Anaalisuihkut

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

8 tuotetta

Anaalisuihkut naisille

Anaalisuihkut, eli intiimisuihku ja anal douche ovat naisille suunnattuja seksileluja, jolla peräsuoli huuhdellaan ennen anaaliyhdyntää tai seksilelujen käyttöä. Anaalisuihkua voidaan käyttää peräsuolen huuhteluun ennen anaaliseksiä tai ihan vaan kiihottaviin seksileikkeihin. Ennen pesua ja anaalin huuhtelua, olisi suositeltavaa ulostaa huolellisesti. Aloittelijan olisi syytä käyttää vettä runsaamin, kuin jo anaaliseksin saloihin paremmin tutustuneen. Muistathan että välittämästi huuhtelun jälkeen ei pidä ryhtyä anaaliseksiin, koska vettä saattaa valua vielä hetki pesun ja huuhtelun jälkeen. Kauttamme tilattavilla anaalisuihkuilla saat peräsuolen tyhjentämiseen lisänautintoa käyttämällä kehonlämpöistä vettä.       

Anaalisuihku on tarpeellinen

Ennen kaikkea naisilla anaalipesu on todella tärkeä toimenpide. Anaalisuihku on käytännöllinen seksiväline kun halutaa pitää huolta hygieniasta ja harrastaa puhtaampaa seksiä. Kaikki naiset eivät pidä peppuseksistä juuri hygienia syistä. Meiltä löytyvät kuitenkin oikeat välineet paikkojen puhtaana pitoon. Anaaliseksi on turvallista ja mukavaa jossa tulee aina huolehtia hyvästä hygieniasta. 

Asiakkaamme kysyvät

Q: Pitääkö käyttää liukuvoidetta anaalisuihkun kanssa?
A: Peräsuoli itsessään on "kuiva" joten kannattaa käyttää vesipohjaisia liukuvoiteita. Voitele anaalinsuuaukko hyvin liukuvoitella ennen peräsuolen pesua.

Q: Miten suuri vesitilavuus anaalisuihkussa yleisimmin on?
A: Yleisin vesitilavuus on noin 2 dl. Pyrimme merkitsemään vesitilavuudet kaikkiin myymiimme anaalisuihkuihin.

Q: MIssä anaalisuihkua tulisi käyttää?
A: Kätevintä on huuhdella peräsuoli wc-istuimen päällä istuen. Huuhtelua toistetaan tarvittaessa niin kauan kuin ulostuleva neste on täysin kirkasta.