Vibraattorit aloittelijalle

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 32 yhteensä

Ultimaattinen ohje kuinka ostaa ensimmäinen vibraattori aloittelijalle

 
Ensimmäisen seksilelun ostaminen voi tuntua samalta kuin nettideittailu; outoa ja kiusallista, ja molemmissa on vaikea erottaa jyvät akanoista. Mikä ero on paristokäyttöisillä ja verkkovirtaa käyttävillä? Onko volttimäärillä tosiaan väliä? Ja täytyykö tosiaan ostaa sellainen, joka näyttää aidolta penikseltä? Olemme lisänneet tälle sivulle suosituimmat vibraattorit aloittelijoille, joista on helppo aloittaa tutkimusmatka. Jos et kuitenkaan löytänyt mieleistä vibraattoria tältä sivulta voit tutustua koko vibraattori valikoimaamme tästä. Haastattelimme myös tähän artikkeliin LELO tuotemerkin edustajaa Kathryn Catney:ta, jolta saimmekin paljon vinkkejä, jotka jaamme tässä artikkelissa.

Kuten kaikkien muidenkin ylellisyystuotteiden, myös seksilelun ostoa tulee harkita huolella, koska kun sijoitat seksileluun, teet investoinnin omaan mielihyvääsi", ruotsalaista seksilelumerkki LELOa edustava Kathryn Catney vinkkaa.
 

Minkälainen vibraattori sopii minulle?

Kun ajattelet vibraattoria, ensimmäinen asia joka tulee mieleen, on luultavasti iso, muovinen penis? Vaikka sen kaltaiset vibraattorit ovat perinteinen valinta (ja monet naiset rakastavat niitä), ne voivat olla tosiaan hieman pelottavia ensikertaa vibraavalle. Joten, mistä tiedät mitä muotoa etsiä? Ensinnäkin, mieti sitä, miten yleensä tyydytät itseäsi: keskitytkö klitorikseen vai g-pisteeseen – vai molempiin? Nautitko voimakkaista, tarkkaan kohdistetuista tuntemuksista vai pidätkö enemmän koko vaginan alueelle leviävästä hyvänolon tunteesta? Tyydytätkö itseäsi aina samoin, vai tarvitsetko jotain, joka voi tehdä homman monella eri tapaa? 
 
Vibraattoreita on olemassa neljä eri perustyyppiä. Jotkut niistä toimivat parhaiten vaginan ulkopuoliseen stimulointiin, toiset taas toimivat paremmin sisäpuolella ns. penetraatio stimulointiin. G-piste-vibroissa on käyrä kärki, ja kaksitoimisissa vibroissa on sekä sisäisiä että ulkoisia kiihottimia. Jos pidät leviämisen tuntemuksesta on hiukan paksumpi vibraattori valintasi. Jos haluat keskittyä enemmän klitoriksen kiihottamiseen kokeile esimerkiksi kuulavibraattoria tai minivibraattoria.
 
Entä jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, haluatko sisäistä tai ulkoista stimulaatiota? Siinä tapauksessa aloita sisäisestä. Yleensä kannattaa valita lelu, jota voidaan käyttää sisäisesti, vaikka et aio käyttää sitä välttämättä siihen tarkoitukseen. Tämä siksi, että sisäiseen käyttöön tehty vibra voi olla yhtä hyvin toimiva ulkoisessa käytössä, joten saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla – ja monipuolisemman seksilelun sekä rahallesi enemmän vastinetta. Varmista, että löydät ympärysmitan, joka tuntuu mukavalta.
 

Tee ensimmäisen vibraattorin ostamisesta hauskaa

Mahdollisuuksia on monia vibraattori rintamalla! Vibraattorin ostaminen voi olla paljon hauskempaa ja opettavaisempaa kuin vaatteiden ostaminen. Voit myös samalla oppia itsestäsi täysin uusia asioita, sekä tehdä samalla seksistä moninverroin ihanampaa. Ja mikä parasta ei tarvitse hävetä kävellessäsi ulos kaupasta kädessäsi meiltä tilaama huomaamaton ostoskassi, jossa on pieni paketti vain sinua varten..
 

Minkä materiaalin minun tulisi valita?

