Anushelmet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

12 tuotetta

Anushelmet miehille

Anaalihelmet ovat perinteisesti naisten suosimia seksileluja, mutta niitä käyttävät nykypäivänä yleisesti myös miehet. Mikäli olet peppuleikkeihin mieltynyt ja jo kaikkea kokeilut, niin suosittelemme laajentamaan harrastusta myös anaalihelmien pariin. Anaalihelmet on seksiväline, jossa on toisiinsa yhdistettynä pieniä palloja. Peräsuoleen työnnetyt helmet poistetaan vetämällä. Vedettäessä helmet kutkuttavasti hierovat peräsuolen seinämiä tuoden hyvänolontunteen ja pikantin lisän seksiaktiin. Helmet ovat silikonista, kumista tai muovista valmistettuja, ja ne on kiinnitetty toisiinsa narulla tai silikonisoitu yhdeksi kokonaisuudeksi. Helmien katoamista ei tarvitse pelätä, sillä niiden päässä on kätevä vetolenkki, jota ei peräsuoleen laiteta. Mikäli jossain mallissa ei lenkkiä ole, voit jättää yhden kuulista peräsuolen ulkopuolelle. Miehilllä peräsuoleen työnnetyt helmet vahvistavat orgasmia, kun ne hekuman hetkellä vedetään sieltä ulos. 

Miten valitsen oikean kokoiset anaalihelmet?

Anaalihelmiä löytyy valikoimistamme todella moneen lähtöön; on pieniä aloittelijoiden malleja ja isompia kuulia vähän kokeneemmille. Anaalihelmet ovat loistava tapa saada lisäkaikua myös onanointiin. Masturboidessa saat uusia fiboja vetäessäsi anaalihelmiä peräaukostasi yksi kerrallaan. Voimme suositella – kokemus on mahtava. Niin kuin kaikissa peppuleikeissä, stydimpää liukuvoidetta pitää varata runsaasti ja maltti on tietysti valttia. Etene uusi harrastus hitaasti aloittaen pienemmillä helmillä ja siirry kokemuksen kasvaessa suurempiin kuuliin.

Saanko anushelmillä anaaliorgasmin?

Anaaliorgasmista puhutaan paljon, koska orgasmeja on erilaisia. Anaalihyväilyllä ja anushelmillä voi aikaan saada uudenlaista hekumaa ja uudenlaisia kokemuksia orgasmeista. Anaaliorgasmia emme sinulle voi taata, mutta kokeilemalla mallistossa olevia seksileluja ja erillaisia anaalihelmiä. Kokeilun kautta olet aina astetta lähempänä hekuman huippua ja täydellistä tyydytystä, joka anaaliorgasminakin tunnetaan.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Miten vaimoni suhtautuu, jos yllätän hänet anaalihelmillä?
A: Mikäli vaimosi on anaaliseksistä kiinnostunut ja avoin asialle, hän tulee ihastumaan ikihyviksi. Mikäli taas hän suhtautuu kakkospesä asioihin kielteisesti, suosittelemme kokeilemaan jotain muuta, hieman neutraalimpaa lähestymistapaa anaaliseksin saloihin.

Q: Eikö tämmöiset peppujutut ole homojen hommaa?
A: Anaalihelmet ovat lisänneet suosiota heteromiesten keskuudessa eturauhasen eli prostatan kiihottamiseksi. Mitään homomaista asiassa ei ole. Toki emme voi sanoa oletko homo vai hetero – sen tiedät vain sinä itse! :)

Q: Mitä anaalihelmimallia suosittelette aloittelijalle?
A: Suosittelemme anaaliharrastajalle pieniä silikonista valmistettuja palloja. Laatutietoisille tarkoitetut Fifty Shades Of Grey -malliston anaalihelmet voisivat hyvin käydä myös aloittelijalle. Tämä on makuasia! Kannattaa hankkia malli, joka sivuillamme sinut säväyttää ensimmäisenä.