Vagina & nännipumput

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

11 tuotetta

Tietoa vaginapumpuista

Penispumput ovat kaikille, myös naisille tuttuja tuotteita tai ainakin olette kuulleet niistä puhuttavan? Myös naisille on saatavilla hyvä valikoima vagina- ja klitorispumppuja, joita toisinaan kutsutaan myös pillupumpuiksi. Monet asiakkaamme ovat kertoneet meille niillä olleen suuri vaikutus suuren mielihyvän tuottajina, kun pumppaamalla on saatu alapäästä turvonnut ja sen vuoksi todella orgasmiherkkä sekä erityisen kostea. Valikoimissamme on myös pelkästään klitoriksen pumppaamiseen tarkoitettuja klitorispumppuja. Nämä ovat kooltaan huomattavasti pienempiä, ja niillä keskitytään pelkästään klitorikseen. Pelkkää klitorista pumppaamalla saadaan paikat todella herkiksi ja orgasmin saannin vaikeuksista kärsiville tämä voi olla nopea apu ongelmaan. Meiltä löytyy jokaiselle jotain ja extra tyydytyksen tunnetta sekä kliimaksia saadaan näin lisättyä.

Tietoa nännipumpuista

Nännipumppu nipistää ja venyttää nännejä kiihottavasti, saaden niistä erittäin napakat ja tuntoherkät. Mikäli siis sinulla haaveena ja tavoitteena on tarmokkaat "ketun-nenät", niin apu löytyy nännipumpuista. Valikoimistamme löytyvillä nänninipistimillä kiihotat ja turvotat sekä stimuloit nännejäsi niin, että nautintosi on ennen kokematonta. Nänninipistimistä on tarjolla malleja joista löytyvät sekä painot että vibraattorit lisäten nautintoa entisestään. Muistathan kuitenkin, että nännien herkkyys on erittäin yksilöllistä, joten se mikä toiselle tuo suurta nautintoa, saattaa toiselle tuottaa kipua. Tästä johtuen etenkin aloittelijoille suosittelemme malleja, joissa nännien puristusvoimaa voidaan säädellä.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Kestääkö vaginapumpulla aikaan saatava turvotus pitkään?
A: Vaginapumppu parantaa vagina-alueen verenkiertoa ja tuntoherkkyyttä hetkellisesti, siis yhden yhdyntä tai masturbointi session ajan. Esimerkiksi illalla suoritettu pumppaus tuntuu aamulla vain lievänä kihelmöintinä alapäässäsi aamulla, jolloin vaginasi turvotus on jo kadonnut. Vaginapumput eivät jätä pysyvää turvotusta.

Q: Voiko klitorispumppu vahingoittaa herkkää klitoristani?
A: Ei voi. Klitorispumpun tuomasta turvotuksesta johtuen klitoriksestasi tulee iso ja kiinteä, sekä todella kiihottavan tuntoherkkä. Painat vaan imukupin klitoristasi vasten ja luot tyhjiön pumpun avulla. Suosittelemme aloittamaan pumppauksen itseäsi tutkiskellen, mutta pidä kuitenkin maltti mielessäsi. Turvotus laskee muutaman tunnin kuluttua pumppauksesta.  

Q: Nännini eivät seksuaalisesta kiihottumisesta huolimatta kovetu, auttaako nännipumput ongelmaan?
A: Nännipumppujen toimintaperiaate on sama kuin miesten penispumpuissakin. Nännipumput eivät kasvata nänniä, vaan lisäävät verenkiertoa, tuntoherkkyyttä sekä tuovat nännejä napakasti ulos ja esiin. Nännipumppujen käyttötarkoitus ei pelkästään ole seksuaalisen kiihottumisen lisääminen, vaan kun nänni saadaan kohoamaan ulospäin, on imettäminenkin helpompaa.