Aivan kuten et osta kalliita vaatteita tarkastamatta ensin etikettiä, on ennen ostamista tärkeää tarkastella, mistä materiaaleista seksilelu on tehty. Vibraattoreissa silikoni on selkeä ykkös-suosikki ja monet tunnetut brändit käyttävätkin vain testattua lääketieteellistä silikonia, joka on huippu turvallinen sekä allergisoimaton. Se välittää tärinää hyvin, on ei-huokoinen ja siksi helppo puhdistaa saippualla ja vedellä, joten se on vaaraton ja turvallinen keholle. Kovamuovi on myös yleinen materiaali, ja se onkin erittäin hygieeninen ja sen puhtaana pitäminen on helppoa. Se voi kuitenkin tuntua hiukan kovalta käytössä ja suositellaankin yleensä esimerkiksi vaginan ulkopuoliseen kiihottamiseen. Jellymateriaalista valmistetut dildot ovat pehmeät mutta haastavat pitää puhtaana. Suosittelemmekin ensimmäisen seksilelun materiaaliksi silikonista tai kovamuovista valmistettua vibraattoria.
 

Ulkonäöllä on merkitystä

Riippumatta siitä, kuinka voimakas hieromasauva on, olisi valtava virhe ostaa jotain mikä näyttää mielestäsi pelottavalta, räikeältä, tai epäviehättävältä. Hieromasauvan estetiikka on lähes yhtä tärkeää kuin mitä se tekee – onhan se sentään lelu, jonka haluat kiihottavan sinua. 
 
Valitse se lelu, joka kutittelee oikealla tavalla mielikuvitustasi", neuvoo Cavanah. "Halu ja esteettinen silmä ovat syvästi henkilökohtaisia ja liittyvät toisiinsa, joten valitse hieromasauva (tai vibra), joka miellyttää sinua".
 
Samaan hengenvetoon; jos sinua hermostuttaa pitää yöpöydälläsi jotain, mikä on selkeästi seksilelu, valitse mieluummin jotain diskreetimpää. Esimerkiksi seksileluvalmistaja Picobong valmistaa lelua nimeltä Muodonmuuttaja, joka näyttää etäisesti kuulokkeilta, mutta jota voidaan käyttää klitoriskiihottimena, g-pisteen kiihottimena ja penisrenkaana – kaikki yhdessä ja samassa lelussa. LELOn Ora 2, joka matkii suuseksin antamaa tunnetta, on pyöreä, koristeltu kullalla ja aivan jotain muuta kuin mikään muu vibraattori. Se on niin kaunis, että voisit pitää sitä kahvipöydälläsi, eikä kukaan tunnistaisi sitä seksileluksi.
 

Kuuntele sen surinaa

Jos asut paikassa, jossa seinät ovat ohuet, niin on hyödyllistä löytää vibra, joka ei kuulosta siltä kuin huudattaisit moottorisahaa. Joskus lelun tuottama melutaso korreloi sen tehoon, mutta korkealuokkaisissa tuotteissa melu ei yleensä ole ongelma. Useimmat meistä haluavat hiljaisen lelun, ja pienen summan ylimääräistä maksaessaan varmistuu siitä, että tuote on tehty korkealaatuisista materiaaleista, jotka auttavat melun vaimennuksessa. Yksi tapa löytää hiljainen mutta voimakas lelu on etsiä materiaaleja jotka vaimentavat ääntä. Esimerkiksi silikoni on siinä erinomainen, kuten se on myös kehollesi.
 
Jos sinua huolettaa että värinän hiljaisuus vaarantaa myös sen tehon, suosittelemme vibran kokeilemista käteesi – tai nenänpäähäsi, joka on herkempi – jotta tunnet, kuinka voimakas se on.
 

Harkitse ylimääräisiä hienouksia

Ominaisuuksien kirjo on loputon: voit löytää riisuttuja malleja alkaen kymmenestä eurosta, tai voit valita kaiken sisältäviä, timanttien peittämiä ja kullattuja vibroja. Tarvitsemiesi ominaisuuksien päättäminen on täysin henkilökohtaista – ja riippuu budjetistasi – ja voit aina aloittaa yksinkertaisemmilla tuotteilla ja päivittää lelua myöhemmin. 
 
Ehdotamme kuitenkin etsimaan vibran, jossa on useita voimakkuustasoja. Sellaista voit säätää sopimaan omaan mielialaasi ja vallitsevaan tilanteeseen sopivaksi. Joskus saatat haluta käyttää sitä vain esileikkiin kumppanin kanssa, toisinaan taas voit haluta sen lelun antavan sinulle kyydin kliimaksiin. Mitä enemmän vaihtelevuutta siinä on, sitä paremmin se soveltuu seksielämääsi."

 

Lue lisää: