Dildot aloittelijoille

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

15 tuotetta

 Ultimaattinen ohje kuinka valita ensimmäinen dildo aloittelijalle

 

Ensimmäisen dildon ostaminen voi olla vaikeaa

Jos olet ostamassa ensimmäistä dildoasi, olet todennäköisesti epävarma, etkä oikein tiedä mistä edes pitäisi aloittaa. Tarjolla olevien dildojen ja sauvojen määrä on valtavan suuri ja niistä sen oikean löytäminen työn ja tuskan takana. Maailmasta löytyy mitä ihmeellisempiä dildoja jotka jäljittelevät oikeaa penistä mahdollisimman tarkasti, on dildoja, jotka näyttävät lähtövalmiilta raketilta, on nyrkin muotoisia dildoja. Vain taivas on rajana dildon muotoilussa. Ensimmäistä dildoa ostaessa voi olla vaikea päättää koko, muoto, hinta – ja toki haluatko lelusi värinällä vai ilman? Jokaisen naisen keho on erilainen, joten niitä dildoja, joita sinä rakastat, joku varmasti vihaa.
 

 

Entäs mitä eroa eri materiaaleilla on?

Seksileluja valmistetaan useista erillaisista materiaaleista kuten, muovista, silikonista, jellystä, lasista vain mainitaksemme muutaman. Ominaisuuksiltaan materiaalin valinnalla on merkitystä dildon käyttökokemuksen ja puhtaanapidon kannalta. Kaikista suosituin dildoissa käytetty materiaali on ehdottomasti silikoni. Puhdas silikoni voi kestää koko elämän vähäiselläkin huolenpidolla, kun taas huokoiset (TPR & Jelly) säilövät helpommin bakteereja ja menevät pilalle, jos niitä ei puhdisteta huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Muovi ja lasi ovat erittäin hygieeniset käyttää ja ovat helposti puhdistettavissa, mutta ne tuntuvat kovilta ja niitä joutuukin usein lämmittämään ennen käyttöä lämpimässä vedessä. Kannattaa myös huomioida, että silikonisten dildojen kanssa tulee käyttää ainoastaan vesipohjaisia liukuvoiteita. Muovisen ja lasisen dildon kanssa voit käyttää vesipohjaisen lisäksi silikonipohjaisia sekä öljypohjaisia liukuvoiteita.

 

Minkä kokoinen dildo minulle sopii?

Kun valitset oman dildosi kokoa, se pitäisi suhteuttaa siihen, minkä kokoiseen olet aikaisemmin tottunut. Esim kuinka suuri penis entisellä poikaystävälläsi oli. Muistele kaikkein miellyttävintä seksikokemustasi (yksin tai kumppanin kanssa) ja sitä, mikä siinä tuntui niin hyvältä – oliko se ns. täyttymyksen tunne, kun vaginasi venyi? Oliko se ennemminkin kutkuttava tunne G-pisteessäsi? Ota viivotin avuksi. Hahmota sen avulla eri dildojen mittasuhteita ja piirrä niitä vaikka paperille – tai vertaa viivottimen avulla mittoja vaikka jääkaapistasi löytyviin porkkanoihin ja kurkkuihin. Jos pidit täyttymisen tunteesta, suosittelemme aloittamaan halkaisijaltaan enintään neljän sentin dildolla. Jos kuitenkin suurin nautinto tuli esineen/peniksen osumisesta G-pisteeseen, ja varsinkin jos sinulla ei ole kokemusta peniksistä tai dildoista, aloittele kahden-kolmen sentin halkaisijalla.

 

Onko muodolla merkitystä?

Yleensä suosittelemme ensimmäiseksi dildoksi mahdollisimman sileäpintaista ja kevyesti muotoiltua dildoa. Mitä voimakkaampi muotoilu on, sitä enemmän se stimuloi. Aloittelijoista tämä valtava stimulaation määrä voi jopa tuntua epämiellyttävältä. Jostain syystä monet ihmiset jakautuvat kahteen hyvin eri leiriin ostaessaan ensimmäisiä seksilelujaan. Toinen puoli valitsee söpöt, lasten leluja muistuttavat esineet tai seksileluksi tunnistamattoman näköiset lelut. Se toinen leiri valitsee ne ultrarealistiset, aitoa penistä mahdollisimman tarkasti jäljittelevät dildot, jotka tunnetaan paremmin nimellä tekopenikset.
 
Olemme listanneet tälle sivulle ehdotuksia ensimmäiseksi dildoksi, jotka tiedämme olevan erittäin suosittuja ensimmäisiä dildoja. Suosittelemmekin tutustumaan näihin ensimmäisenä ja jos tuntuu, että miellyttävää diloa ei löydy tältä sivulta voit siirtyä selaamaan kaikkia dildojamme.
 

Lue lisää: