Eturauhaskiihottimet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

9 tuotetta

Laadukkaat ja anatomisesti muotoillut miesten eturauhaskiihottimet saavat aikaan ennennäkemättömän hengästyttäviä orgasmeja! Viimeisen päälle suunniteltu muotoilu takaa sen, että miehen prostata- ja anaalialueilla runsain määrin sykkivät hermot saavat järisyttävää tyydytystä aiheuttaen massiivisia orgasmeja – eikä sinun välttämättä tarvitse edes koskea penikseesi, voit silti laueta suihkulähteen lailla!

Eturauhaskiihottimet ovat modernin pariskunnan valinta, sillä nykyään miehelle suoritettava anaaliseksi ei ole enää pelkästään homojen hommaa saati millään lailla luonnotonta. Seksissä tärkeintä on tuottaa leikkikumppanille niitä asioita, jotka hänestä tuntuvat hyvältä, joten senkin vuoksi ennakkoluulot on syytä heittää romukoppaan. Nainen; jos haluat antaa miehellesi poikkeuksellisen kovan orgasmin, harjoittele lypsämään hänen eturauhasensa. Sitä hieromalla voit tuottaa tajunnan räjäyttävän orgasmin!

Miten löydän eturauhasen ja miten sitä pitää hieroa?

Usein miehen G-pisteeksikin kutsuttu eturauhanen sijaitsee anaalin etuseinämässä, vatsan puolella, noin 2,5-5 sentin syvyydellä. Sen tuntuu yleensä pienenä, hieman kovempana alueena ja kohoumana. Eturauhanen tuottaa siemennesteeseen oman osansa, eli suurinpiirtein neljäsosan sen sisältämästä nesteestä. Orgasmin aikana se supistelee erittäessään tuon nesteen spermaan.

Kaikille orgasmi eturauhasta hieromalla ei onnistu, mutta suosittelemme vahvasti kokeilemaan. Avara katse ja rentoutuminen aiheen tiimoilta tuo myös terveydellisiä etuja. Joka tapauksessa liukuvoidetta on syytä käyttää! Itse hieronta voidaan suorittaa sekä sormella että tarkoitukseen suunnitellulla eturauhaskiihottimella.