Anustapit

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 57 yhteensä

Anustapit naiselle

Anustappi on äärimmäisen hyvä seksilelu naisen anaalialueiden kiihottamiseen. Lisäksi se on erinomainen lisämauste esileikkiin, käytettäväksi yhdynnän aikana tai itsetyydytykseen esimerkiksi dildon kaveriksi. Tämän johdosta naisten anaaliseksi on nykyään hyväksytympää, kuin koskaan aiemmin. Anustappeja valmistetaan monista eri materiaaleista, niiden pinna kuviointi, nystyröinti ja koot vaihtelevat suuresti. Anustappeihin tutustuminen on viisainta aloittaa varovaisesti aloittaen pienimmästä mallista. Jellymateriallista valmistettu anustappi elastinen, joustava ja todella miellyttävä, kun taas kovamuovista valmistettu on jämäkkä ja hyvin muotonsa säilyttävä. Vanhvan vesiliukoisen liukuvoiteen käyttö on välttämätöntä. Meiltä löydät yhden markkinoiden suurimmista anustappi valikoimista.

Vinkkejä anaalitapin käyttöön

Kokeilemisen arvoinen juttu on, käyttää anaalitappia yhdynnän aikana. Naisen kiihotus lisääntyy yhdyntäliikkeen aikana anaalitapin ollessa peräaukossa. Vibraattorilla varustettu anaalitappi myös stimuloi miehen penistä ns. "seinan takaa" tuoden lisävärinöitä yhdynnän aikana. Itsetyydytyksessä anaalitappi toimii samoin kun yhdynnässäkin. Tässä dildoa pitää luonnollisesti liikutella käsin, anaalitapin ollessa peräaukossa. Toki peppuseksi kokonasisuudessaan on hyvin yksilöllistä aina nautintoa myöden, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen asia. 

Pumpattava anaalitappi

Yksi suosituimmista anaalitapeistamme on ns. pumpattavat mallit. Pumppaamalla voit itse vaikuttaa anustapin kokoon, jolla voit vaikuttaa että anustappisi on oikean kokoinen ja sopivasti muhkea yhdynnän tai masturboinnin eri hetkillä. Pumpattava malli sopii hyvin myös aloittelijalla. Anustapin pumppaaminen onnistuu leikiten käsikäyttöisellä pumpulla. Tiesitkö että pumpattavalla anustapilla voit säätää myös emättimesi tiukkuutta? Jämäkäksi ja paksuksi pumpattu anustappi peräaukossasi, tekee vaginastasi neitseellisen tiukan.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Voiko naiset käyttää samoja anustappeja kuin miehetkin?
A: Kyllä. käyttötarkoituksessa on pieni ero. Miehillä anustappi on suunniteltu hieromaan miehen prostataa eli g-pistettä, kun taas naisilla anaalin erogeeniset alueet tulevat stimuloiduiksi.

Q: En saa anustappia sisälleni, mitä teen?
A: Älä ainakaan yritä väkisin. Maltti on valttia anaaliseksissä. Liian isokokoiset anaalitapit eivät ole hyvä vaihtoehto aloittelijalle. Muista myös täydellinen rentoutuminen ja todella runsas liukuvoiteen käyttö, sillä anaali itsessään ei eritä luonnollista luikastusta.

Q: Voiko lasinen anaalitappi särkyä sisälleni?
A: Eivät voi, joten voit huoletta tilata sellaisen. Lasiset mallimme on valmistettu lämpövaihtelua erinomaisesti sietävästä ja todella kestävästä Pyrex lasista. Pyrex lasi eli boorisilikaattilasi on myös kemiallisesti ja mekaanisesti erittäin kestävää, joten siitä valmistetut lasitappimme ovat todella turvallisia käyttää. Niitä voit jopa lämmittää kuumassa vedessä, tai viilentää pakastimessa ihan omien intohimojesi mukaan.