Geishakuulat & Pallot

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

16 tuotetta

Geishakuulien ja vaginapallojen käyttötarkoitus

Japanilaisten Geishojen mukaan nimensä saaneet lantiopohjalihasten harjoitteluun, sekä seksuaalisen mielihyvän tuottoon tarkoitettu seksiväline. Entisaikojen Geishat käyttivät luusta ja metallista tehtyjä kuulia pitääkseen itsensä huippukunnossa ja tarjotakseen heidän asiakkailleen ensiluokkaista palvelua. Geishakuulien avulla vahvistetaan lantionpohjalihaksia tekemälle tietynlaisia harjoitteita.

Mitä eroa on geishakuulilla, vaginapalloilla tai harjoituskuulilla?

Yleensä geishakuulista puhuttaessa tarkoitetaan kahta palloa, jotka ovat kiinnitetty toisiinsa narulla tai vastaavalla. Kuulien sisällä on pienemmät yleensä metalliset kuulat, jotka liikkuvat vapaasti aiheuttaen tärinää. Tärinä stimuloi emättimen limakalvojen hermopäätteitä tuottaen mielihyvää ja samalla vahvistaen lantionpohjalihaksia. Vaginapallot ovat yleensä geishakuulia suuremmat ja kevyemmät, joten ne ovatkin oivallinen valinta aloittelijalle. Kun lantionpohjalihakset vahvistuvat voidaan siirtyä esimerkiksi harjoituskuuliin. Harjoituskuulat ovat pienemmät ja painavemmat, kuin tavalliset geishakuulat tai vaginapallot tarjoten tehokkaamman haasteen lantiopohjalihasten harjoittelussa. Harjoituskuulia suositellaan henkilöille, joilla on jo hyvä tuntuma lantionpohjalihaksiinsa.

Miten harjoittelen lantionpohjalihaksiani?

Ennen geishakuulien käyttöä kannattaa tutustua omiin lantionpohjalihaksiin tekemällä muutamia alustavia tunnistusharjoitteita selin tai kyljelteen maaten. Aloita tunnistusharjoitus rentouttamalla lihakset ja hengittämällä syvään. Tämän jälkeen vedä peräaukkoa rauhallisesti sisään ja ulos. Toista tämä muutamia kertoja, jonka jälkeen jatka supistusta eteen ja ylöspäin emättimen kautta virtsaputken suulle. Samalla lailla aivan kuin pidättäisit virtsaa. Yritä pitää pakarat, reidet ja vatsa mahdollisimman rentoina pitäen hengityksen rauhallisena. Kun olet saanut tuntuman lantionpohjalihaksiisi, niin voit aloittaa harjoittelun. Harjoittelu kannattaa aloittaa hiukan suuremmilla ja kevyemmillä geishakuulilla tai vaginapalloilla. Kun tunnet lantionpohjalihaksiesi vahvistuneen voit siirtyä käyttämään pienempiä ja painavempia harjoituskuulia.

Aseta geishakuulat emättimeen niin, että naru jää ulkopuolelle. Pyri pitämään geishakuulat sisälläsi ja yritä nostella geishapalloja ylöspäin jännittämällä lantionpohjalihakset. Harjoittele ainoastaan 5-10 sekunttia kerrallaan ja pidä taukoa n. 20-30 sekunttia. Toista harjoitus 5-10 kertaa maksimissaan viisi kertaa viikossa.Geishapallot ovat hygieenia tuotteita, joten muistathan pestä välineet jokaisen käyttökerran jälkeen. Älä jaa henkilökohtaisia seksileluja ystäviesi kanssa.

Vinkki: Kokeile käyttää geishakuulien kanssa stimuloivia lämmittäviä tai viilentäviä vesipohjaisia liukuvoiteita. Ne herkistävät paikkoja kivasti tehden geishakuulista entistäkin villimmän kokemuksen!

Sopiiko geishakuula minulle?

Geishakuula soveltuu kaikille iästä riippumatta. Niitä suositellaan käytettäväksi oman terveyden ja vireyden ylläpitämiseksi. Onhan niiden käytöllä myös tieteellisiä vaikutuksia kehon toimintaan. Monet saavat myös vastustamatonta nautintoa geishakuulia käyttämällä, joten miksi ei edistäisi kehon toimintaa samalla siitä nauttien? Geishakuulan käyttö esileikissä on myös ehdottomasti kokeilemisen arvoista, joten rahalle saa varmasti vastinetta!  

Hyödyt

Lantionpohjalihasten hyvä kunto edesauttaa orgasmin saamisessa parantaen emättimen tuntoherkkyyttä. Tunnettuja hyötyjä ovat myös positiivinen vaikutus virtsarakon toimintaan sekä synnytykseen ja siitä palautumiseen. Aloita harjoittelu jo tänään valitsemalla valikoimastamme itsellesi sopivat geishakuula.

Tässä alla vielä englanninkielinen video jossa kerrotaan miten geishakuulia käytetään.