Minivibraattorit

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

15 tuotetta

Mitä ovat minivibraattorit

Minivibraattorit ovat pienikokoisia vibraattoreita, mutta monissa on silti samat ominaisuudet kuin perinteisissä vibraattoressakin. Minivibraattorin suunnittelun lähtökohtana on ollut pieni koko, joka on helppo suhauttaa vaikka käsilaukkuun. Monet pienet ja matkalle mukaan otettavat vibraattorit on naamioitu esimerkiksi huulipunatuubin kokoon ja  muotoon. Tällä sinun on helppo hämäyttää esim. lentokenttien läpivalaisulaitteet ja matkatavaroistasi kiinnostuneet jämerät ja tarkat tullimiehetkin. 

Minivibraattorin huoltoohjeet

Minivibraattori tulee pestä jokaisen käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja tilkalla saippuaa. Kuivaa vibraattori hyvin vaikka käsipyyhkeellä. Voit tuhauttaa erikseen myytävää seksiväline talkkia minivibraattorin päälle ja säilytys erillään muista seksivälineistä. Joissain tuotteissa tulee mukana erillinen säilytyspussi, jossa minivibraattori on helppo ja kätevä säilyttää. Älä käytä minivibraattoreiden kanssa öljy- tai silikonipohjaisia liukuvoiteita tai hierontaöljyjä. Kaikki mallistossamme olevat vesipohjaiset liukuvoiteet sen sijaan toimivat erinomaisesti ja tekevät vibraattorin käytöstä miellyttävää ja äärimmäisen kiihottavaa. Tarkista onko valitsemassasi tuotteessa paristot, ja mikäli paristot eivät kuulu pakkauksen mukaan, voit hankkia ne meiltä erikseen.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Minivibraattori ovat aika pienikokoisia, eli tuntuvatko ne missään?
A: Moottori on minivibraattorin ydin. Tehokkaan ja lähes äänettömän moottorin ansiosta minivibraattori toimii tarmokkaana ja miellyttävänä klitoriksen kiihottimena.

Q: Tunnistavatko lentokenttien läpivalaisulaitteet minivibraattorin?
A: Mikäli valitset jonkin naamioiduista malleistamme, niin on 100% varmaa että sitä ei epäillä vibraattoriksi. Isokokokoiset dildot ja vibraattorit kyllä huomataan. Lisäksi suosittelemme paristojen irrottamista vibraattorista, ennen lentokentälle saapumista. Muistathan myös että liukuvoide pitää olla pakattu max. 100ml pakkaukseen, mikäli viet liukuvoiteen käsimatkatavaroissasi lentokoneeseen.

Q: Voinko käyttää minivibraattoria raskausaikana?
A: Tottaikai ja ilman muuta. Vibraattori stimuloi emättimen pehmeitä osia, joten mitään vaaraa ei tästä sikiölle aiheudu. Myöskään orgasmit eivät vaaranna sikiösi terveyttä.