Anustapit ja -dildot

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 66 yhteensä

Anaalituotteet miehille

Monet miehet saavat lisäkimmoketta parisuhteeseen harrastamalla anaaliseksiä. Anaaliseksin harrastaminen miehillä on 2000-luvulla trendikästä ja hyväksyttyä, ja aiheeseen liittyvät tabut ovat alkaneet hiljalleen hälvetä. Nykyään miehet voivat harrastaa anaaliseksiä hyväksytysti normaalissa parisuhteessa puolisonsa kanssa. Miehille on kehitetty täysin omanlaisiansa eturauhasen hieromiseen tarkoitettuja anaalitappeja ja dildoja. Miehen eturauhasta kutsutaankin usein "miehen G-pisteeksi", ja sitä stimuloiden saadaan kokea ensiluokkainen mielihyvän tunne. Miehelle orgasmin saaminen eturauhasta hyväilemällä on enemmänkin kuin tavallista, ja täysin penikseen koskematta. Mikään ei tietenkään estä samanaikaista peniksen hyväilyä, joka tuo monipuolisen ja moninkertaisen orgasmin tunteen.         

Miten voin aloittaa anaaliseksin turvallisesti?

Anaaliseksiin on suunniteltu valtava määrä erilaisia anaalitappeja ja -dildoja, jotka ovat erilaisia, muotoiltuja seksileluja takapuolen ja anaalialueen ulkoiseen ja sisäiseen hyväilyyn sekä anaaliyhdyntään valmistautumiseen. Kaikkien anaaliseksiin liittyvien seksilelujen kanssa pitää käyttää runsain mitoin vahvoja liukuvoiteita hyvän luiston takaamiseksi. Suosittelemme vesipohjaisten ja anaalikäyttöön suunniteltujen liukuvoiteiden käyttöä. Aluksi anaaliseksi ja anaalitapit saattavat aiheuttaa epämukavia tuntemuksia, joten aloittelijan valinta on pienin mahdollinen anaalitappi. Harrastuksen kehittyessä myös seksivälineen koko voi kasvaa. Anaaliseksi miehillä on mielletty homoseksuaalisuuteen, mutta tämän tabun voi jo heittää pois – suuri osa anaaliseksiä harrastavista miehistä elää ihan tavallisessa heteroseksuaalisessa parisuhteessa.

Oikean anustapin valitseminen

Ehdoton suosituksemme on, että kannattaa aloittaa pienikokoisesta. Anustapit ovat muotoiltuja seksileluja joissa suunnittelun lähtökohta on ollut levennetty kanta, jolla estetään anustapin hukkuminen tai katoaminen anaalin syövereihin. Levennetystä kannasta on myös helppo pitää kiinni. Anustapin koot, materiaalit ja muotoilut vaihtelevat suuresti. Sinäkin löydät mallistosta varmasti itsellesi sopivan.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Miten saan anustapin pysymään peräaukossani?
A: Peräaukotkin ovat erilaisia. Suosittelemme valitsemaan mallin, jossa on anustappi kapenee hieman kantaansa kohden. Mallistossamme on useita erinomaisesti muotoiltuja malleja, joissa yhdynnänaikaiset, tahattomat ulospullautukset on estetty. Toinen suosituksemme on alushousujen käyttäminen. Niitä käyttämällä anustappikin pysyy 100% varmuudella sisälläsi.

Q: Voinko olla yhdynnässä naisen kanssa, jolla on anustappi pyllyssään?
A: Naisen vagina on hyvin joustava ja tilava, oli siinä viereisessä aukossa sitten mitä tahansa. Saatat tuntea kivan värinän kalussasi, mikäli naisellasi on motorisoitu anustappi samanaikaisesti peräaukossaan – ja tämä kombinaatio taas lisää orgasmiherkkyyttäsi ja kokemaasi nautintoa entisestään.

Q: Voinko korvata anustapin dildolla tai hieromasauvalla?
A: Tätä emme suosittele. Anaali eli peräsuoli on muodoiltaan ja anatomialtaan täysin eri asia kuin vagina. Anaalitapit on suunniteltu miehen prostatan hierontaan, ja niissä on huomioitu eturauhasen sijainti. Lisäksi olemme saaneet runsaasti palautetta hieromasauvojen ja pienten dildojen katoamisista anaalin uumeniin. Kannattaa pitää mielessä, että pahimmassa tapauksessa sinun täytyy kääntyä lääkärin puoleen hieromasauvan poistamiseksi.