Tekopenikset

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 64 yhteensä

Tekopeniksen historiaa

Historian saatossa ehkä kaikkein tunnetuin, ja ensimmäinen seksiväline on ehdottomasti ollut tekopenis. Fallos eli tutummin tekopenis on symbolina varsin tunnettu jo satojen, ellei tuhansien vuosien ajan. Fallos on ollut kautta historian erotiikkaan ja hedelmällisyyteen liittyvä symboli. Näitä falloksen muotoisia ja miehen penistä ulkonäöltään muistuttavia seksivälineitä kutsutaan tekopeniksiksi. Ensimmäiset tekopenikset olivat valmistettu eläimen luusta, tai puusta. Näistä ajoista alkaen tekopeniksistä on muodostunut jo käsitteellinen seksiväline. Sittemmin materiaalit ovat kehittyneet kumin jalostuksen seurauksena, ja tänä päivänä perinteinen fallos-muoto on saanut lisäväriä ja erillaisia lisäsiivekkeitä esimerkiksi klitoriksen kiihottamiseen keskittyen. Monien tekopenisten muodoissa on havaittavissa jo eroavaisuuksia alkuperäiseen miehen penistä muistuttavaan muotoiluun. Monista seksivälineistä juuri tekopenikset ovat olleet suosittujen kirjasarjojen, elokuvien ja naistenlehtien suosiossa. Näiden avulla tekopenikset ovat "hiipineet" kaiken kansan tietoisuuteen, jopa trendituotteiksi asti. 

Tekopeniksiä on eri käyttötarkoituksiin

Tekopeniksiä on suunniteltu erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tilanteisiin. Joissakin tekopeniksissä on tyvipäässä imukuppi, jonka avulla tekopenis voidaan kiinnittää sileäänpintaan, esimerkiksi suihkutilojen lattiaan tai seinään. Osassa tekopeniksiä on myös kivekset. Monet tekopenikset ovat myös kaksihaaraisia, joissa on se pienempi tekopenis on tarkoitettu samanaikaisesti laitettavaksi peräaukkoon. Tarjolla on myös kaksipäisiä tekopeniksiä, joita voidaan käyttää partnerin tai puolison kanssa yhdessä. Monen näköisiä ja erikäyttötarkoituksiin soveltuvia harness- eli vyö- tekopeniksiä, jotka voidaan pukea päälle erilliselllä vyöllä. Ihanimmat tekopenis kokemukset saat hankkimalla samalla liukuvoiteen, jotta tekopenis luistaa hyvin vaginassasi.

Tekopenikset vibraattorilla

Vibraattorilla varustettuja tekopeniksiä on tarjolla laaja valikoima. Tekopenikseen saadaan moottorin avulla värinä, joka on useimmiten portaattomasti säädettävissä. Tarjolla olevista malleista kiihotinvaikutus perustuu tärinään ja värinään, joissakin malleissa taas tekopeniksen kiihotinvaikutus taas perustuu pyörivään liikkeeseen. Ja mikäli sinulla esiintyy orgasmin saantivaikeuksia niin pyörivä kiertoliike saattaa olla sinun valintasi. On empiirisesti todistettu, että monet naiset joilla orgasmin saantivaikeuksia on, ovat saaneet tähän helpotusta juuri emättimen seinämiä hierovalla rotaatiosauvalla. Värisevissä sauvoissa myös sen aiheuttamalla taajuudella on vaikutusta orgasmin saantiin. Siksi eri sauvoissa on oma erilainen moottorinsa, ja vain kokeilemalla voit löytää juuri sinulle sen sopivan vobraattorilla varustetun tekopeniksen.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Onko tekopeniksen nuoleminen turvallista?
A: Tekopenistä voi aivan hyvin käyttää myös suuseksiin. Kannattaa ostaa muuutamia erilaisia, ja kokeilla mistä pidät. Pese tekopenis hyvin ennen suuseksi aloittamista tai rullaa sen päälle vaikka jokin hyvänmakuinen kondomi.

Q: Kuinka syvälle tekopeniksen uskaltaa työntää anukseen?
A: Anukseen on ihan omanlaisensa seksivälineet ja suosittelemmekin niihin tutustumista. Hätätlanteessa voit käyttää myös tekopenistä anaaliseksistä saatavien himojesi tyydyttämiseksi. Tällöin suositellaan käytettäväksi malleja, joista löytyvät kivespussit. Kivespusseilla estetään tekopeniksen liian syvälle työntyminen tai katoaminen peräsuolleesi.

Q: Jotkut tekopeniksistä näyttävät löysiltä kuvissa, saako niillä silti täyden tyydytyksen?
A: Ehdottomasti. Jotkut mallin näyttävät löysitä kuvissa, mutta ovat täyttä tavaraa käytettäessä. Tämä johtuu siitä, että ne ovat realistisesta materiaalista tehtyjä. Monet tekopeniksistä ovat niin aidontuntuisia, että niiden ollessa sisälläsi, että mitenkään huomaan eroa aitoon penikseen. Kokeilemalla löydät helposti itsellesi sopivan mallin. Muistat vaan että ihan kaikkein suurimmasta tekopeniksestä ei kannata aloittaa. Lisäksi suosittelemme liukuvoiteen käyttöä ihan alusta alkaen.