Anaalihelmet & kuulat

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

12 tuotetta

Mitä ovat naisille sunnatut anaalihelmet ja kuulat

Anaalihelmet ja kuulat ovat aikuisten naisten leikkiväline. Aikuisille naisille jotka ovat valmiina kokeilemaan jotain uutta ja jännittävää. Mallistomme anaalihelmet ja anaalikuulat ovat avain täydellisen anaaliseksi aloittamiseksi. Monesti kannattaa anaaliseksi salat ja kokeilu aloittaa esimerkiksi anaalihelmillä, ennen siirtymistä rajumpiin anaalitappeihin. Kaikki anaalituotteet soveltuvat molemmille sukupuolille, mutta monesti pakkauksen värit ja kuviot kertovat että kummalle sukupuolelle ne ovat tarkoitettuja. Anaalihelmet ja anaalikuulat ovat toisiinsa yhdistettyjä palloja, joiden toiminta perustuu peräaukon sulkijalihaksen liikkeeseen ja supisteluun. Orgasmin lähestyessä pallot ja kuulat voimistavat orgasmia merkittävästi tuoden mielihyvään uusia raikkaita vivahteita.

Miten anaalikuulaa käytetään

Idea on työntää ja vetää kuulia anaalista orgasmin hetkellä hitaasti pallo kerrallaan pois. Toki enemmän harjaantuneet voivat vaihdella nopeutta ja palloja voi vedellä ja työntää takaisin sisään aktinkin aikana. Pallojen veteleminen hitaasti sisään ja ulos tuntuu todella hyvältä ja nautinnolliselta. Ensimmäisellä kerralla käytetään todella runsaasti liukuvoidetta, sekä kuuliin, sekä niiden välissä olevaan naruun. Aloita sitten pallojen sujauttelu sisälle yksi kerrallaan. Voit kokeilla kuulien vetämistä heti ja kokea nautinnon hetken. Parhaan tyydytyksen anaalikuulista saat vetämällä niitä yksi kerrallaan ulos juuri hekuman, eli orgasmin aikana. Vaihtele nopeutta eri kerroilla, niin huomaat mikä sinulle sopii parhaiten tuoden parhaimman mielihyvän tunteen.

Anaalihelmien hoito ja puhdistus

Anaalikuulat ja -helmet tulee pestä huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Käytä lämpöistä vettä ja mietoa saippuaa puhdistamiseen. Ostaessasi kuulat, kannattaa samalla kerralla tilata erillistä seksilelujen puhdistusgeeliä, että silikoniset lelusi pysyvät hyvässä kunnossa ja pehmeinä. Tämä on erityisen tärkeää, koska anaalialue on todella herkkä bakteereille ja epäpuhtaisuuksille.

Asiakkaamme kysyvät

Q: MInkä kokoisia anaalipalloja suosittelette aloittelijalle?
A: Edustamastamme mallistosta löytyy todella kattava valikoima kaiken kokoisia anaalikuulia ja anaalipalloja. Aloittelijalle suosittelemme aluksi mahdollisimma pieniä, koska niillä pääsette tutustumaan anaaliseksi saloihin. Lisäksi peräaukon tiukkuus on todella yksilöllistä samoin kipuherkkyys, joten rauhallisesti eteneminen on äärimmäisen tärkeä seikka, nautinnnon säilyttämiseksi anaalileikeissä alusta alkaen.

Q: Onko anaalipallojen materiaaleilla merkitystä?
A: Eri materiaalit tietysti tuntuvat erilaiselta. Tämä makuasia ja kokeilemalla löytää itseään parhaiten miellyttävät materiaalit. Silikonisissa anaalihelmissä ei ole saumoja jotka voisivat tuntua ikävältä herkimmillä alueilla. Lisäksi silikoniset anaalihelmet voidaan puhdistaa vaikka kiehuvassa vedessä.

Q: Ovatko anaalikuulat turvallisia käyttää?
A: Anaalihelmet ja anaalikuulat ovat turvallinen seksilelu käytössä, sillä niiden päässä on usein lenkki, josta saa pidettyä hyvin kiinni, ja se estää myös kuulien tai pallojen lipsahtamisen peräsuoleen.