Vibraattorit

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 98 yhteensä

Tietoa vibraattoreista

Perinteisesti vibraattorista puhuttaessa tarkoitetaan värisevää hieromasauvaa. Vibraattoreita on nykyään tarjolla monen värisiä, mallisia ja kokoisia. Vibraattorin muotoilu muistuttaa penistä, ja sen päätarkoitus on tuottaa seksuaalista mielihyvää. Vibraattorilla varustettu hieromasauva työnnetään emättimeen jossa sitä liikutellaa edestakaisin. Vibraattorilla voi myös hieroa muitakin genitaalialueita ja esimerkiksi välilihan seutua. Vibraattorin voi myös työntää peräaukkoon, mutta tämä tulee tehdä ehdotonta varovaisuutta noudattaen. Vibraattorista puuttuu kaulus, joka estää sen uppoamisen anaalin syövereihin. Tähän tarkoitukseen löytyy erilllinen anaaliseksi välinemallisto. Myös perinteinen dildo ja hieromasuva voi olla varustettu joko intekroidulla, tai erillisellä irrotettavalla vibraattorilla. Meillä on tarjota yksi Suomen laajimmista vibraattori valikoimista. 

Näin valitset oikean vibraattorin

Sinun tulee ensin päättää, että mihin haluat vibraattoriasi käyttää, on hyvä pohtia vibraattorin muotoa, kokoa, materiaalia ja äänenvoimakkuutta. Lisäksi sinun tulee tutkia sitä, että haluatko uuden seksilelusi olevan vedenkestävä vai roiskeenkestävä. Tärkeää on myös päättää, että onko tuleva vibraattorisi ladattavissa verkkovirralla, tai perinteisen paristokäyttöinen. Tutustu tuoteteksteihimme. Olemme niihin pyrkineet lisäämään kaiken oleellisen vibraattoreista. Löytääksesi itsellesi sopivan vibraattorin, on hyvä aloittaa vibraattorin koosta. Mikäli olet valitsemassa elämäsi ensimmäistä vibraattoria, on hyvä valita jokin pienikokoinen vibraattori. Jos olet jo kokenut ja kokeillut jo useampaa vibraattoria, niin sinulla on valinnan varaa vaikka kuinka.

Miten huollan vibraattoriani

Paristokäyttöisiin vibraattoreihin tulee vaihtaa uudet paristot säännöllisin väliajoin. Pariston vaihto on edessä, kun moottorista alkaa katoamaan totuttu tempo. Verkkovirralla ladattavat mallit on usein ostohetkellä kallimpia, mutta käyttötuntien karttuessa se on monesti kustannustehokkammpi. Verkkovirralla ladattavan vibraattorin voi jättää vaikka päiväksi lataukseen, niin se on sitten illalla käyttövalmis, ja näin turhilta yllätyksiltä vältytään. Myytävissä malleissamme on usein puhdistus ja pesuohjeet. Täysin vedenpitävien mallien kanssa pesu ei ole ongelma, mutta pelkästään roiskevesitiivistetyt mallit vaativat tarkkuutta veden kanssa lotratessa. Monesti vibraattorin puhdistamiseksi riittää pelkästään huolellinen pyyhkiminen kostealla pyyhkeellä. Tärkeintä on, että pesussa käytetty vesi ei pääse vibraattorin sisälle elektroniikkaa tuhoamaan. 

Asiakkaamme kysyvät

Q: Vibraattorin käyttö suihkussa, kestääkö se vettä?
A: Mallistostamme löytyy useita suihkukäyttöön suunniteltuja vibraattoreita, myös malleja eri käyttötarkoituksiin on lukuisia. Vedenpitävä vibraattori on myös helppo pitää puhtaana, kun ei tarvitse vesikosketuksen kanssa olla huolissaan koska vibraattori on 100% vesitiivis.

Q: Voinko käyttää vibraattoria saunassa?
A: Emme suosittele vibraattorin käyttöä saunassa, sillä liiallinen kuumuus saattaa rikkoa vibraattorin sisällä olevan moottorin tai muuta elektroniikkaa.

Q: Mitä liukuvoidetta suositellaan vibraattorin kanssa?
A: Valikoimistamme löytyvät, ja lähes kaikki käyvät liukuvoiteiksi vibraattorin kanssa, jollei liukuvoiteen selosteessa ole tätä erikseen kielletty. Yleensä seksilelujen kanssa on turvallisinta käyttää vesipohjaisia liukuvoiteita. Öljypohjaisissa liukuvoiteissa, kuten hierontaöljyissä ja käsivoiteissa oleva öljy ja silikonivalmiste sekoitukset, saattavat vahingoittaa vibraattorin päällä olevaa pinnoitetta.