Panokoneet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

3 tuotetta

Mikä on panokone?

Panokoneet on suunniteltu sinkkunaisen yksinäisten iltojen ja hetkien ilostuttajiksi, sekä naisille jotka eivät syystä taikka toisesta huoli aitoa ja originelliä miestä naisen tyydyttäjäksi. Monet suomalaiset lesbopariskunnat ovatkin myöntäneet, että silloin tällöin munaa tekee mieli, joten tässä on ratkaisu heillekin. Edellä mainituille ryhmille panokone on mitä erinomaisin valinta himojen tyydyttäjäksi. Panokone jaksaa pitkään laukeamatta ja takaa normaalissa yhdynnässä tavoitteena olevan vaginaorgasmin äärimmäisen helposti. Valikoimissamme olevissa panokoneissa on perusmallinen dildo tai tekopenis vakiovarusteena. Joissain mallessa on todella kattava valikoima muitakin nautinnollisia tuotteita jokaiseen makuun. Onpahan joissain tuotteissa mukana myös miehille suunnattu tekovagina/masturbaattorikin. Tämän tyyppistä kombinaatiota suosittelemmekin pariskunnille tilanteissa, joissa mies ei vaan yksinkertaisesti jaksa, tai nainen ei yksinkertaisesti anna. 

Monet naiset ovat jossain elämänsä vaiheessa haaveilleet omasta panokoneesta. Panokoneelle löytyy käyttöä olit sitten yksin tai kaksin. Laadukas ja suhteellisen arvokas panokone onkin tarkoitettu jo "vähän" kokeneemmalle seksivälinekäyttäjälle, joka haluaa kokeilla vähän muutakin kuin perusdildoa tai tekopenistä. 

Kokeile panokonetta tyydyttämään halusi ja tunnusta koneellinen ylivoima.

Panokoneen käyttötarkoitus

Panokone on monipuolinen takuutyydyttäjä, johon saatavilla niin dildoja, tekopeniksiä kuin keinovaginoitakin, ihan riipuen käyttötarkoituksesta. Panokoneet on helppo koota, huoltaa ja käyttää. Ne toimivat monesti verkkovirralla, joten käyttövarmuus on omaa luokkaansa. Panokonetta voi käyttää sohvalla, lattialla tai omassa sängyssäsi. Yleisimmin panokoneet on suunniteltu niin, että niiden tukijalka on mahdollista asettaa sängyn alle, jolloin voi itse olla mukavasti sängyssäsi. Panokoneeseen asennetut välineet kannattaa käsitellä runsaalla liukuvoiteella, eikä paikkojen esilämmittelykään mene hukkaan.

Pienempiä valikoimissamme olevia panokoneita on helppo säilyttää ja ottaa vaikka matkalle mukaan. Pienemmät panokoneet on yleensä suunniteltu naisille, mutta niihinkin on tarjolla helposti kiinnitettäviä keinovaginoita miehiä varten. Vaihtoehtoja on monia, ja me olemmekin kertoneet tuotekuvauksissa panokoneiden ominaisuuksista tarkasti. Joten sinun on helppo valita itsellesi juuri se sopiva. Ja mikäli jokin jäi mietityttämään, aina valmis asiakas palvelumme auttaa. Anonyymisti ja helposti, aivan kuten huomaamattomat lähetyksemmekin. 

Panokoneet takaavat väsymätöntä tyydytystä naisille, miehille kuin pariskunnillekin. Isommissa panokone -malleissa on yleisesti kestävätekoinen runko, joka menee säilytettäessä hyvinkin pieneen tilaan. Voit säilyttää panokonettasi kätevästi vaikka sängyn alla tai vaatehuoneessa.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Voiko panokoneen nopeutta ja "panokulmaa" säädellä?
A: Kyllä voi. Voit säädellä panokoneen nopeutta mielesi mukaisesti. Samoin voit säätää kulman mistä pannaan ihan itse haluamaksesi. Nämä ovat panokoneiden perustoimintoja kaikissa myymissämme panokoneissa.

Q: Onko panokoneissa suuret käyttökustannukset?
A: Panokoneen käyttö on todella edullista. Sähkönkulutus on todella pientä pidemmissäkin panosessioissa. Panokoneen kulutusta voit verrata vaikka miehen ylläpitokustannuksiin. Vertailu vuoksi voidaan todeta, että yhden keskioluen hinnalla, panokone panee sinua kokonaisen viikon yhtä kyytiä.

Q: Pitääkö panokone kovaa meteliä?
A: Panokone on todella hiljainen. Monesti pantava nainen pitää kovempaa meteliä. Suosittelemme runsasta liukuvoiteen käyttöä äänettömän panemisen ja mukavuuden takaamiseksi.

Q: Voiko panokoneeseen hankkia lisävarusteita, kuten esimerkiksi erilaisia dildoja ja tekopeniksiä??
A: Vähän kalliimpiin panokoneisiin, kuten esimerkiksi F-Machine (Fuck Machine) merkkiseen, on tarjolla runsas valikoima erilaisia tekopeniksiä ja dildoja. Tarkistat vaan dildoa ostaessasi että siinä on Vac-U-Lock kiinnitys.  Mallistomme käsittää useita tekopeniksiä oikean mukaisella kiinnitystavalla, ja tämä on merkitty kunkin tuotteen tuotetietoihin.