Pepputuotteet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 83 yhteensä

Lelut anaaliseksissä

Anaaliseksi on yleinen ja yhä yleistyvä, täysin normaali seksuaalisen kanssakäymisen muoto sekä hetero- että homosuhteissa. Niin miehet kuin naisetkin voivat tuntea mielihyvää anuksen hyväilystä. Kun naiset voivat tuntea peniksen hierovan vaginan seinämiä, miehet saavat tyypillisesti nautintoa anaalin kautta eturauhaseen kohdistuvasta hyväilystä ja hieronnasta.

Muista turvallisuus..

Kun anaaliseksiä harrastetaan oikein, molemmat ovat siihen halukkaita ja kumpikaan osapuoli ei koe kipua. Suosittelemme sekä kondomin ja anaaliseksiin tarkoitettujen liukuvoiteiden käyttöä, sillä anaali ei kostu luontaisesti, kuten vagina. Liukuvoiteella vältät turhat kivut ja teet hommasta muutenkin paljon miellyttävämpää! Anuksen ulompi ja sisempi rengaslihas on syytä rentouttaa kunnolla ennen anaaliyhdyntää. Jännittäminen ja stressi saattavat aiheuttaa näiden lihasten jännittymisen ja sitä myötä tuottaa epämiellyttävän tai kivuliaan anaaliseksikokemuksen.

..ja hygienia!

Hygieniasyistä anuksesta ei kannata siirtyä vaginaan tai suuhun ilman huolellista puhdistautumista, sillä peräsuolen bakteerit saattavat päästä emättimeen tai suun limakalvoille. Vältä tulehdukset ja pese penis tai anaalissa käytetyt lelut huolellisesti niiden käytön jälkeen!