kehitetty siihen tarkoitukseen. Tällä hetkellä valikoimassamme ei ole vedentiiviitä hieromalaitteita. Suurin osa tuotteista ovat toki roisketiiviitä.

Q: Mitkä paristot kestävät pisimpään hieromalaitteissa?
A: Suurin osa hieromalaitteistamme ovat ladattavia, joten tarvetta paristoille ei ole. Tuotetekstissä on kyllä maininta paristoista, joita suosittelemme jos paristoille on tarvetta.